7:21 π.μ.

Εσείς θα παραιτηθείτε κ. Βοσκόπουλε;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Στη χθεσινή συνάντηση των φορέων στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας για τον σχεδιασμό των δράσεων αντίδρασης στη πώληση της μικρής ΔΕΗ, ο δήμαρχος  Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, μας είπε πως ή δραστικότερη λύση θα ήταν η παραίτηση όλων των αιρετών- δημάρχων και βουλευτών - εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Μάλιστα έφθασε στο σημείο να μας πει να μη συμμετέχουμε και στις εκλογές! "Μόνο έτσι καταλαβαίνουνε" στη κυβέρνηση σχολίασε.

Τόσο ο τόνος της φωνής του - μετριοπαθής και χαμηλόφωνος- όσο και οι συνεχείς αντιφάσεις  δεν πείθουν κανέναν. Είμαστε στο σημείο μηδέν παραδέχτηκε και από την άλλη μας αράδιασε ένα κατεβατό δράσεων που έχει επιληφθεί από τότε που ήταν νομάρχης μέχρι σήμερα,  μέσα από  αιτήματα τα οποία έχουν τεθεί με υπομνήματα, σε συναντήσεις σε κεντρικό επίπεδο,, αλλά αποτέλεσμα μηδέν.  Αν δεν το κατάλαβε, μίλησε για αναποτελεσματικότητα με δυό λόγια.

Ο κ. Βοσκόπουλος περισσότερο προσπάθησε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του στην τοπική αυτοδιοίκηση  - 7 χρόνια είναι αυτά, από το 2007 μέχρι σήμερα - αραδιάζοντας μία σειρά αιτημάτων που έχουν τεθεί διαχρονικά και από πολλούς άλλους, όχι μόνο από τον ίδιο,   περί Τοπικού Πόρου, λιγνητόσημου, μετεγκαταστάσεων κλπ. Την αναποτελεσματικότητα την αποδέχθηκε  στην αρχή της τοποθέτησής του- σημείο μηδέν- , στάθηκε με έμφαση στην επταετή του θητεία και δικαιολογήθηκε και δικαιολόγησε τους πάντες λέγοντας πως υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ των φορέων και έλλειψη αγωνιστικότητας από μέρους της κοινωνίας. Από την άλλη τα έχωσε και στη κυβέρνηση πως αυτή φταίει! Και τέτοια κυβέρνηση δεν τη θέλει που δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο!    
 Απορώ που είδε την ασυνεννοησία μεταξύ φορέων αφού όλοι τα ίδια λένε και τα ίδια κάνουν με το να δικαιολογούνται πως κάποιος άλλος φταίει!

Η επωδός, ήταν ξανά - μανά επιτροπές, υπομνήματα κτλ.κτλ.

Εμείς  τον ρωτάμε:                                                                                                                                   

Εσείς κύριε Βοσκόπουλε είστε ευχαριστημένος από τον εαυτό σας;                               
Γιατί δεν παραιτείσθε εσείς πρώτος και καλύτερος αφού πιστεύετε πως αυτό θα ταρακουνήσει την κυβέρνηση;

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον του βαλέτω... αγαπητέ κ. Δήμαρχε. Για να κάνουμε κριτική στους άλλους είμαστε πρώτοι. Γι αυτό, μέρες που έρχονται,  εσείς κάντε την αυτοκριτική σας και θυμηθείτε!!! Έχετε μία και μοναδική ευκαιρία για να πάψετε να εκτίθεστε!                              

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
Και... πιστέψτε με, αυτό μπορεί να είναι η λύση σε πολλά από τα παρά πολλά προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και από την άλλη θα κάνετε και μία γενναία πράξη στη ζωή σας !

Ντόρη Κουτουράτσα

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ??? ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΣΑΦΚΙ ΝΑ ΟΥΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑIΣΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AVENUE MONTAIGNE.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί και να κατέβει για Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η Φλώρινα δεν πάσχει από την πιθανή (υποκριτική) παραίτηση Βοσκόπουλου.
Πάσχει από την πιθανή αδυναμία της, να τον στείλει στον αγύριστο στις επερχόμενες εκλογές!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:16, φαίνεται ότι κάποιοι, αηδιασμένοι από τις συμπεριφορές του δημάρχου, αλλά και την φανερή αδυναμία του κόσμου να τον αξιολογήσει όπως του αξίζει, πολύ απλά απέχουν από τα κοινά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΒΟΛΙΔΩΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΑΣ (ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΨΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και οι Λιασόπουλοι κατεβαίνουν με το Δακή

Ανώνυμος είπε...


Σιγά να μη παραιτηθούνε και σιγά να μη ρίξουνε κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου