8:27 π.μ.

ΝΑΥΤΗ ΚΑΛΕ ΝΑΥΤΗ, ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ή ΠΕΘΑΝΕ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιος υποψήφιος (στις τελευταίες εκλογές ) που η κόρη του προσλήφθηκε με ΕΣΠΑ προσπαθεί να αλλάξει θέση στην κόρη του;  Η «καημένη» δεν μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά για την οποία προσλήφθηκε, (γιατί έκανε τότε αίτηση;;;;;;;) αφού αηδιάζει!!!!!   Προσπαθεί να ανταλλάξει την θέση της πιέζοντας υπερβολικά και ασφυκτικά  (έως ΑΗΔΙΑΣ με παντί τρόπω) κυρία που αγωνίζεται σκληρά για την επιβίωση της οικογένειάς της  ή οποία είναι από πολλές πλευρές χτυπημένη από την μοίρα;  ΝΤΡΟΠΗ!!! 

ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ.  Δεν λυπούνται κανένα. Δεν βάζουν μυαλό. Θέλουν να είναι και άρχοντες του τόπο π.χ. Αντιτέτοιοι. 

Θα αφήσουν οι υπεύθυνοι να γίνει αυτή η αλλαγή; Δεν θα την προσταεύσουν; Μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να επιβιώσουν; Ο εν λόγω υποψήφιος (ο θεός μας φύλαξε) σκέφτεται το καλύτερο για το παιδί του. Σε βάρος όμως ΑΔΥΝΑΜΗΣ και ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΣ οικογένειας.

Μόνο που το σκέφτομαι αηδιάζω.  
Θα επανέλθω.

14 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη, το δημοσίευμα είναι καταγγελία, δεν είναι σπαζοκεφαλιά. Ειλικρινά δεν γνωρίζω από τι αρχίζει και πως τελειώνει το όνομα του υποψηφίου πασόκου που προσπαθεί να βολέψει τη κόρη του. . Στείλτε μου όνομα και στοιχεία. Σας υπόσχομαι να το ερευνήσω και να το δημοσιεύσω με αποδείξεις και ονόματα!!! Ποιόν φοβάστε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Κρουα Κρουα,νομίζω οτι γνωρίζετε πολυ καλά σε ποιόν επιφανή άνδρα αναφέρεται η ανάρτηση.Δεν είναι δα και τόσο μεγάλη κοινωνία η Φλώρινα που να μην γνωρίζετε.Εγώ που δεν κατάγομαι απο την περιοχή είναι σαν να βλέπω την φωτογραφία του εν λόγω κυρίου, γιατί όλοι ξέρουν περι τίνος πρόκειται αλλα όλοι σιωπούν.. γιατί άραγε;;;Επειδή τυγχάνει μερικά παιδιά να έχουν γεννηθεί από γονείς συνδικαλιστές να πέφτουν στα πούπουλα και κάποια άλλα που έχουν γεννηθεί από φτωχούς βιοπαλαιστές να πέφτουν στα καρφιά;;Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια σαν αντικειμενική εφημερίδα που είστε,ψάξτε λίγο καλύτερα γύρω σας.Μήπως σας λέει κατι η ειδικότητα: Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό;; Η μήπως σας λεει κατι το Ειδικό σχολείο Φλώρινας;;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Το θέμα δεν είναι φίλε μου να το ψάξουμε εμείς ως εφημερίδα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα που μιλάνε με γρίφους.Το θέμα- πρόβλημα είναι πως μία κοινωνία καταπιέζεται από δεκάδες , εκατοντάδες πράγματα και φοβάται ακόμα και ανώνυμα να στείλει στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ!ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΨΑΞΤΕ ΤΟ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ,ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ.ΙΣΩΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΘΩΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απο τη χώρα μας ποτέ δεν έλειψαν οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι! Διαβάζω εντελώς τυχαία αυτή την κατάπτυστη << καταγγελία >> και επειδή γνωρίζω την περίπτωση σας δηλώνω, ότι είναι μια βρώμικη συκοφαντία! Η νεαρή κυρία ( εργαζόμενη ) εργάστηκε ήδη 5 χρόνια με ΑΜΕΑ, δεν είναι η πρώτη της χρονιά. Τα τρία χρονιά με ΑΣΕΠ και τώρα με ΕΣΠΑ. Τα όσα αναγράφονται είναι ψέμματα! Κάποια άλλη κυρία ( όταν θα υποβληθούν οι σχετικές μηνύσεις μετά απο προσφυγή στη δίωξη ηλ. εγκλήματος ) παρακάλεσε τον κύριο << ΠΑΣΟΚΟ >> να γίνει κάποια αλλαγή με την κόρη του με την ίδια! Τα όσα γράφονται είναι ψεύδη! Δεν γνωρίζω ποιός κάνει την καταγγελία, αλλά όποιος κι αν είναι δεν ξέρει τι του γίνεται! Η δικαιοσύνη θα αναλάβει να βρει ποιός είναι και γιατί σπιλώνει ανθρώπους με τα ελεεινά ψεύδη του!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Mέχρι στιγμής καταγγέλλοντες και μη καταγγέλλοντες , κάνετε σχόλια με γρίφους! Ακόμα και ο 7.48 που υπερασπίζετε την αλήθεια και καταδικάζει την καταγγελία, μιλάει με γρίφους! Δεν μπορώ να σας καταλάβω! Έτσι υπερασπίζεστε την αλήθεια; Ο ΠΑΣΟΚΟΣ που τελικά βρίζετε, είχε το θάρρος να επικοινωνήσει μαζί μας και με στοιχεία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Έχει το θέμα λοιπόν και συνέχεια! Το μόνο παρήγορο είναι πως μέσα από αυτούς τους "διαλόγους" θα βρούμε την άκρη!

