Ρωτάμε: Αληθεύει ότι ο Γιάννης Στρατάκης έχει στα χέρια του το πόρισμα των ελεγκτών για τον Γιάννη Βοσκόπουλο; 
Αν ναι, πως ήλθε στα χέρια του; Ποιος του το έδωσε και γιατί; Και, αν ναι, ο Γιάννης Στρατάκης γιατί το κρατάει; Μήπως θέλει να το μετατρέψει σε πολιτικό κεφάλαιο προς δικό του πολιτικό όφελος;
Εάν ο Γιάννης Στρατάκης έχει πράγματι στα χέρια του το εν λόγω πόρισμα, πρέπει να βγει και να το πει, αλλά και να δικαιολογήσει το πώς το πόρισμα αυτό βρέθηκε στα χέρια του. Δεν είναι δυνατόν το παρακράτος που έχει κατασπαταλήσει τα χρήματα του Ελληνικού λαού, να αντιμετωπίζεται με παρακρατικές μεθοδεύσεις άλλου κομματιού του ιδίου παρακράτους, το οποίο χρησιμοποιεί (εκουσίως ή ακουσίως, δεν ξέρω) τον οποιονδήποτε σαν τον Γιάννη Στρατάκη. Και δεν είναι δυνατόν κάποιος που θέλει να φαίνεται ως πολέμιος της διαφθοράς (που δημιουργεί το παρακράτος), να την πολεμάει με αδιαφανείς και μη-νόμιμους τρόπους, δηλαδή με παρακρατικές μεθόδους.
Εάν ο Γιάννης Στρατάκης ξέρει κάτι, πρέπει να βγει και να το πει ΤΩΡΑ! Διότι το πόρισμα αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Φλώρινας. Δεν επιτρέπεται ο οποιοσδήποτε να παίζει με τους θεσμούς.
Ο Γιάννης Στρατάκης μπορεί να μίλησε περί Γιάννη Βοσκόπουλου, αλλά η Ντόρη Κουτουράτσα είναι αυτή που έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, κάθισε τόσες φορές στο σκαμνί, έδωσε επιτυχείς μάχες στα δικαστήρια. Και μόνον και μόνον επειδή η Ντόρη Κουτουράτσα αγωνίστηκε, έφτασαν στο σημείο ελεγκτές, ΣΔΟΕ και εισαγγελείς να ασχολούνται με τον Γιάννη Βοσκόπουλο και άλλους.
Βεβαίως στον αγώνα αυτόν της Ντόρη Κουτουράτσα ο Γιάννης Στρατάκης, ήταν μάρτυρας, γεγονός απολύτως εκτιμητέο και έχει εκτιμηθεί από την Ντόρη Κουτουράτσα. Όμως, άλλο είναι να είσαι μάρτυρας, άλλο να είσαι κατηγορούμενος, και να σου ζητάνε και πολλά λεφτά για αποζημίωση (ο Βοσκόπουλος ζητούσε μέχρι και 300.000 ευρώ και δεν ήταν ο μόνος!!!!!). Το γεγονός ότι ο Γιάννης Στρατάκης υπήρξε μάρτυρας της Ντόρη Κουτουράτσα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουμε τα μάτια στα λάθη του Γιάννη Στρατάκη. Επειδή, «φίλος μεν ο Στρατάκης φιλτάτη δε η αλήθεια», λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Γιάννη Στρατάκη:
Εάν πράγματι έχεις στα χέρια σου αντίγραφο του πορίσματος των ελεγκτών για τον Γιάννη Βοσκόπουλο ΚΑΚΩΣ το έχεις. Διότι η ανάκριση είναι ΜΥΣΤΙΚΗ, και δεν μπορεί κανένας ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ να διοχετεύει σε εσένα, ή στον οποιοδήποτε, έγγραφα ακόμη και ΠΡΙΝ τα πάρει στα χέρια του ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου, είναι ντροπή και όνειδος!
Εάν πράγματι έχεις στα χέρια αντίγραφο του πορίσματος, έχεις ηθική και πολιτική υποχρέωση να το πεις και να ενημερώσεις για το περιεχόμενό του, όποιο και εάν είναι αυτό. Και έχεις υποχρέωση να το κάνεις, διότι βρισκόμαστε εν μέσω εκλογών, των οποίων το αποτέλεσμα, επειδή μετέχει σ’ αυτές ο Βοσκόπουλος ως υποψήφιος, σε πολύ μεγάλο βαθμό ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ από το περιεχόμενο του πορίσματος. Πρέπει να σεβαστείς αυτούς που πολιτεύονται στις εκλογές που έχουμε σε λίγες μέρες, και από αυτούς πρέπει να σεβαστείς περισσότερο τους έντιμους που θέλουν να προσφέρουν, διότι υπάρχουν και τέτοιοι. Και κυρίως πρέπει να σεβαστείς τον λαό και την δημοκρατία, για τους οποίους το κόμμα σου (και φαντάζομαι και εσύ) κόπτεται τόσο πολύ. Δεν μπορείς να παίζεις με όλους αυτούς.
Εάν πράγματι έχεις στα χέρια αντίγραφο του πορίσματος, είναι ανέντιμο να μην μιλήσεις για το περιεχόμενό του.
Εάν το πόρισμα καταλογίζει εγκλήματα στον Βοσκόπουλο, είναι ανέντιμο απέναντι σε αυτούς τους καλοπροαίρετους που ακόμη τον πιστεύουν και τον στηρίζουν, και έτσι εκτίθενται άδικα. Και απέναντι στους αντιπάλους του, που στερούνται την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το σημαντικότερο όπλο στον πολιτικό τους αγώνα.  
Εάν το πόρισμα «βγάζει καθαρό» τον Βοσκόπουλο, είναι ανέντιμο απέναντι στο ίδιο τον Βοσκόπουλο και αυτούς που δεν τον πιστεύουν και τον πολεμούν, και έτσι εκτίθενται άδικα.
Δεν επιτρέπεται Γιάννη Στρατάκη να κρατάς για τον εαυτό σου τέτοιες σημαντικές πληροφορίες, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Φλώρινας, και να τις χρησιμοποιείς όπως βολεύει εσένα. Αυτό συνιστά πολιτικό αμοραλισμό του χειρίστου είδους.
Και βεβαίως, εάν βγεις να πεις ότι έχεις το πόρισμα, θα πας κατηγορούμενος, διότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να το έχεις. Αλλά, έτσι δίνονται οι αγώνες Γιάννη Στρατάκη. Δεν δίνονται πίνοντας καφέδες και ποτάκια στα μπαράκια πουλώντας μιας συγκεκριμένης ποιότητας μυαλό. Ούτε δίνονται με την χωρίς κόπο προώθηση από κυκλώματα, που παίρνουν ανύπαρκτους πολιτικά και «δημιουργούν» από την μια μέρα στην άλλη πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο και ελεγχόμενο βεληνεκές.
Αν λοιπόν, Γιάννη Στρατάκη, θέλεις να εμφανίζεσαι ως αγωνιστής «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».
Φλώρινα 6-5-2014

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΤΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ?ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λάθος αυτο Ντόρη. Εαν το έχει, κακώς το έχει, εαν το δημοσιοποιήσει δεκα φορές κακώς. Από την στιγμή που δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα, θα βρει τον μπελά του αν το δημοσιοποιήσει.
Για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, όχι ομως και οτι είναι βλάκας και θέλει να ζημιώσει τον εαυτό του

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος το έχει βούκινο και αυτός κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κανείς να αξιολογήσει ή να δημοσιεύσει πόρισμα πριν να αποφανθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, ακόμα και η αναφορά στην ύπαρξη γιατί δεν πρέπει να είναι νομικά φάουλ;
Ομως υπάρχουν και πολιτικές αμφιβολίες για την ίδια την ύπαρξη πορίσματος.
Δεν είναι πιστευτή η ύπαρξη καν πορίσματος, διότι ο Στρατάκης είναι ηττηθείς από το Βοσκόπουλο ως Νομάρχης.
Αρα ελάχιστη πολιτική αξιοπρέπεια δεν θα τον έκανε να βγάλει την πίκα της ήττας και να ψάχνει τον προ δεκαετίας αντίπαλό του και μάλιστα πορίσματα πριν τον εισαγγελέα.
Δεν είναι πιστευτό αυτό, να εχει ασχοληθεί ο κ. Στρατάκης,δεν έχει λόγο να το κάνει, δεν είναι καν νομικός.
Δηλαδή και τους φιλωτιανούς που δεν τον βγάλαν κοινοτάρχη πως θα σκεφτόταν άραγε, με την ίδια λογική;
Οχι δεν μπορεί να γίνεται πιστευτή αυτή η πολιτική μικροπρέπεια για τον συμπαθή Γιάννη Στρατάκη.
Δεν μπορεί να έχει αναζητήσει καν πορίσματα, όχι να τα κατέχει κι όλας.
Οπότε μάλλον άλλο ένα επικοινωνιακό τερτίπι είναι κι αυτή η υπόθεση και σωστά γράφει πάνω ότι στόχος είναι η μη εκλογή του Γιάννη Βοσκόπουλου; Να κι ακόμα ένα τουλάχιστον ερωτηματικό.....

Ανώνυμος είπε...

τιποτα ρε εχει. πως σας ηρθαν αυτα?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Γιάννης, Ζέτα και Αγνή από ότι φαίνεται δεν γλυτώνουν το σκαμνί.
Και κερασάκι στην τούρτα, λένε πως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό του Βοσκόπουλου ήταν στο αυτόφωρο σήμερα για κλοπή 1,5τόνου χαλκού!
7 Μαΐου 2014 - 2:54 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν το απίστευτο θράσος να αυτοαποκαλούνται στην τσουσκα "η παραταξη των νοικοκυραιων". Δεν εχουν ορια - δεν εχουν κανέναν ηθικό φραγμό.

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο...ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και ομως υπαρχει το πορισμα και ειναι και καταδικαστικο για τον δημαρχο.....ονομα δεν εχει ο δημοτικος (κλεφτης).

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΛΤΙΝΗ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΣΤΑΘΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ 2006 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Λαης;

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που θα θυμούνται όλοι ειναι η κακιά ανάμνηση της συμμορίας που 8 χρόνια εκανε πάρτυ και η καλή ανάμνηση του αγώνα και της ΝΙΚΗΣ που έστειλε τους "νοικοκυραιους" εκεί που ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο κλέφτης του χαλκού πιάστηκε πριν την κανει ΛουΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ 10.53 ΕΚΕΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ(ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ SPIELBERG)?ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΤΣΟΡ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ?ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΥΡΟΦΑΝΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ,ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιός είναι πιό βαρετός πάρλας ο Στρατάκης ή ο Δακής.
Μιλάνε τρείς χιλιάδες ώρες αντί να πουν 2 σταράτες κουβέντες.
Τη διαφορά θα τη δούμε αν χάσει ο Δακής, θα το βάλει αμέτι μουχαμέτι με όποιον τον κέρδισε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΙΣΜΟΣ! ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΑΧΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΕΡΓΑ.

Δημοσίευση σχολίου