11:23 μ.μ.

ΦΛΩΡΙΝΑ ΞΥΠΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΞΥΠΝΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |










ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ

ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ:  Χρισμένος από τη Νέα Δημοκρατία και εκλεγμένος Νομάρχης το 2006. Χρισμένος  από τη Νέα Δημοκρατία και εκλεγμένος Δήμαρχος Φλωρίνης το 2010. Άχριστος  (το ΓΙΩΤΑ παίζει εδώ) από τη Νέα Δημοκρατία και ξανά εκλεγμένος Δήμαρχος το 2014 με συνδυασμό πολιτικό αχταρμά.

ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:  Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας το 2009 και ξανά Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το  2012. Υμνητής της κατάφασης , τουτέστιν του ΝΑΙ επί παντός επιστητού και μνημονιακού τέρατος, κρίνει ότι  έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξει  πέρα από μνημόνια και την ταλαίπωρη Φλώρινα, την χωρίς τηλεθέρμανση με τον πιο σύγχρονο Σταθμό, τον πρωταθλητή της ανεργίας ,  τον απόλυτο πάτο στην ανάπτυξη με τα μισά ξενοδοχεία να μοστράρουν  τα λουκέτα τους και με τους οκτώ μήνες χειμώνα (τους πέντε βαρυχειμωνιά). Κατεβαίνει  και αυτός για Δήμαρχος, άχριστος  ομοίως ,  στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με συνδυασμό αχταρμοειδή  επίσης.

ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ:  Πουρνό-πουρνό την Τρίτη 18 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος  αναγγέλλει υποβολή μήνυσης  και συνακόλουθες  αγωγές  για ξυλοδαρμό στις 3 τα ξημερώματα ( όταν  είναι τα σκυλιά πολλά και οι  περιφερόμενοι άνεργοι  λίγοι) από τον οδηγό του Βουλευτή και από υποψήφιο  του  Δημοτικού  συνδυασμού του.

ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ:  Πουρνό-πουρνό την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος αναγγέλλει ανάκληση της μήνυσης παραδεχόμενος ότι  την προηγουμένη εψεύσθη  (μετά συστολής η ασυστόλως μόνο ο ίδιος γνωρίζει). Δεν γρονθοκοπήθηκε, δεν απειλήθηκε, δεν εξυβρίσθη, δεν υπέστη σωματικές βλάβες.  Η άλλη πλευρά έκανε γαργάρα τα δημοσιευθέντα στη πλημμυρίδα των  σχολίων των  Φλωρινιώτικων  μπλογκ,  περί σωματικών βλαβών του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας  των φερομένων ως δραστών.

ΣΚΗΝΉ ΠΕΜΠΤΗ  (Αυλαία): Η Φλώρινα συνεχίζει να ξαναπέφτει για ύπνο και  να ξαναξυπνά  στη μιζέρια της μοναξιάς της ακριβώς όπως πριν από τα γεγονότα, σκεπτόμενη ευτυχώς όχι στο σύνολό της, μη της κρυώσουνε, μη της γριπωθούνε τώρα χειμωνιάτικα οι κατεστημένες αντιλήψεις που την διακατέχουν  και οι φορείς που την εκφράζουν. Μέχρι την επόμενη φορά που κάποιοι θα ταράξουν τα αδέσποτά της στις τρεις τα ξημερώματα. Είτε πραγματικά είτε κατά φαντασίαν.
Φλώρινα ξύπνα και μείνε ξύπνια!

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΛΑΪΚΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αχ καλέ αυτοί ξύπνησαν!

Ανώνυμος είπε...

Άργησαν είναι αλήθεια. Σαν λίγο αγουροξυπνημένοι μου φαίνονται

Ανώνυμος είπε...


YΠΕΡΒΟΛΕΣ! ΧΡΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΙΣΜΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

1Nτορις είσαι σπάνιο νόμισμα ανεκτίμητο .
2Bλάξ 1159 και 1250 ( μάλλον η ίδια τσουφκα είναι ) ψάξε στο αρχείο της κουτουράτσα και θα δείς ότι "αυτοί" ήταν οι πρώτοι που ξυπνήσαν .Δήμαρχε Φλώρινας, θα μας απαντήσετε τελικά;»
http://krouakroua.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1173.html

3 Ntoris Μάλλον κανένας ΞΕΝΥΧΤΟΒΙΟΣ είNαι κι και μάλλον τώρα 1159 και 1250 ξύπνησε ϊσως και να πίνει ακόμη από το μπιμπερο της μάικας του το πρωινό του ΄μλέκο......Razbra Τσσουφκα ? χορευτρια μου εσύ...

Ανώνυμος είπε...

Η τσούφκα χορεύτρια!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ μ' άρεσε αυτό. Να δω τον χαφιέ ντυμένο χανουμάκι να χορεύει οριεντάλ, τίποτε άλλο δεν θέλω.

Ανώνυμος είπε...

"Αχ καλέ αυτοί ξύπνησαν". Να χαρώ εγώ σχόλιο με νάζι............! Αδελφές και παλικάρια θα γίνουμε μαλλιά-κουβάρια

Ανώνυμος είπε...

Καιρό ψάχνω για κοντάρια και δε βρίσκω ούτε...στυλιάρια!

Δημοσίευση σχολίου