Ανώνυμος είπε...

Ο, Η ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(ΕΛΕΕΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ) ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ,Η????.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ(Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕ΄) ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙ? ΑΓΝΟΕΙ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ
.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

7,48 ME TON TΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ. ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

Κα Αγνή εσείς που γνωρίζετε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή γιατί άραγε δεν παίρνετε θέση ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κρουά, μια και θέλετε να παίξετε σοβαρό ρόλο, μη ξανασηκώσετε σας παρακαλώ πολύ τέτοιου είδους καταγγελίες ανώνυμες! Δεν επιτρέπετε ο κάθε βλάκας - πικραμένος να σπιλώνει συνειδήσεις , ανθρώπους, επειδή πιστεύει, ότι έχει το δίκιο με το μέρος του!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

8.50 δεν έχεις άδικο. Η συγκεκριμένη όμως καταγγελία ή "καταγγελία" όμως παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, διότι δίνει την αφορμή να έρθουν στο φως πολύ πιο σοβαρά πράγματα από αυτά που " καταγγέλλει" . Το πρόβλημα τελικά δεν είναι ο Πασόκος , ούτε η κόρη του , ούτε και η κυρία που είναι χτυπημένη από τη μοίρα αλλά η πρόφαση, πίσω από την οποία κρύβονται αδυναμίες. Περισσότερα προσεχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑ ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ.ΤΟΝ (ΠΑΣΟΚΟ) ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΓΝΗΣ Σ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΠΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ(ΝΟΜΙΜΗ ΟΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΑΜΕΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΜΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ , ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ????



Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΝΗ
Με ενημερωσαν για την συγκεκριμένη αναρτηση " ναύτη καλε......." και φυσικά
Διαβάζοντας το κείμενο του/της κκ. που δεν με αγγίζει καν πολιτικά, με απογοητεύει διότι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ και σεβόταν τον συνάνθρωπό του πρώτα από όλα θα είχε όνομα και δεν θα ήταν ανώνυμος. Και δεύτερον γιατί κόπτεται τόσο ο/η κκ για τα παιδιά Αμεα και τις οικογένειες αυτών; Μήπως για την πάρτη του και θέλει να βγάλει τα απωθημένα του.......Αν θέλει να στηρίξει την αναπηρία μπορεί και υπάρχει ο σωστος τρόπος σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπω να χρησιμοποιούν την αναπηρία προκειμένου να βγάλουν τις ασχήμια της ψυχής τους.Αν αυτός-ή αηδιάζει, εγώ απλά λυπάμε για λογαριασμό του. Και φυσικά δε θα χάσω το χρόνο μου για αυτού του είδους ......... διότι έχω (όπως και όλοι οι γονείς ΑμεΑ) πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω για το παιδιά. Ο ανώνυμος όμως βλέπω ότι του αρέσει να παίζει. Ε λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα και ας προσέξει να αλλάξει τη συμπεριφορά του.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ.
Ο χώρος της Ειδικης Εκπ/σης ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. Για κάποιους όμως φαίνετε πως όχι, είτε επειδή δε το γνωρίζουν, είτε επειδή θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν για τον χ-ψ λόγο, οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ προσβάλλοντας τα ίδια μας τα παιδιά και ως συνέχεια την αναπηρική οικογένεια. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακερα δεν λες τιποτα Κα Σιδηροπουλου την αναμειξη σου στην αμοιβαια αποσπαση την ξεχασες και φυσικα δεν περνεις θεση σε ολα τα ψευδη και τις συκοφαντιες του κειμενου ενω γνωριζεις πολυ καλα οτι τιποτε απο αυτα δεν ειναι αληθεια.

Δημοσίευση σχολίου