ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προώθηση και προβολή ελληνικών προιόντων στην Αυστραλία

Ο Σύλλογος Θεσσαλονικέων «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» και το Ελληνικό Επιμελητήριο Μελβούρνης , σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις  από την Ελλάδα και τη Μελλβούρνη, γιορτάζουν τα  30 χρόνια  αδελφοποίησης Θεσσαλονίκης – Μελβούρνης και  διοργανώνουν εκδηλώσεις προώθησης και προβολής του Ελληνικού πολιτισμού και των Ελληνικών προιόντων.                                                                                                                                
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο 2014, στη Federation Square.

Με στόχο την ανάπτυξη αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των λαών, η Μελβούρνη διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με την αδελφοποιημένη πόλη της. Κάθε χρόνο, η Ένωση Θεσσαλονικέων ‘Ο Λευκός Πύργος’ της Μελβούρνης διοργανώνει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στην επέτειο της αδελφοποίησης. Και φέτος, χιλιάδες κάτοικοι της πολυπολιτισμικής Μελβούρνης θα συμμετάσχουν στο Ελληνικό -  Θεσσαλονικιώτικο «Γλέντι» στο κέντρο της πόλης και θα γνωρίσουν από κοντά τα ελληνικά ήθη και έθιμα. Η αμοιβαία ενίσχυση του θεσμού της αδελφοποίησης από τους αρμόδιους φορείς των δύο πόλεων μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση των σχέσεων των δύο λαών.

Oι επιχειρήσεις  από όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για την προβολή των προιόντων τους, την επαφή με δίκτυα πώλησης στην Αυστραλία, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους.   

Πληροφορίες : Νίκος Κατσάκης τηλ.  OO61411374869, nickatsak@tpgnet.com.au                                                                                                      
Ντόρη Κουτουράτσα τα 6932 870562 , ntoriskou@gmail.com

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Στείτλε τη μισή βουλευτική λίστα της ΝΔ για σκυλοτροφή των ΝΤΊΓΚΟς. Π'εστε τους ότι στο κπντέινερ για Αυστραλία μοιράζουν χρίσματα

Δημοσίευση σχολίου