8:25 μ.μ.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ- Θόδωρος Καρυπίδης

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε από την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου. Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη.
Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις,
Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Δηλώνω στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία. Το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας θα βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Θόδωρος Καρυπίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Δυτικής Μακεδονίας

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ.
ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΤΗΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΨΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ , ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζε αλήθεια ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ μικρός ο Καρυπίδης;
Η μόνο ΣΑΙΝ ΣΙΜΟΝ και ΦΟΥΡΙΕ;

Ενα παλιοκουμμούνι!

Ανώνυμος είπε...

Nα μη την πατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ο καμμένος στη Φλώρινα, που πήρε χωρίς να ρωτήσει κάποια λαμόγια της ΝΔ.
Ο Τρότσκι έλεγε αν βάλεις σάπια αχλάδια μέσα στα γερά για να βαραίνουν θα στα σαπίσουν όλα!

Ανώνυμος είπε...

Νεοεισελθών στέλεχος στον καμένο μπήκε σαν λαγός στην ΑΝΕΛ αποτυχημένου πολιτευτή της ΝΔ , προκειμένου να τον κατεβάσουν ως κοινό Αντιπεριφεριάχρη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στον Καρυπίδη και σε διαφορετική περίπτωση πολιτευτή των ΑΝΕΛ, με την προϋπόθεση ότι θα στηρίξει Αργυριάδη και Καρυπίδη;
Να υπάρξει επίσημη πληροφόρηση από ΑΝΕΛ γιατί ακούγονται πολλά.
Αν αληθεύουν καλά ξεμπερδέματα στους ΑΝΕΛ και καλώς τους δέχτηκαν ...

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ο σταλινισμός Ζει! Οι αδιόρθωτοι δήθεν δημοκράτες που έχουν πέσει σαν ακρίδες στα αριστερά κόμματα εδώ και χρόνια, κάναν το θαύμα τους!!! Δίνουν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Αυτοί αποφασίζουν ποιός είναι αρκετά δημοκράτης.

Και μόνον το ότι πολεμούν τον Θ. Καρυπίδη οι σταλινικής νοντροπίας "δημοκράτες" σημαίνει ότι ο Καρυπίδης αξίζει. Στα δένδρα που έχουν καρπούς πετάνε πέτρες!

Ο Καρυπίδης, αν κατέβει θα κατατροπώσει τον Γιώργο Δακή. Και οι σταλινικοί "δημοκράτες", οι οποίοι ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το κατεστημένο, έχουν πάρει τις εντολές τους: ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Γ. ΔΑΚΗ!!!!! Γι' αυτό πολεμούν τον Καρυπίδη.

Αφού το κατεστημένο πολεμάει τον Καρυπίδη, εγώ τον υποστηρίζω.

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΛΘΗΚΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΑΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ) ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΔΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

VA12 είπε...

ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ .
...O .ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ..ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ....ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ......ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΙΠΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ a@@@@@ΔΙΑ ΜΑς ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....

VA12 είπε...

ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΠΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ Μ@ΚΡΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ....BYE BYE XOREFTRIES!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου