12:34 π.μ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Όταν ο γλυκύτατος Πρετεντέρης, κάνοντας τα μούτρα του πρωθυπουργού "κρέας", τόλμησε να του επισημάνει πως η «δυσπιστία» των νέων, είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί, ο Σαμαράς απάντησε επί λέξει: «Εγώ σήμερα μπορώ να του υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi, internet σε όλη την Ελλάδα σ' ένα χρόνο»!
Και μας αποτελείωσε αργότερα με την αμίμητη ασυναρτησία: «Για εμένα αν με ρωτήσετε, τι είναι το καλό, ο κόσμος που συναντάω και κάνω και πράγματα τρελά γιατί αλλιώς δεν βγαίνει αυτή η δουλειά. Πριν από 25 μέρες δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, πήρα ένα πρωί (ένα βράδυ, ένα πρωί είπε για την ακρίβεια) το αυτοκίνητο και πήγα (μόνος) στο Λουτράκι. Δεν με είδε κανείς, πήγα σε ένα εστιατόριο όμως. Μίλησα εκεί με τον κόσμο πολύ ωραία, δεν γράφτηκε πουθενά».
Κι όταν ο Πρετεντέρης του ανέφερε ότι μπορεί κάποιοι, «να τον βρίζουν κιόλας», διευκρίνισε επί λέξει: «Αφού ο κόσμος μου πει το καημό του, το ντέρτι του, την πίκρα του ό,τι θέλετε πείτε το, αφού παραπονεθεί, πάρα πολλές φορές για πράγματα δικαιολογημένα τα οποία πάντα προσπαθώ να δω αν μπορώ να τα λύσω, στο τέλος αυτό το οποίο μου λένε είναι «Αντώνη προχώρα, μην κάνεις πίσω. Και αυτό κάνω»!

Το τελευταίο θαυμαστικό είναι δικό μου. Θαυμάζω από τη μια, τον πολιτικό άνδρα, τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα, τον μαθητή του «Solow» (νομπελίστα, πατέρα της θεωρίας της οικονομικής ανάπτυξης), τον ανένδοτο πολέμιο των μνημονίων πριν από 2 μόλις χρόνια. Τον άνθρωπο που έπεισε ένα ικανό ποσοστό Ελλήνων, να τον «χρίσει» πρωθυπουργό πριν 15 μήνες.                                                                                                  Θαυμάζω ταυτόχρονα από την άλλη, εκείνη τη μερίδα, του Ελληνικού λαού που ψήφισε αυτόν τον άνθρωπο, με τη μεγαλύτερη μετάλλαξη στην Ελληνική πολιτική ιστορία. Παρεμπιπτόντως μέχρι την ΔΕΘ του 2011, τον παρακολουθούσα με ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο λόγος του έδειχνε πολύ «καθαρός». Για τους αδαείς βεβαίως. Που δεν αντιλαμβάνονται πως «πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού». Αρκεί βεβαίως, να βολεύει τους ίδιους. Που από τρυφερή ακόμη ηλικία προετοιμάζονται, να καταλήξουν .πρωθυπουργήσιμοι! Κατανέμονται δε ομοιόμορφα σε όλα τα κόμματα - άλλoθι, του δημοκρατικού (;) μας πολιτεύματος. Που ως φαίνεται, ουδεμία σχέση διατηρεί με αυτό της αρχαίας Ελλάδας ενώ δεν είναι το καταλληλότερο για βολεμένους και φοβισμένους πολίτες.


Aπόσπασμα από ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Υ.Γ.Να μη ξεχνάμε και τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου για εκείνο το φοβερό που μας είχε πει για τον συνταξιούχο που θα του έδινε τη σύνταξη! Δε λέει μόνο ο Αντώνης εξυπνάδες!  

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

ANTE KAI KAΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Έεεεεε .... όχι ρε Ντόρη ......!!!!! Διαφωνώ μαζί σου ........!!!! Όχι και δεν είναι .......!!!!! Είναι και παραείναι ...... γι' αυτό και τον έκαναν πρωθυπουργό .........!!!! Αν δεν ήταν ....... θα φυτοζωούσε........!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣΝ.Δ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ- ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΕΚΛΟΓΩΝ- ΟΡΙΣΜΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Λ.Π ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΑΠΟ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δημοσίευση σχολίου