10:20 μ.μ.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Αυτή είναι η εικόνα που έχει η άρχουσα τάξη της Δύσης για τον εαυτό της. Όταν η άρχουσα τάξη της Δύσης βλέπει τα μούτρα της στον καθρέφτη, βλέπει μια τέτοια εικόνα. Σ' αυτήν την εικόνα θέλει να μοιάσει.

Αυτό είναι το όραμα της άρχουσας τάξης της Δύσης. Έτσι βλέπει η άρχουσα ταξη της Δύσης το μέλλον, την κοινωνία, τον άνθρωπο. Αυτό είναι το "δέον" της, το "πρότυπό" της,  το "ιδεατό", το "σωστό", το "πρέπον".

Αυτό είναι το σύμβολο του τι θέλει να δημιουργήσει στον κόσμο. Αυτό είναι το σύμβολο της "προοδευτικότητάς" της, της "νέας τάξης πραγμάτων" που θέλει να δημιουργήσει. Αυτό είναι το μέλλον που θέλει.

Εσείς, φορολογούμενοι πολίτες συμωνείτε με την άρχουσα τάξη της Δύσης; Συμφωνείτε με τους Ομπάμα, Μέρκελ, Μπαρόζο κλπ, και τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα κλπ; Συμφωνείτε; Θα θέλατε να δείτε τον γυιό σας έτσι;

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Από που στάρ δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

AΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΚΕΙΑ , ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΟΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ; ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟΙ; ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ευρώπη γενους θυληκού με ισλαμικό μουσι οθωμανικου...ΣΥΝδιασμός που επιβάλαν εκείνοι που είχαν κι αυτοί τραβεστί συμμετοχή από ενάρξεως της εοκ και του γιουροβιζιον μέχρι σήμερα....καληνύχτα με τα "ταξικά" σας και καλό ξημέρωμα...ούτε κανόνια δεν σας ξυπνάνε..ειδικά εσάς τους "προοδευτικούς με την όπισθεν " !

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ..... πολύ μ' άρεσε το "που στάρ"!!!!

Δημοσίευση σχολίου