8:36 π.μ.

ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Ο Βαγγέλης Ιωαννίδης - δικηγόρος από και στο Αμύνταιο, πολυγραφότατος και με διάθεση προσφοράς για τον τόπο, εύχομαι να μην έχει την τύχη που είχαν στο παρελθόν πολλοί νέοι και νέες. Ο τόπος μας είναι Κρόνος και στη κυριολεξία τρώει τα παιδιά του.
Παρακολουθώ τα δημοσιεύματα  του Βαγγέλη Ιωαννίδη  και τα βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Παρακολουθώ και τις πρωτοβουλίες του. Δεν είναι - δυστυχώς-  λίγες οι φορές που μου δημιουργείται η αίσθηση της τρικλοποδιάς.
Λίγες ημέρες πρίν - αρχές Μαίου- η ομιλία του είχε απαγορευτεί για τους Αυστραλούς της Φλώρινας. Παλαιότερα, συγκεκριμένα τον Οκτώβρη του 2011 , πάλι είχε απαγορευτεί η ομιλία του σχετικά με τους Γάλλους στη περιοχή της Φλώρινας και μάλιστα η εφημερίδα μας είχε σχετικό δημοσίευμα με τίτλο "Στην υγειά του αχάριστου" - Δήμος Αμυνταίου.
Σίγουρα ο Βαγγέλης Ιωαννίδης δεν χάνεται. Όπως δεν χάθηκε και κανένας που τον κυνήγησε ο τόπος του. Ο τόπος σίγουρα χάνει, αλλά αυτόν δεν ενδιαφέρει κανέναν.       
Με χαρά βλέπω πως, η γειτονική μας πόλη η Πτολεμαίδα,  εκτιμά και τους επιστήμονες και τις καλές ιδέες και τις αξιοποιεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μία πόλη με νέφος - η Πτολεμαίδα- κατάφερε να αντιστρέψει τους όρους και να γίνει μία πόλη σε κίνηση. Και κουλτούρα απέκτησε, και αίθουσες τέχνης και μουσεία απέκτησε η Πτολεμαίδα, ενω εμείς στη Φλώρινα αυνανιζόμαστε με το σύνδρομο της εικαστικής κουλτούρας και χάνουμε και αυτά που είχαμε!
Το ευχαριστήριο του κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη προς τον δήμο Πτολεμαίδας λέει πολλά..και νομίζω πως με επιβεβαιώνει για τα παραπάνω. Όποιος διαφωνεί, θα χαρώ να με διαψεύσει.

Θα ήθελα, να ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά και διοργάνωση
τον δήμο Πτολεμαίδας και την δήμαρχο κ Βρυιζίδου καθώς και την Πίστη Κρυσταλίδου και Δημήτρη Πορφύρη, ως
έχοντες την ευθύνη της διοργάνωσης, όπως επίσης τον εκπληκτικό κ Σκιαθά προς
τιμήν, του οποίου έγινε η ημερίδα. Ο δήμος Πτολεμαίδας δίδαξε πολιτισμό και
σεβασμό στους επιστήμονες και τους συμμετέχοντες και καλό είναι να πάρουν μαθήματα,
άλλοι φορείς της αυτοδιοίκησης, που συναγωνίζονται σε οπισθοδρομικές,
απαίδευτες και αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Ευαγγελος Ιωαννιδης
Δικηγόρος
Αμυνταίο
Ε Μεραρχιας 84

 υ.γ. Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

6 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δια να είσαι περοφήτης πρεέπει να δύνασαι να κραδαίνεις την βακτηρίαν

Ανώνυμος είπε...

εσύ τι είσαι 7.57; Μάγος ή προφήτης;

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλος είναι δεν το καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Ιωαννίδης άρπαξε μεταφορικά τον βούρδουλα χθές σε συνέντευξη του στην Ερα και έβαλε στην θέση τους αχάριστους βάζοντας φωτιά με τις αποκαλύψεις του στην Περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να τον μιμηθούμε!Η γλώσσα του μπορεί να είναι πύρηνη,αλλά βάζει πολλά πράγματα και πολλούς από εμάς στην θέση τους!Συνέχισε Βαγγέλη!

Unknown είπε...

Φίλε Βαγγέλη, συγχαρητήρια για το θάρρος και την πρωτοβουλία να λες πάντα το σωστό με λίγα λόγια, πυκνά νοήματα, ανιδιοτέλεια και ο χρόνος με την εξέλιξη των γεγονότων να επιβεβαιώνει την ορθότητα των συλλογισμών σου. Περιμένω από εσένα να συνεχίσεις την προσφορά σου στον τόπο και τους Έλληνες ελπίζοντας ότι κάποτε όλοι θα αναγνωρίσουν το έργο σου.

Δημοσίευση σχολίου