Γιάννης Βοσκόπουλος - δήμαρχος Φλώρινας


Δεν μπορώ   να το πιστέψω πως η τοπική αυτοδιοίκηση ,  μπορεί σήμερα να έχει υπέυθυνο για το δήμο της Φλώρινας ένα πρόσωπο που λειτουργεί  έτσι εκβιαστικά..  Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ο δήμαρχος συμπεριφέρθηκε έτσι.. Δεν μπορώ να το πιστέψω  έλεγε και ξαναέλεγε ο επικεφαλής της μείοζονος μειοψηφίας κ. Αιμίλιος Ασπρίδης σήμερα 17-9-2013  στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Πολύ φοβάμαι πως αυτός ο εκβιασμός έχει περάσει και  σε άλλους.. ξαναείπε.

Εμφανώς ταραγμένος ο κ. Ασπρίδης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβε από τον κ. Βοσκόπουλος ο οποίος του είπε "αφού μου κήρυξες πόλεμο, θα έχεις πόλεμο και θα σου στείλω το ΣΔΟΕ για τον έλεγχο της διαχείρισης του δήμου Περάσματος".

Ο κ. Ασπρίδης στην εισαγωγή του αναφέρθηκε και στον "συνειδησιακό εκβιασμό" του τ. Προέδρου του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Ρασάικου  ο οποίος αποπειράθηκε να ψηφίσει κατά συνείδηση , κόντρα στις βουλές του δημάρχου και γι αυτό καθαιρέθηκε άρον - άρον.

Η αιτία που εξόργισε τον Γιάννη Βοσκόπουλο και τον ώθησε στο θερμό τηλεφώνημα κατά του κ. Ασπρίδη, ήταν πως οι πληροφοορίες που είχε,   ο κ. Ασπρίδης είχε νουθετήσει τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ.  κ. Ακριτίδη να συμβουλευτεί πρώτα τις κρατικές υπηρεσίες και μετά να επιτρέψει στον κ. Μπέλτσο  να  συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη νέου Προέδρου , αποσύροντας την υπογραφή την οποία είχε βάλει λίγες ώρες πριν. Όλη αυτή η διαδικασία επειδή, μάλλον καθυστερούσε τον κ. Βοσκόπουλο ;;;;  τον εξόργισε να φθάσει στο σημείο να εξαπολύει εκβιασμούς για πόλεμο κατά του Ασπρίδη.

Τα πυρά του κ. Βοσκόπουλου , ήταν αυτά που άκουσε αλλά δεν είδε για πληρωμή ηλεκτρολόγου στο πρώην δήμο Περάσματος με μαύρο χρήμα, η προσωπική ερμηνεία  και οι υποθέσεις για τα απλήρωτα τιμολόγια ύψους 390.000 δρχ που δεν φάνηκε κανείς για να τα εισπράξει, μία κρουαζιέρα που έκανε ο κ. Ασπρίδης για τους δημοτικούς του συμβούλους και πιθανόν να πληρώθηκε με μαύρο χρήμα.

Άκουσε και υπέθεσε λοιπόν ο κ. Βοσκόπουλος και επειδή άκουσε και υπέθεσε ιστορίες με μαύρο χρήμα και επειδή εμφανίστηκε και προστάτης του δημοσίου χρήματος, επέβαλλε την ΤΑΞΗ και ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ στο δημοτικό συμβούλιο. Παραδέχτηκε το τηλεφώνημα, αλλά τον εκβιασμό τον μετέφρασε ως καταγγελία και θα φέρει μάλιστα και το ΣΔΟΕ και θα πάει και στην Εισαγγελέα, ο προστάτης του δημοσίου χρήματος !

