11:22 π.μ.

EΦΘΑΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Ως ταινία "Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ" παρουσιάζει ενδιαφέρον.                                                     Προσωπικά, επιλέγω το τραγούδι "Επιτέλους , επιτέλους, έφθασε η αρχή του τέλους", και δεν το αφιερώνω απλά - ξέρετε που- αλλά σας προσκαλώ να το σιγοψιθυρίσουμε παρέα!
Το ξέρω πως οι αναγνώστες της κρουά είναι νοήμονες και πως οι λεπτομέρειες δεν είναι της παρούσης για ευνόητους λόγους.

Μείνετε συντονισμένοι στον ρυθμό,,,και...τα καλύτερα έρχονταιαιαι!!!

11 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι τσούφκες - τσούσκες κοκκίνησαν! Είναι μεγάλο το πρόβλημα για τον αφέντη τους! Μη μασάς Ντόρη μου! Αφού σε βρίζουν μας πείσανε πως είμαστε σε καλό δρόμο! Μέχρι το τέλος είμαστε μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ''ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ'',Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ''ΜΕΣΑ''!!

Ανώνυμος είπε...

΄
Τα κλεφτόπουλα εκδηλώθηκαν! Μπράβο ρε Ντόρη, έκανες τελικά τα παπαγαλάκια και παραδέχτηκαν την αναστάτωσή τους! Τώρα μέσα ή έξω , η αλήθεια δεν αλλάζει γι αυτούς. Και αν το ελληνικό κράτος με τις τροπολογίες του υποθάλπει τελικά τη διαφθορά, υπάρχει και η τιμωρία από τον λαό γι αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΟΚΡΟΥΑΛΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...


Ξέρεις πολύ καλά 11.53 για ποιους ήρθε το τέλος! Ούτε το παιχνίδι των εντυπώσεων δεν ξέρετε να παίζεται σωστά. Πέφτετε καθημερινά στις παγίδες που σας στήνει η κρουά και εκδηλώνεστε. Ρε σας πήρανε όλοι χαμπάρι. Μαζέψτε τα και δρόμο! Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τη μαμά της Ζέτας!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΥ.
ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:
ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ;
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΟΥΜΕ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι 10.25! Για πες μου ποιες κατηγορίες έχω αποδώσει στον Βοσκόπουλο; Μήπως εννοείς καταγγελίες; Αλλά πως να καταλάβεις την κατηγορία από την καταγγελία; Δεν σε βοηθάει και το μυαλό σου. Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις. Οι καταγγελίες της κρουά για αδιαφανείς διαδικασίες και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος από τη νομαρχία Βοσκόπουλου έγιναν δεκτές στο δικαστήρο γι αυτό και αθωώθηκα. Σήμερα που το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έχει βγεί για τον Βοσκόπουλο περιμένουμε η δικαιοσύνη να του απαγγείλει τις κατηγορίες. Κατάλαβες ανόητε; Υπάρχει και μία διαδικασία. Μη την αγνοείς. Και δεν φταίω εγώ που είσαι ή κάνεις τον βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΟΜΑΤΗ.
ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΑΟΜΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ - ΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΛΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου