Του το τραγουδάει ο συνονόματος  «καλό το έργο και τα ντεκόρ να το θυμάσαι, εσύ δεν έπαιξες τον ρόλο σου καλά», αλλά ο Γιάννης Βοσκόπουλος δεν ξέρω αν τον ακούει τον Τόλη.

Το έργο το βλέπετε, με ντεκόρ και χωρίς ντεκόρ. Έχει καταντήσει κάτι σαν σήριαλ εδώ και κάτι χρόνια. Πρωταγωνιστές το πολιτικό ζεύγος Βοσκόπουλος – Ρίζου. Ο Βοσκόπουλος εκτός των άλλων, δείχνει να διεκδικεί και το βραβείο του α΄ανδρικού ρόλου- όχι πως υπάρχει και β΄ρόλος δηλαδή. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να ανταγωνιστεί τον Μεγάλο. Φωτιά που τον έκαψε! Αν δεν πιστεύετε ρωτήστε τον Τραιανό.

Ο Μεγάλος που λέτε, στον ρόλο του είναι μοναδικός. Σκληρός, πολύ σκληρός, άτεγκτος. Και αποφασιστικός. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν, με δημοκρατικές διαδικασίες όμως.  Και έχει και  μουστακάκι, ο τύπος... Από κάτω, οι συμπρωταγωνιστές δεν βγάζουν άχνα. Συναισθηματική ομοιογένεια το λένε αυτό.

Τα τελευταία επεισόδια ήταν συγκλονιστικά. Στο πρώτο επεισόδιο, η Ζέτα, ήταν να γίνει Γενική Δ/ντρια του Δήμου Φλώρινας! Η θέση δεν υπάρχει, αλλά αν πρόκειται για τη Ζέτα θα τη δημιουργήσουμε! Και δεν μας ενδιαφέρουν ούτε νόμοι, ούτε τίποτα. Αυτό το ξεκαθάρισε ο συμπρωταγωνιστής και συνοδοιπόρος Άρης, και πήραν και γραμμή και άλλοι, εκτός από δυό, εκ των οποίων ο ένας δεν λογίζεται, διότι τον έχουν ξεγραμμένο στην ομάδα. Ο άλλος όμως, ο Τραιανός, τους έφερε μεγάλη αναστάτωση!  

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Μεγάλος, είχε και ρόλο σκηνοθέτη. Όπως λένε, σηκώθηκε, έφερε μία γύρα την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, έλεγξε την κάμερα και μετά, «έλουσε» τον Τραιανό, με ένα σωρό αποκαλύψεις, που φαίνεται πως ήταν καλά «κρυμμένες» ή «σκεπασμένες» τόσο καιρό! Με συνοπτικές διαδικασίες «τον καθάρισε» τον Τραγιανούλη, διότι ο Μεγάλος, δεν ανέχεται παρανομίες στον δήμο Φλώρινας!

Στο τρίτο επεισόδιο, βγαίνει ο Μεγάλος και κάνει και σοβαρές δηλώσεις: «Θα ξανακατέβω για δήμαρχος»! Μου θύμισε λίγο τον Λουδοβίκο, «το κράτος είμαι εγώ» καθώς τον έβλεπα σε βίντεο. Είχε όλη τη χάρη και το μεγαλείο ενός αυτοκράτορα!

Και τότε, δεν ξέρω πως έγινε αυτό,  ακούγεται από τη πλατεία, ένα ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ που νομίσαμε πως άρχισαν και πάλι οι σεισμοί!

Η αυλαία βέβαια δεν έπεσε ακόμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σενάρια  στο συρτάρι. Το κακό όμως είναι, πως δεν κόβει πια εισιτήρια το έργο. Και πολύ φοβάμαι πως ο Τόλης θα πρέπει να αλλάξει τραγούδι. Κάτι σαν το «τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι». Είναι ότι πρέπει για τη περίσταση.    
Ντόρη Κουτουράτσα 8-9-2013

20 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ , ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Γειά σου ρε Ντόρη, δεν παίζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

MH TO ΓΕΛΑΤΕ.
ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΗΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.
Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ;
ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

4.36 και αυτό ειναι ωραίο για ανέκδοτο που μας λες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν τσιμπάνε τα ψάρια στο βουνό. Το μάθαμε τώρα το παραμύθι με τους υποψηφιους. Σκασίλα μας, αν θέλουν να κατέβουν και για αρχηγοί κομματος. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΌΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

H τσούσκα πήρε φωτιά.
Μηδέν επιχειρήματα και η γνωστή τακτική

Σημεία πανικού σημάδια κατάρρευσης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ- ΗΛΙΑΔΗΣ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΟΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

9.31ΜΜ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕΣ,ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΥΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Εεεε μάστοροι, τομ πήρατε χαμπάρι ότι ο κόσμος θα ζητάει πως κινήθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υποψηφίων την τελευταία δεκαετία;
Που θα πάτε ρε καραμήτροιοιοιοιοι

Ανώνυμος είπε...

Nα δούμε που θα κρυφτεί ο Βοσκόπουλος αν τελικά αποφασιστεί κι οι Δήμαρχοι να εκλέγονται με κάλπη

Ανώνυμος είπε...

EXEI ΓΟΥΣΤΟ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΌ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣ ΡΑΣΑΙΚΟΣ.
ΑΠΛΩΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΩΝΙΟ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΣΚΑ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κρουα κρουα νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις όνομα στο blog. Πρέπει να το κάνεις κουκουρούκου και αντί να μοιράζεις εφημερίδα πρέπει να μοιράζεις κουκουρούκου με την φώτο σου..Και που ξέρεις??? Κι αν σου κάτσει.....???
Υ.Γ. Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, την καμπούρα της άλλης βλέπει και γελάει λέει μια σοφή παροιμία......

Ανώνυμος είπε...

O MIKΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ.
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Mεγάλη αλήθεια είναι ότι τον Βοσκόπουλο δεν θα τον ξαναψηφίσουν.
κι ο Τραϊανός όμως προϊον Βοσκόπουλου είναι το ίδιο πολιτικά ανθυγειϊνό.
Αν ήταν αλιώς θα παραιτιόταν δε θα τον έδιωχνε γιατί αθέτησε τις συμφωνίες ο μικρός

Ανώνυμος είπε...

Aλλο είναι διαφωνία και παραίτηση και άλλο αθέτηση συμφωνίας και αποπομπή

Eημερίδα κρουά κρουά το κράξιμο είπε...

12.12 Πάλι ενοχλήσεις έχεις; Και κουκουρουκου και κρουά, πάλι στο στομάχι θα σου κάθομαι. Γι αυτό πιες καμία σόδα. Στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω την φωτογραφία μου με αφιέρωση!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΡΑΣΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...


ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ; ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;

Δημοσίευση σχολίου