12:46 π.μ.

ΕΤΣΙ ΕΝΝΟEI ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ H ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΙΚH !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Έκανα μία βόλτα στο face book  και τύχη να το πω, σύμπτωση να το πω, έπεσα στη σελίδα κάποιας Κατερίνας Τσορλίνη. Δεν τη γνωρίζω, αλλά μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που σχολιάζει την ''νίκη" Βοσκόπουλου στον δήμο Φλώρινας!

Εντύπωση βέβαια μου έκανε και το σχόλιο του Βαγγέλη Νομικού, το οποίο αντί να την προβληματίσει και να της δώσει την ευκαιρία να κάνει έστω μία διορθωτική κίνηση για λόγους προσωπικής της αξιοπρέπειας, μάλλον ήταν κόκκινο πανί.

Θαυμάστε ήθος και φρασεολογία! Και τα συμπεράσματα δικά σας!


H Κατερίνα Τσορλίνη, λοιπόν,  γράφει  


  1. Katerina Tsorlini
    25 Μαΐου στην περιοχή Flórina
    Τελικά ζώα, θέλετε δε θέλετε αυτός θα είναι ο "βοσκός" σας( όπως τον αποκαλείτε κάποιοι) τα επόμενα πέντε χρόνια!!!!!!Θέλοντας και μη...Αυτός θα ηγείται κι εσείς θα βελαζετε!!!! Βοσκόπουλος και παλι !!!!!! Νικήσαμεεεε !!!!!! 





26 comments :

Ανώνυμος είπε...

H kopela ton ponaei auton to topo k fisika exei politiki gnosi k sinidisi!!!! Pantos einai kaliteri apo merikous eklegmenous tis "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ".......se parousiastiko ennoo!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι εκλογές δίνουν το εξής μήνυμα, Κωνσταντινίδη και Τσιώκα και Παπασωτηρίου και Βόσδου και Μποντζίδη και Αργυριάδη και Γκέκτση αλλά και Σαμαρά και Βενιζέλο κλπ πάτε στο σπίτι.
Για το Βοσκό οι 150 ψήφοι στέλνουν το μήνυμα αν δεν τελειώσει την Τηλεθερμανση και όσα υποσχέθηκε κι αυτός στο σπίτι, κι άλλοι λένε σπίτι ακόμα και να τα τελειώσει τα έργα.
Ο κόσμος μπούχτησε τους ίδιους και τους ίδιους και χειρότερους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνατε και δημοσιεύσατε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενδεικτική του "επιπέδου" κάποιων υποστηρικτών του δημάρχου. Ιδιαίτερου σχολιασμού κάθε άλλο παρά χρήζει η "ποιότητα" της γραφής της συγκεκριμένης κυρίας.
Οι αναγνώστες σας διαθέτουν τον κοινό νου για να την αξιολογήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Το να ασχολείσαι με την Τσορλίνη και την κάθε Τσορλίνη σε ρίχνει χαμηλά.... ο καθένας λέει ότι θέλει ,δημοκρατία έχουμε και ο καθείς καταθέτει την άποψή του, όπως και εσύ άλλωστε την καυστική κριτική σου!
Καλύτερα άφησέ τους στο μαύρο σκοτάδι που ζουν (όχι ότι ο Στάθης θα άλλαζε τα πράγματα...μην τρελαθούμε)και συνέχισε την ζωή σου χωρίς τους Συμπατριώτες σου. Τώρα αν αυτό το κοριτσάκι έχει γνώμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εγώ είμαι ο Bob Marley... μην τρως το τυράκι και εκτίθεσαι... Πάντα φιλικά...

Ανώνυμος είπε...

πάλι η "δημοσιογραφία" σου εστιάζετε σε μεμονομένα γεγονότα.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ?

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Και οπως θα παρατηρησατε υπαρχει και αναδημοσιευση απο καποια αλλη κυρια της οποιας το προφιλ αρκει να ριξει κανεις καμια ματια για να διαπιστωσει τελικα οτι το "κοινο" του βοσκου και δη οι γυναικες και ηθος εχουν αλλα και παιδεια και ανατροφη απο το σπιτι..καημενη Ζετα ποσες καραδοκουν να κλεψουν τη..δοξα σου.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Ντόρη βρήκες την Κατερίνα να κάνεις πρώτο θέμα; Δεν μπορείς να το χωνέψεις ότι η Φλώρινα ως πόλη θέλει το Στάθη αλλά ως δήμος επικρατεί ο Βοσκόπουλος ε; Η ίδια εσύ έγραψες "να χαίρεσθε" δλδ...να τον χαίρεστε...Και...δυστυχώς για σένα..μάλλον δεν θα πάρεις από όσο το κόβω καμιά δουλίτσα τώρα στο δήμο για τα επόμενα 5 χρόνια. Αφού τα επόμενα χρόνια τα θεωρείς ότι είναι για πέταμα...Ο λαός ψήφισε..Ευτυχώς που δεν ψηφίζουν οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και λοιποί γνώστες...Απορώ δλδ πώς μας δίνετε εμάς το δικαίωμα να κρίνουμε..Εμάς που δε γνωρίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση...

Ποια ανατροπή και εξελίξεις λες για το Αμύνταιο;Ξέχασες ότι ο Θεοδωρίδης ήταν δήμαρχος στο παρελθόν; Νέο πρόσωπο είναι;

Ανώνυμος είπε...


ότι και να κάνει η ΝΤΟΡΗ δεν αρέσει σε πολλούς! Και ποιά είναι δηλαδή η Κατερίνα; Αφού βγαίνει δημόσια η Κ ατερίνα σας και βρίζει ανελέητα ;Δεν έχει επίγνωση του τι λέει και ξαναλέει; ή είναι μικρή και δεν ξέρει τι λέει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΛΤΩΔΗ Κ ΔΥΣΟΣΜΑ ΕΛΗ.ΜΕΡΙΚΑ , ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟΗΧΑ Κ ΚΑΚΟΦΩΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΒΕΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΔΗΜΗΣΗ ΣΤΣ ΗΜΕΤΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ;ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ Ή ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥ Κ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολειστε με το τι λεει το facebook για να χαιρονται κατι τους εταξαν σε αυτους κ τους δικους τους που ποτε δεν θα το παρουν κοιτατε την ζωη κ την υγεια σας.καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Με τον Λάη, τον Τσορλίνη, το Τσουνάμι και τ΄ άλλα παιδιά, προχωράμε, προχωράμε...........!

Ανώνυμος είπε...

11.32 ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΡΝΕΙ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! ΜΗΠΩΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ .......ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ .......ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΟΣΚΟ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ.....

27 Μαΐου 2014 - 12:36 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...


NTOΡΗ ΜΟΥ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΕΙΝΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ !

Ανώνυμος είπε...

"H συμπεριφορά του άρχοντα!" Τι υποτέλεια Θεέ μου !

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι πάλι αυτή η κα Τσορλίνη (με το ελάχιστα εύηχο επώνυμο) που εξέλαβε το facebook σαν πεδίο εκτόνωσης εωτερικών πιέσεων; Φοβερά "πολιτικός" ο λόγος της εν λόγω κυρίας! Μάλλον "ζωολογικός"!

Ανώνυμος είπε...

Απ ό,τι φαίνεται στη φωτο το κορίτσι κάνει οικονομία στα...υφάσματα! Δεν κάνει όμως οικονομία στην εκτόξευση ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών εναντίον όσων δε συμφωνούν με την εκλογική της προτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

"Χαριτόβρυτη" η γλώσσα της λεγάμενης!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε κανείς να επιστρέψει κατά πρόσωπο το χαρακτηρισμό "ζώα" στην κυρία, αλλά μάλλον δεν αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ...''ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ?ΑΥΤΟΣ?,Α,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ'',ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Λάθος σου η δημοσιοποίηση Κρουά,δε θα κάτσουμε να σχολιάσουμε τι λέει το κάθε......καλό κοριτσάκι!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Το ότι κάποια σας αποκαλεί "ζωα" ποσώς σας ενδιαφέρει. Το δημοσίευμα σας πείραξε!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση της κοπέλας θα σας μήνυα γιατί αναπαράγεται την εικόνα μου και τα λεγόμενα μου, χωρίς την έγκριση μου..... Τα λεγόμενα ενός 20χρονου κοριτσιού σε ένα κοινωνικό δίκτυο δεν νομίζω πως έχουν σημασία για τα πολιτικά δρώμενα του τόπου..... Κυρία Κουτουράτσα θα σας συμβούλευα να κατεβείτε στην Πρωτεύουσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στα μεσημεριανά πάνελ και στον κίτρινο τύπο, τουλάχιστον εκεί ο τρόπος που ασκείτε την "δημοσιογραφία" θα βρει ανταπόκριση.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10 .23 αφού δεν είσαι η κοπέλλα γιατί κόπτεσαι; Δεν είδαμε πουθενά στη σελίδα της να απαγορεύει την αναδημοσίευση των όσων γράφει ή να απαγορεύει την αναδημοσίευση των φωτογραφιών της. Αφού η ίδια επιλέγει να εκτίθεται ! Ευχαριστώ και για τις συμβουλές σου. όταν τελειώσω με τα της Φλώρινας θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά και τη πρωτεύουσα!

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/74%CE%94%CE%93%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A4%CE%9A%CE%A3/document?inline=true

Άλλο ένα βολεμένο Βοσκοπουλάκι. Την πήραν καθαρίστρια σε δίμηνο. Αναμενόμενο, η στήριξη πρέπει να εξαργυρωθεί.
Πάντως αδικείται το κορίτσι ως καθαρίστρια, τα κάλλη της αξίζουν περισσότερα.

Ανάμεσα στους προσληφθέντες πέρα από τους θερμούς υποστηρικτές για άλλη μια φορά υπάρχουν υποψήφιοι (Τσάια Νικολέτα) και αδέρφια υποψηφίων (Τσιούλη Στυλιανή). Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση σχολίου