Το περίεργο με τον κ. Βοσκόπουλο είναι πως είδε το μαύρο χρήμα! Συνήθως το μαύρο χρήμα δεν φαίνεται  με υποθέσεις και προσωπικές αντιλήψεις, αλλά με αποδείξεις.                                          Και αποδείξεις δεν είδαμε.                                  
Ακόμα πιό περίεργο είναι το γεγονός πως  ο κ. Βοσκόπουλος δεν έμαθε ακόμα πως κατηγορίες χωρίς αποδείξεις είναι συκοφαντία.
Άλλο αξιοπερίεργο γεγονός  είναι η σιωπή τόσων ετών. Υπέθαλπε δηλαδή τον κ. Ασπρίδη;                 Γιατί δεν τον κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή;                                                         
Μήπως κρατάει ομήρους και άλλους δημοτικούς συμβούλους και τους πετάει από το καράβι του μόλις του πειράξουν το μουστάκι;

Στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τη κ. Μούσιου πως το επίπεδο του δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας είναι πολύ χαμηλό και πως με όλες αυτές τις ανοησίες τα μεγάλα προβλήματα του νομού, η Τηλεθέρμανση και οι σοβαρότατες καταγγελίες για το ορυχείο της Βεύης και πολλά άλλα είναι δυστυχώς ελάσσονος σημασίας.

Πριν κλείσω, ας μου λύσει κάποιος αναγνώστης την εξής απορία. Πως είναι δυνατόν ο κ. Βοσκόπουλος να έχει αποστηθίσει το δημοσίευα του "αξιόπιστου"  μπλόκ με το όνομα Τσούσκα η Τσούφκα με τίτλο Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ στις 7-9-2013, το οποίο γράφει ακριβώς τα ίδια για τον κ. Ασπρίδη και μάλιστα χρησιμοποιεί τον όρο (υποχθόνιος άνθρωπος) . Τον ίδιον όρο χρησιμοποίησε και ο κ. Βοσκόπουλος  αλλά  υποχθόνια  εντός εισαγωγικών όπως είπε.                 Λέτε να ξέχασε να βάλει παρένθεση;
 Λέτε να τα γράφει ο ίδιος;

 Ντόρη Κουτουράτσα

4 comments :

Εφημερίδα κρουά κρουά το κράξιο είπε...

Φίλε αναγνώστη, αν θέλεις να ακολουθήσεις τη πρακτική του κ. Βοσκόπουλου για τις καταθέσεις του κ. Ασπρίδη χωρίς να μας εμφανίζεις αποδείξεις, πήγαινε να κάνεις τα σχόλιά σου στο δημοτικό συμβούλιο ή στο αγαπημένο μπλόκ του κ. Βοσκόπουλου. Αν μας φέρεις αποδείξεις, ευχαριστως θα δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι να εμφανίσουν τις καταθέσεις τους ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που γίναν Νομάρχες ή Δήμαρχοι αλλά και Αντινομάρχες και Αντιδήμαρχοι και Βουλευτές!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Δεν μπορεί ο Βοσκόπουλος να εκτίθεται τόσο πολύ και τόσο άκομψα. Ο Βοσκόπουλος δεν είναι από αυτούς που θα εξέθετε τον εαυτό του χωρίς πολύ σοβαρή αιτία. Το κόστος από ην έκθεσή του είναι μικρότερο από το κόστος που θα είχε εάν δεν εξετίθετο. Εκτός και εάν έχει "χάσειτην μπάλα", και ο μόνος λόγος που μπορεί να έχει χάσει τηνμπάλα είναι, απ' όσο καταλαβάινω, αυτά που έγραφε η Κρουά για την διαχείρηση δημοσίου χρήματος και τις περιπέτειες με εισαγγελείς. Ο Παπαγεωργόπουλος, τ. δήμαρχος Θεσ/νίκης "έφαγε" ισόβια!

Εφημερίδα κρουά κρουά το κράξιμο είπε...

Ο φίλος αναγνώστης που διαθέτει στικάκι με έργα εκλεκτών, θα ήταν καλό για το δημόσιο συμφέρον να μοιραστεί μαζί μας τις πληροφορίες του. Τα πολλά μήπως στο σχόλιό του θεωρώ πως είναι υποκειμενικοί "φόβοι" ή υποψίες και δεν αποτελούν καμία αντικειμενική αλήθεια. Ελπίζω στην κατανόησή του πως δεν είναι χρήσιμο να παρασυρθούμε στο βούρκο με τις λάσπες του δήμου Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου