Το χειροκρότημα ακολούθησε μετά από τη κατηγορηματική δήλωση του βουλευτή Φλώρινας κ. Στάθη Κωνσταντινίδη "δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τη Μικρή ΔΕΗ"! Αυτό θέλαμε να ακούσουμε, αυτό μας είπε ο κ. Κωνσταντινίδης ο οποίος προηγουμένως ήταν ο κ. ΝΑΙ σε όλα, όπως τον χαρακτηρίζει η τοπική κοινωνία.

Τελικά το χειροκρότημα ήταν για τον κ. Κωνσταντινίδη ή για τον εαυτό σας;

Η ουσία της τοποθέτησης του κ Κωνσταντινίδη,  στο έκτακτο Περιφεριακό Συμβούλιο που διεξήχθη στη Φλώρινα με μοναδικό θέμα τη Μικρή ΔΕΗ, αν ακούσετε προσεκτικά αυτά που έλεγε, δεν ήταν στον αν θα ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ.                                                                                                            Άλλωστε ο ίδιος ελαχιστοποίησε το γεγονός της αρνητικής του ψήφου. "Αφήστε τι θα κάνω εγώ" είπε χαρακτηριστικά και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ένα πλαίσιο διαπραγματευτικών όρων που θα πρέπει να αρθρώσει η κοινωνία στο  "υποθετικό" ;;;; σενάριο  ψήφισης του νομοσχεδίου. !!!

Τελικά ο κ. Κωνσταντινίδης είναι πολύ πιο έξυπνος από όλους όσους κάνουν τον έξυπνο. Έχει εκπαιδευτεί δε τόσα χρόνια και έχει μάθει να λέει όσα πρέπει και όσο πρέπει  να λέγονται. Παραδέχεται πως υπάρχουν πράγματα που δεν κάναμε, απεύχεται να μη ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη τοποθετησή του,  αλλά  γνωρίζει όπως όλοι γνωρίζουν πως τα πράγματα είναι δρομολογημένα .
Το λέει ξεκάθαρα: Πάμε ένα βήμα παραπάνω... Το ακροατήριο όμως  και όσοι ανέλαβαν να δημοσιοποιήσουν με διθυράμβους το ιστορικό ΟΧΙ του κ. Κωνσταντινίδη,  δεν το ακούν.
      
Το μήνυμα σας το έδωσε, αλλά δεν το λάβατε επειδή είχατε κολλήσει στο ΝΑΙ ή το ΟΧΙ του Κωνσταντινίδη, λες και  αυτός θα καθόριζε τις εξελίξεις. Υπάρχουν άλλοι τόσοι 147 που θα το κάνουν και θα το δείτε.

Γι αυτό την επόμενη φορά να μην ακούτε με τα αυτιά σας, αλλά να βλέπετε με τ αυτιά σας.                 Αυτό κατά τους ειδικούς ονομάζεται αντίληψη!

Ντόρη Κουτουράτσα  

11 comments :

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος ΝΑΙ σε ολα....ξαφνικα εγινε ΟΧΙ σε ενα.....ετσι για να εξιλεωθει στα προσωπα των Φλωρινιωτων και καλα και να σηκωσει αναστημα στο μεγαλο Αφεντικο ....το Αντωνη μωρε....!!!
Και ω του θαυματος ξαφνικα θα τον δουμε να δηλωνει παραιτηση ως ηρωας του ΟΧΙ....και να δηλωνει οτι διεκδικει τον Δημο Φλωρινας ........εξυπνος ο κυριος Ναι.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ """ΟΧΙ"""" Ο "ΠΟΛΑΒΑΡΗΣ " ΣΤΑΘΗΣ...ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντι-ρουφιάνος είπε...

Το να προσπαθεί να σε δουλέψει κανείς είναι κακό. Το να προσπαθεί να σε δουλέψει ένας Σταθίκας είναι ακόμη χειρότερο. Το να σε δουλεύει ένας Σταθίκας είναι για αυτοκτονία. Όμως η μεθόδευση δεν είναι του Σταθίκα. Άλλος είναι ο ιθύνων νους .......!!!!!! Ο Σταθίκας, σε συνεννόηση με την αποσαθρωμένη ΝΔ και με την διαμεσολάβηση του Μέρτζου (ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΤΖΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ......), θα "το παίξει ήρωας", δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την πώληση της ΔΕΗ, θα τεθεί "εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ", θα παραμείνει βουλευτής, θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας, θα τρέξει όλο το κόμμα και το παρακόμμα, και το κράτος και το παρακράτος μαζί του και θα εκλεγεί δήμαρχος. Έτσι θα "σβήσουν" τον Βοσκόπουλο πολιτικά ανώδυνα για αυτόν που προώθησε τον Βοσκόπουλο (δηλ. τον Μέρτζο) και είναι εκτεθειμένος τώρα που πρότεινε ένα τέτοιον άνθρωπο. Αφού εκλεγεί ο δήμαρχος ο Σταθίκας, τότε μπορεί να παραιτηθεί από βουλευτής και να γίνει δήμαρχος (οπότε ο Σταθίκας πέρα από την σύνταξη του βουλευτή θα πάρει και την σύνταξη του δημάρχου μετά από 2 θητείες δημάρχου, δηλαδή συνολικά θα παίρνει σύνταξη κάπου 6.000 ευρώ τον μήνα !!!!!!!!!). Αλλά μπορεί και να πραμείνει βουλευτής (οπότε ο Σταθίκας θα μπορεί να ξαναεκλεγεί βουλευτής ως αυτός που έκανε αντίσταση στην πώληση της ΔΕΗ) και άλλος, κάποιος από τον συνδυασμό του να γίνει δήμαρχος (είτε ο Μπάμπης-νασσ, είτε κάποιος της επιλογής του Μέρτζου). Έτσι, κερδίζουν όλοι, και ο Σταθίκας και ο Μέρτζος. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας;;;;;;; Ίσως;....... αλλά μην στοιχηματίζετε κι' όλας ......

Ι.Γ. είπε...

Ο Στάθης θα επαναστατήσει για το καλό της Φλώρινας! Άντε ρε ..... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ζήτω ο Τράγκας είπε...

Δηλαδή Ντόρη αυτό που είπε ο Κωνσταντινίδης είναι ότι δεν θα ψηφίσει αλλά ας είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε ανταλλάγματα αν πουληθεί η ΔΕΗ. Ψηφίσει δεν ψηφίσει θα πουληθεί η ΔΕΗ. Ο Κωνσταντινίδης δεν φοβάται την διαγραφή από την ΝΔ αν δεν ψηφίσει; Τόσο φοβάται Σαμαράς τις διαροές; Ή ο Κωνσταντινίδης έχει πλάτες; Το δούλεμα πάει σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΟΣΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕΡΤΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ...

ΔΕΗΤΖΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα καταψηφίσει ο ΣΤάθης τη ΔΕΗ με αντάλλαγμα να γίνει πρώτα Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΡΙΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ, ΑΜΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΦΤΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάθης βουλευτής!!!!!! Καταλάβατε τώρα γιατί η Φλώρινα έχει πάει κατά διαόλου; Διότι κάποιοι σαν τον Στάθη έχουν γίνει "ηγέτες" της Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου