Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ως ανεξάρτητος για τη θέση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε την Τετάρτη 12-2-2014  ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σε  εκδήλωση στο εργατικό κέντρο Κοζάνης ο Καρυπίδης, ο οποίος αρχικά είχε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ που, όμως αποσύρθηκε έπειτα από αντιδράσεις προς το πρόσωπό του, ανακοίνωσε ότι στις εκλογές του Μαΐου το όνομά της παράταξής του θα είναι «Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία».

Στη συνέντευξή τύπου που ακολούθησε ο Θεόδωρος Καρυπίδης απέδωσε τις επιθέσεις στο πρόσωπό του σε προσπάθεια επίθεσης κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ανακοίνωσε, δε, ότι αν και έγιναν συζητήσεις με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πλέον δεν θέλει τη στήριξη κανενός κόμματος.

Μιλώντας για την ανάρτηση στο Facebook για τη ΝΕΡΙΤ, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Εβραίους, είπε ότι επρόκειτο απλώς για αναπαραγωγή ενός σχολίου και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο γι' αυτό ενώ για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε τηλεοπτική εκπομπή του, εξήγησε ότι το έκανε ως δημοσιογράφος στο πλαίσιο της πολυφωνίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα κόμμα, σημειώνοντας πως «δημοκρατία είναι να δίνει το λόγο ακόμη και σε εκείνον με τον οποίο διαφωνείς».

Aναδημοσίευση ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 comments :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αφού απολογήθηκε για τα δημοσιογραφικά αυτονόητα δικαιώματα του δεν κάνει. Νέ τσίνι...
Θέλει κα(δις)λα η υπόθεση και ποντιακόν πείσμα όχι απολογίες

Δημοσίευση σχολίου