2:34 μ.μ.

MHΠΩΣ ΟΙ ΚΕΛΛΙΩΤΕΣ "ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ";

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο.. Σκεφθείτε πως ένας τυχαίος επισκέπτης στη Κέλλη, είδε το χωριό μέσα στη κοπριά και ..τρόμαξε!

Τα μηνύματα που λάβαμε επιβεβαιώνουν πως στο χωριό, υπάρχουν εστίες μόλυνσης επειδή τα ζώα σταβλίζονται εντός του χωριού, λίγα μέτρα από το σχολείο και τα παιδιά, ξύνονται ολημερίς!

Κανένας δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται. Ούτε οι δάσκαλοι, ούτε οι κάτοικοι. Επικοινωνήσαμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δ/ΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΥ) .

Κρατηθείτε! Η  Επιτροπή Σταβλισμού, έχει επανειλλημένως παραγγείλει στους κατοίκους με επιστολές και μάλιστα στον καθένα ξεχωριστά, για τη μεταφορά των στάβλων , και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τα μέτρα και να εκτελέσει αποφάσεις.

Οι Κελλιώτες δηλώνουν ανέτοιμοι, - χρόνια τώρα-  για να μεταφέρουν τον στάβλους και επιλέγουν να ζουν μέσα στις κοπριές!

Τουλάχιστον ας πάρουν καμία σκούπα να σκουπίσουν, τώρα που δεν έχουν σύνδεση ιντερνετ!

Ντόρη Κουτουράτσα

΄
 

25 comments :

ntzikis είπε...

Αγαπητή Ντόρη....αν δεν έχετε κανένα σοβαρότερο θέμα να γράψετε στην εφημερίδα σας...είναι προτιμότερο να μην γράφετε τίποτα.. απ το να χλευάζεται ....!Εδώ κ 30 τουλάχιστον χρόνια το χωριό έχει πρόβλημα υδροδότησης κ μόνο οι κάτοικοι γνωρίζουν πως τα καταφέρνουν κ επιβιώνουν με νερό μόνο 2 ώρες τη μέρα,ούτε λόγος για αυτό.....το ίντερνετ σας πείραξε κ το αναφέρεται επανειλημμένως ειρωνικά.......ας σοβαρευτούμε λιγάκι!!!!!!!!
Υ.Γ. Το χώριο σου είναι καθαρότερο κ δεν το θυμάμαι?????

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

3.59 ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ , ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΥ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Tις σκάλισε ρε Ντόρη τις κοπριές, και άρχισαν να μυρίζουν. Τώρα κατάλαβες για ποιόν λόγο τα σκεπάζουν; Μ αρέσει που παρεξηγούνται και ορισμένοι. Εδώ που τα λέμε, ιντερνετ και κοπριά , έ δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός. Ο 3.59 δεν είναι είδε και δεν μύρισε μου φαίνεται τις κοπριές, παρεξηγήθηκε για το ιντερνέτ.

Ανώνυμος είπε...

Από το 1952 που θυμάμαι το χωριό ήταν σε αυτήν την κατάσταση,τώρα ζητάς να το καθαρίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ntzikis ηθελημένα ή όχι μπλέκει τα φύλλα με τα δένδρα. Δεν είναι σοβαρό το θέμα; Και καλά κάνει και χλευάζει η Κρουά. Δεν χλευάζει τους Κελλιώτες, που είναι θύματα της κατάστασης, αλλά τους "άρχοντες" του χωριού, που δεν λύνουν προβλήματα. ΟΙ κάτοικοι αναγκάζονται να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν. Η Επιτροπή Σταυλισμού έχει παραγγείλει στους κατοίκους να μεταφέρουν τους σταύλους, αλλά βολεύει τον κτηνοτρόφο η μεταφορά του σταύλου του; Μήπως με την μεταφορά των σταύλων, όπως θέλουν να την κάνουν, καταστρέφουν ότι απέμεινε απ' την κτηνοτροφία;

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Χωριο ειναι ρε παιδια!!! Τι θα μυριζει??? Tosca...tosca tosca tosca 4711??

Ανώνυμος είπε...

11.37 η γιαγιάκα ξέρει και ωραία παραμυθάκια για τους χαζούς !

Ανώνυμος είπε...

Τελικα πολλοι κομπλεξικοι γραφουν στην κρουα ! Επειδη δεν εχουν τα α....ιδια να τα πουν μπροστα τα γραφουν ανωνυμα! ματσκακια... Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ...γατακια...

Eφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

4.19 , άσ τους να σπάμε και λίγη πλάκα. Χρειάζονται και αυτοί "οι τίγρεις"!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν δυο λυσεις για το προβλημα αυτο : Ειτε να ερθει ο ημιθεος Ηρακλης και να καθαρισει την κοπρο .. ειτε να βρεθει "ο Ηρακλης της διπλανης πορτας" ... να ενταξει σε Ευρωπαικο Προγραμμα ΕΣΠΑ ή οπως αλλιως θα λεγεται .. ενα εργο για την επεξεργασια της κοπριας επι τοπου ... και την πωληση της κυριως σε Αθηναιους (και οχι μονο) ... με την επισημανση "κοπρια ειδικη για μποστανια ταρατσων" ... και να τα οικονομισει ..

Ανώνυμος είπε...

Κοίτασμα» ηλεκτρικού ρεύματος αξίας τουλάχιστον 156 εκατομμυρίων ευρώ κρύβεται στην κοπριά και τα οργανικά απόβλητα που παράγονται στις ελληνικές κτηνοτροφικές μονάδες κάθε χρόνο.

Επιπλέον, με την αξιοποίηση των εν λόγω «καυσίμων» θα μπορούσε να παραχθεί και θέρμανση για τις ανάγκες μίας ολόκληρης πόλης, ενώ ταυτόχρονα θα μειώνονταν αισθητά οι εκπομπές μεθανίου που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και θα περιοριζόταν η ρύπανση των επιφανειακών και υπόγειων υδάτων από την ανεξέλεγκτη διάθεση των ακαθαρσιών.
ΚΕΛΛΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΨΑΞΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΡΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

poio internet ... toys to exoyn kopsei ... gia na mhn mporesoyn na ma8oyn pragmata gia to kalo toys ...

Ανώνυμος είπε...

Προκαλω ολους τους κατοικους της Φλωρινας να επισκεφθουν το χωριο μας και να δουν ολες τις αναληθειες που δημοσιευσε η παραπανω. απο τα καθαροτερα χωρια του νομου. Εδω πρωην δημοι και οι κατοικοι συγκατηκουσαν με ζωντανα η Κελλη σας πειραξε που η κυρια ασχολια ειναι η κτηνοτροφια. Η συγκεκριμενη δημοσιευση ερχεται μια χρονικη στιγμη οπου οι υπηρεσιες της περιφερειας προσπαθουν να ξηλωσουν τους σταβλους απο τα περιξ του χωριου αφηνοντας τους ιδιοκτητες στο ελεος τους. Δεν υπαρχει ουτε κτηνοτροφικη ζωνη αλλα ουτε και υποδομες για μετεγκατασταση των μοναδων. απλα να φυγουν απο το χωριο.. Αυτη ειναι μια περιπτωση του νομου οπου δειχνει το σκληρο του προσωπο.. Οταν βρεθει λυση για την μετεγκατασταση των μοναδων και να μην υπαρχει κατασχεση των ζωων τοτε ας εφαρμοστει.. Η δημοσιευση ειναι καθοδηγημενη απο γνωστους συμφεροντολογους του τοπου μας..

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ "ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ" είπε...

2.05 ξέρεις η συκοφαντία, είναι σαν τη φωτιά που δεν καίει αλλά μαυρίζει. Αυτό αν κατάλαβες ισχύει για σένα που έσπευσες να μας πείσεις με τις αντιφάσεις σου. Από τη μία μας λές πως οι σταύλοι είναι μέσα στο χωριό και από την άλλη μας λες πως είναι το καθαρώτερο χωριό. Πως γίνεται αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Κρουα κρουα η σωστη δημοσιογραφια πρωτα επιβεβαιωνει και μετα δημοσιευει. Ελα σημερα κιολας στ χωριο κσι αν βρεις εστιεε μολυνσης και αλλα παραμυθια εγω θα αλλαξω χωριο. Οπως αναφερω και παραπανω οι σταβλοι βρισκονται στα περιξ του χωριου. Ενω το συνολο των χωριων του νομου, σχεδον συγκατοικει με τα ζωντανα του. Και ασε τις αντιφασεις που αναφερεις. Αληθεια, εσυ ποτε ηρθες στο χωριο μας και τα ειδες ολα αυτα? Η μηπως στα ειπαν να τα γραψεις οπως συμφερει μερικους?

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΣΤΕ ΟΣΗ ΠΛΑΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΓΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

εφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

11.02 το δημοσίευμα απευθύνει μία ερώτηση και ζητάει απαντήσεις. Μέχρι στιγμής οι αρμόδιες υπηρεσίες επιβεβεβαιώνουν τη καταχρηστική συνύπαρξη σταύλων και ανθρώπων στη Κέλλη και ορισμένοι - όπως κι εσύ - αυτό το θεωρούν απολύτως φυσικό και επιμένουν πως όλα είναι καλά. Με την εφημερίδα μας γιατί τα βάζετε;

Ανώνυμος είπε...

Με την εφημεριδα σαs τα βαζουμε γιατι χειραγωγητε την κοινη γνωμη και θελετε να το δεχθουμε σαν να ειμαστε αβουλα οντα αγαπητη κρουα κρουα.Και εαν νομιζετε οτι δεν εχουμε καταλαβει το λογο για τον οποιο επιλεξατε ΤΩΡΑ να ενδιαφερθειτε για τιs εστιεs μολυνσηs και την υγεια των Κελλιωτων ειστε βαθια νυχτωμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια μονο η υγεια των Κελλιωτων σαs ενδιαφερει?Για τα αλλα χωρια που μεσα στιs αυλεs τουs ειναι οι σταβλοι δε σαs ενοιαξε.Τυχαιο?Δε νομιζω!

εφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

Σας επιτρέπω να νομίζετε ότι θέλετε! Εσύ 10.17 μπορείς να μας πεις τι σημαίνει "χειραγωγητε την κοινη " ; Δεν ήξερα βέβαια πως θα πρέπει να ζητώ την άδειά σας για το , τι και πως θα το δημοσιεύσω!

Ανώνυμος είπε...

Χειραγωγηση σημαινει να προσπαθειs να κατευθυνειs την γνωμη προs μια συγκεκριμενη κατευθυνση εξυπηρετονταs σκοπουs και συμφεροντα.Εφ οσον θεωρειτε οτι δεν προκειται να σαs λεω τι να γραψετε γιατι τα δικα μου μηνυματα περνουν απο τη δικη σαs εγκριση?Γιατι απο τα τοσα σχολια που εστειλα δημοσιευσατε μονο ενα?Τα σχολια δεν περιειχαν κανενα υβριστικο χαρακτηρισμο..

εφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

8.59 γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Δεν βαρέθηκες; Δεν λες και τίποτα επί της ουσίας. Οι στάβλοι στη Κέλλη είναι γεγονός. Είδες να γράφουμε κάτι διαφορετικό για να κατευθύνουμε λάθος τη κοινή γνώμη; Εσύ προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη κοινή γνώμη και επιμένεις πως όλα είναι τέλεια. Ακόμα γράφεις και για καθαρό χωριό δηλαδή συνθήκες υγιεινής επαρκείς ; Εξήγησέ μας ποιοί έχουν συμφέρον και τόλμησε να τους κατονομάσεις. Αλλιώς κράτησε τις μαγκιές για τον εαυτό σου. Εμείς δεν φοβόμαστε επώνυμα να πουμε τα πράγματα με το όνομά τους.

kostas moutz είπε...

Kosta Moutz
POSI APO ESAS PISTEVETE POS TO XORIO MAS INE ENA TELIO KATHARO XORIO .DIAVAZO KAPIES VLAKIES POU SXOLIAZETE XORIS NA SKEFTHITE KATA OUSIAS ...KAPIOS EGRAPSE ELA NA DIS POU INE I KOPRIES KAI TA SKATA AN INE MESA STO XORIO I EKSO ...E LIPON EGO LEO POS INE MESA STO XORIO KAI OXI EKSO KAI IDIETERA MPENONTAS STO XORIO APO ARNISA MERIA TA SKATA TO STISAN KARTERI GIA TOUS TOURISTES NA PAROUNE AROMA .TA SXOLIA INE DIPLA AFTO TI SIMENI POS INE KATHARO TO XORIO SE PROTI FASI ME TO POU MPENIS STO XORIO VGAZIS GNOMI ,,GIA TA PEDIA TOU SXOLIOU POSO ANAGKEO INE NA INE EIGINA,,,,,OTAN KATEVENOUNE TA SKATA APO MERIA PROFITI ILIA PROS STIN PLATIA KAI APO TO VOUNO POU INE I KEREES TREXOUNE ME XILIA PROS TO KATO MAXALA OTAN PIANI VROXI AFTO TI SIMENI POS INE KATHARO .LIPON POU INE TO PROVIMA POU MIA EFIMERIDA MILISE TIN ALITHIA I MIPOS INE KAKO NA IPARXI KATHARIOTITA KAI EIGIA STO XORIO ....................EGO PISTEVO POS TELIKA PREPI NA PARI MEROS I PERIFERIA KAI MALISTA POLI SINTOMA NA EDIAFERTHI SOSTA O DIMOS PERIFERIA KAI TO KRATOS . IRTHE I ORA TIS APOLOGIAS ...............

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΗ;;;ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΓΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου