1:29 π.μ.

Eίστε ανεπιθύμητος κύριε Γιάννη Βοσκόπουλε!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Eίστε ανεπιθύμητος στο δημοτικό μας διαμέρισμα!
 
42 χρήστες ιντερνέτ από τον Νέο Καύκασο με ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Ιωαν. Βοσκόπουλο Δημ. Φλώρινας.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Σήμερα 15 Ιουλίου 2013 στο Δημοτικό διαμέρισμα Νέου Καυκάσου Φλώρινας, εμείς οι 42 (σαράντα δϋο) χρήστες του δημοτικού διαδικτύου ιντερνέτ «Hotspot kafkasou» με αφορμή τον αποκλεισμό μας για 8| (όγδοη) μέρα! Εξ αιτίας βλάβης και μη αποκατάστασης αυτής, αποφασίσαμε να επιδώσουμε το παρόν ψήφισμα στον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.

1) Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τον αποκλεισμό μας από τα κοινωνικά δίκτυα με τα συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα.
2) Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τον αποκλεισμό μας από την ενημέρωση - πληροφόρηση.
3) Εκφράζουμε την ομόφωνη απόφαση μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές να σας θεωρήσουμε ανεπιθύμητο στο δημοτικό μας διαμέρισμα, στερώντας σας κάθε ελπίδα ψήφου εμπιστοσύνης.
4) Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στον Δήμαρχο και αντιδημάρχους της Φλώρινας.
Ακολουθούν 42 υπογραφές χρηστών ιντερνέτ.
Νέος Καύκασος Φλώρινας 15/07/13 7:19 μ.μ

6 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι 42 του Καυκάσου δεν θέλουν τον Βοσκόπουλο για το ίντερνετ. Για τα άλλα τι έχουν να πουν; Δεν τους ενδιαφέρουν τα άλλα που έχει κάνει ο Βοσκόπουλος; Βοσκόπουλος που τους χρειάζεται!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί εκεί στον Καύκασο μόδα βγάζουν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ .ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ .ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 42 ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ;ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενοχλήθηκαν τα τσιράκια του Βοσκόπουλου.. Οι 42 είναι 42 και δεν είναι ούτε ένας όύτε 2 . Κοιτάχτε να τους αποκαστήσει και το νερό και το ιντερνετ και βουλώστε το

Ανώνυμος είπε...

8.26 ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΙΡΑΚΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 42 ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

τι καθεστε και βριζεστε ρε παιδια; το μονο αναμφισβητητο γεγονος ειναι οτι η Φλωρινα περναει τις χειροτερες μερες της, οσο τουλαχιστο μπορω εγω να θυμηθω... Και δεν μιλαω για τα μεγάλα, αλλα για τα απλα, τα καθημερινα (λακουβες, φωτισμος, internet). Καποιος εχει ευθυνη γι' αυτα, δεν γινονται μονα τους

Δημοσίευση σχολίου