8:36 μ.μ.

AΛΛΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΟΛΕΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





                                                   Yasir Bazik - Μακεδόνας  Καλάς


Αφορμή  είναι  ο  12θεϊστής  Μακεδόνας  Καλάς, απόγονος των στρατιωτών του Αλεξάνδρου(σε επιμειξία με  γηγενείς γυναίκες), που κρατάει  τα πραγματικά ήθη και  έθιμα των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων και  δηλώνει με περηφάνεια : Ελληνας
                           Η γλώσσα του είναι  στο μεγαλύτερο μέρος της  αρχαία  ελληνική και δεν έχει  ΚΑΝΕΝΑ  στοιχείο  ΣΛΑΒΙΚΗΣ.
                          Είναι  η μεγάλη αλήθεια, όχι μόνο για τους ΚΑΛΑΣ:
Όχι μόνο οι Πακιστανοί αλλά και όλοι οι Αφρικανοί είναι περισσότερο  Μακεδόνες  από τους  Σκοπιανούς, ακριβώς  γιατί  δεν είναι ψεύτες, όπως  οι Σκοπιανοί.
                         Ακριβώς κύριο ελληνικό χαρακτηριστικών των Μακεδόνων είναι ότι δεν ήταν ποτέ ψεύτες και άρα , όσοι  λένε την αλήθεια , είναι περισσότερο Μακεδόνες από τους  μεγαλύτερους ψεύτες στη γη, που είναι οι Σκοπιανοί.
                         Για λεβεντιά και φιλότιμο δεν το συζητάμε, αφού ένας ψευταράς  δεν μπορεί να  έχει ούτε λεβεντιά, ούτε φιλότιμο.
                         Αν  λές ψέμματα, εύκολα γίνεσαι και κλέφτης, αρχικά ξένης ιστορίας, και φονιάς  αρχικά , γλωσσών και μετέπειτα  εθνών.
                           Αρχικά στήνεις στη χώρα σου ξένα αγάλματα, γιατί θέλεις  την πολιτική και  πολιτιστική γενοκτονία  των  εθνών που αυτά ανήκουν.
                          Το γειτονικό κρατίδιο αποτελείται  από πραγματικά έθνη (Βουλγάρων, Σέρβων, Αλβανών, Ελλήνων κλπ) τα οποία τα καταπιέζει…
                          Απόδειξη είναι ότι  για να μην κάνουν ένα πολυϋποψήφιο  δημοψήφισμα  για γλώσσα και έθνος, με συνυποψηφιότητες τη  Βουλγαρική, Σερβική, Αλβανική, Ελληνική κλπ  προσπαθούν να εξάγουν  το εσωτερικό τους πρόβλημα, με διάφορους  ψευτο-αλυτρωτισμούς .
                          Προσπαθούν να πιαστούν  από  τους  1.200  φιλοσκοπιανούς  κύκλους( πρώην εξαρχικούς)  στη  Δυτική Μακεδονία των  300 χιλιάδων Ελλήνων  και  κρύβουν  τις  εκατοντάδες χιλιάδων  πραγματικών Εθνών που  καταπιέζουν στο θνησιγενές  κρατίδιο τους.
                         Και  το χειρότερο, ειρωνεύονται  σαν Πακιστανούς  τους 4.000 Καλάς, που δεν τους προσκύνησαν και τους έδιωξαν κακήν κακώς.

                    Αλλά το παραμύθι του ΤΙΤΟ  τελειώνει  όσες ενέσεις  κι αν θελήσετε  να του  βάλετε, κύριοι της Κεντροβαλκανικής  πολυεθνικής  Δημοκρατίας, σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό , για όλες τις χρήσεις….
                       
Ο  Γραικομάνος Μακεδών
radio florina  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου