11:52 π.μ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!!! ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

                                         Φλώρινα, 10/12/2013    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Την Παρασκευή 06/12/2013 επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Φλώρινας ο κ. Robert  Bond Γραμματέας της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  κ. Σαπαλίδη Σάββα.
     Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, θέματα αρμοδιότητας του Επιμελητηρίου για τα οποία ο εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  O εκπρόσωπος της Πρεσβείας  αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του Προέδρου κ. Σαπαλίδη για την προώθηση συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στην Αθήνα σε θέματα τεχνογνωσίας και ώθησης της εξωστρέφειας της τοπικής αγοράς.                                                                                                            Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου.
Η ανάγκη ενίσχυσης της εξωστρέφειας των τοπικών μας επιχειρήσεων αποτελεί στόχο της Διοίκησης που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από ουσιαστικές και εποικοδομητικές συνεργασίες.

 

14 comments :

Ανώνυμος είπε...

Οταν λέει ώθησης της εξωστρεφειας της τοπικής αγοράς τι σημαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:14 είναι προφανές : Να ωθήσουμε την Ζέτα και προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία .......

Ανώνυμος είπε...

Βράσε γραφικό ρύζι και κάντο καράπαλο πιλάφι, με σουντζουκ λουκουμ επιδόρπιο.
Ο Αμερικάνος ξέρει καλά τις δυνατότητες του Σάββα και μας δουλεύει εκ του ασφαλούς.
Αμα ήταν να αναπτύξουν τη Φλώρινα δεν θα είχαν αναπτύξει το Σκοπιανό ζήτημα στα Βαλκάνια.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά γλώσσα μιλούσαν; Μάλλον στα ελληνικά, αφού ο Πρέσβης θα ξέρει!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΒΡΕ ΖΩΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ. Ο ΚΟΝΤΟΣ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΊ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

δωσε σαββα και αλλο, και ασε τους χαρτογιακαδες και τα ανθρωπακια που κανουν κριτικη απο το καφενειο και το σπιτι να λεει ο καθενας τη μακακια του.που ηταν ολοι οταν κατεβηκες αθηνα με τα δυο λεωφορεια να διαμαρτυρηθεις για το πετρελαιο;αλλοι στα γραφεια με την ζεστη,αλλοι στις καφετερειες,αλλοι στο σπιτακι τους,και ο( μαλακας) ο προεδρος θα τρεξει για μας.δυστυχως αυτη η μεταχειριση μας αξιζει απο τους καρεκλοκενταυρους των αθηνων και πολυ καλλα μας κανουν γιατι ειμαστε πολλοι μικροι ακομα. ευχομαι να μας ερθουν τα χειροτερα φλωρινιωτες φωστηρες να δουμε τοτε αν σηκωθειτε απο τον καναπε σας.

Ανώνυμος είπε...

O Σάββας τουλάχιστον έσπασε αυγά για να κάνει ομελέτα. Τόλμησε να απομακρύνει τους δήθεν και υπέστη την κατακραυγή τους. Ότι μπορεί πάντως προσπαθεί να το κάνει. Και το κάνει. Τι στο διάολο θέλουν ορισμένοι;

Ανώνυμος είπε...

Aδικος κόσμος παιδιά
τόση προσπάθεια και κανείς δεν αναγνωρίζει ότι ο Σάββας τρέχει για μας.
Eγω έχω επαναυπατεί στον καναπέ γιατί ξέρω ότι κάποιος τρέχει επιτέλους για μας με εξωστρέφεια και με Β2Β συναντήσεις με επιχειρήματίες αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας.

Ανώνυμος είπε...

Ότι μπορεί πάντως προσπαθεί να το κάνει " λέει ο φίλος 2:48 μ.μ.
Αλήθεια σε αυτές τις θέσεις χρειαζόμαστε άτομα να ΚΑΝΟΥΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ; ή χρειαζόμαστε άτομα ικανά να ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν ότι πρέπει;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Και βασικά να ήταν μόνο το ΕΒΕ, δες ποιοί μας κυβερνούν και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάββας δεν κάνει απλά ότι μπορεί. Υπερβαίνει τον εαυτό του, κοινώς δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό δεν αρέσει στους γκρινιάρηδες. Από τον Άρη είναι πολύ πιο καλός. Τον καλύτερο δεν έχετε παρά να τον προτείνετε. Δεν είπε κανείς πως ο Σάββας είναι μοναδικός. Αλλά η ελάχιστη αναγνώριση του αξίζει. Αυτός κάτι κάνει. Ο προηγούμενος τάχα έκανε τα πάντα, στο τέλος τα ταξίδια του μείνανε.

Ανώνυμος είπε...

" Αυτός κάτι κάνει" δηλαδή αυτό το κάτι, έτσι πως το λες, σαν λίγο μου ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

9.39 φαίνεται πως εσύ "πολύς" πέφτεις για να σου πέφτει λίγο το κάτι. Επειδή πολύ το ψάχνεις, μάθε κι αυτό "Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ." Αυτό τώρα ξέρω σου έπεσε πολύ, γι αυτό και το κάτι πολύ σου είναι.

Eημερίδα κρουά κρουά το κράξιμο είπε...

Τον συνομήλικο αριστερό του Σάββα Σαπαλίδη, θα τον παίρναμε στα σοβαρά και θα δημοσιεύαμε την εμπειρία του από τη σχέση του με τον Σάββα, αν έστελνε επώνυμα το σχόλιό του! Οι μαγκιές φίλε, υπογράφονται!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το επιμελητήριο είναι "τῷ εὖ" μάλιστα τώρα ησύχασα. Λίγα ψίχουλα από το κάτι του γυρεύω

Δημοσίευση σχολίου