Διαβάζω στον ηλεκτρονικό τύπο της Φλώρινας.. ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ! Περίπου 300,000 ευρώ έδωσε προκαταβολή η Δ.Ε.Υ.Α Φ στην ανάδοχο εταιρία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε .

Και δεν σας το κρύβω, νοιώθω μιά ανατριχίλα! Ελπίζω να μην είναι από το κρύο.                          Ειδικά όταν ανατρέχω σε δημοσίευμα της 3ης Ιανουαρίου 2013, όταν  δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος μας έλεγε πως η συμμετοχή της ΔΕΥΑΦ είναι μόλις 14.000.000,00€!!!!! Και τώρα η ΔΕΥΑΦ έδωσε 300.000 ευρώ! Αυτό κι αν είναι καλό μαντάτο! Φαίνεται πως ο κονδυλοφόρος  που έγραψε το καλό μαντάτο,  δεν έχει καλή σχέση με τους άριθμούς ή έχει χάσει την αίσθηση του χρήματος! 

Σας θυμίζω πως το έργο της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ είναι προυπολογισμού 86.000.000. ευρώ! Πήραμε ως προκαταβολή τα 28.000.000 ευρώ, έβαλε και η ΔΕΥΑΦ , 300.000 ευρώ! τι να λέμε τώρα, το μισό έργο έγινε! Είδατε εσείς να έγινε έργο άξίας 28.000.000 ευρώ μέχρι τώρα; 

Και σας ξανα - θυμίζω τι έλεγε ο Γιάννης Βοσκόπουλος αρχές του 2013, στις 3-1-2013   www.aftodioikisi.gr/.../prokatavoli-e28-ekat-sti-florina-gia-tilethermansi   
"Το έργο έχει προϋπολογισμό 70.000.000,00€ συν 16.000.000,00€ ΦΠΑ. Από τα 70.000.000,00€ το 80% θα πληρωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό κράτος που αντιστοιχεί στο ποσό των 56.000.000,00€. Από τα 56.000.000,00€ το 50% είναι τα 28.000.000,00€ που πήραμε ως προκαταβολή. Τα υπόλοιπα 14.000.000,00€ έως τα 70.000.000,00€ είναι η ιδία συμμετοχή της ΔΕΥΑΦ." 

Η τηλεθέρμανση είναι το όνειρο του άμοιρου Φλωρινιώτη! Επένδυσε σ αυτό μέχρι και τη ψήφο του ο κακόμοιρος! Τώρα μπορεί λοιπόν, για  να συντηρεί την ελπίδα και για  να μην εκτίθεται στον εαυτό του - ο Φλωρινιώτης- να μασάει τα καλά μαντάτα! Και να τα καταπίνει! 

Πως αλλιώς θα συντηρηθεί η ελπίδα για τη τηλεθέρμανση! Πείτε μου, εσείς! Πως αλλιώς! 

Μάθετε κι αυτό.. Η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφτηκε στις 13 -1- 2014! Θυμάστε τι μεγαλείο είχε εκείνη η εκδήλωση για την υπογραφή! Μέχρι και δεσποτάδες και παπάδες την ευλόγησαν! Και το έργο είναι διάρκειας 24 μηνών! Και σε 40 μέρες και κάτι θα έχουμε 13-1-2015!                         Βρε πως περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε! 


Ντόρη Κουτουράτσα 







16 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ακριβή πορδή είναι κρουά 300 χιλιάρικα,κάτι πιό...στερεό πόσο να κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Κρουά κανείς δεν υπολογίζει τους Φλωρινιώτες γιατί είναι πρόβατα. Και καλά τους κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Με πορδές, ξέρεις τι καλά ζεσταίνεσαι; Και ανέξοδα. Μήπως ρε Βοσκόπουλε να το ξανασκεφτείς; Σκέψου δήμαρχε, μπορείς να το αξιοποιήσεις και επικοινωνιακά! Θα βρείς πρόθυμα ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΟΥΝ! Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

300000 ειναι η συμετοχη της ΔΕΥΑΦ. το υπόλοιπο (είναι; ΘΑ είναι;)~1.800.000 είναι από την ΕU.

Ομορφο reportaz

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κριμα για μια ακομα φορα να παιζουνε με ενα τοσο σοβαρο θεμα ,,,,, πραγματι, εχρθοι και φιλοι του δημαρχου μας θα στεισουμε ενα μεγαλο αγαλμα στον κυριο δημαρχο εφοσον επι των ημερων λειτουργησει ενα τοσο συμαντικο εργο ,,,,, Και οι απελθωντες δημαρχοι εχουν συμβαλη σε αυτο το εργο και δεν πρεπει νατο ξεχναμε καθως και ο σταθης ως μεσολαβητης στα υπουργεια.... ας γινει το εργο και ας λεει ο βοσκοπουλος οτι το εφτιαξε αυτος ,,,,, δεν μας πειραζει καθολου να καπιλευτει και αυτο το εργο ,,,,, το θεμα ειναι οτι θα μας προλαβουν οι εξελιξεις απο αλλα γεγονοτα ,,,, και παλι αντι να ασχολουμαστε με την λυση των προβληματων ουσιας του δημου θα ασχολουμαστε με πορισματα και τα σχετικα με αυτο,,,, ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ,,, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ,,,, ΚΑΤΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΟΥ,,,,, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ,,,,, ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΠΑΘΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ,,,,, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!!!!

Νικόλαος Κουρκούτας f/b είπε...

ΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΕΡΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ----ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘ ΗΜΕΡΑΝ ΦΑΣΟΛΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΑΕΡΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ------ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ-------ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ΝΙΚΟ--------ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΘΑ ΒΑΦΟΝΤΑΙ........ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.......ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ..Νικόλαος Κουρκούτας σχόλιο f/b

Ανώνυμος είπε...

Τα έχω παίξει ρε παιδιά! Κλάστε για να προσανατολιστώ!

Ανώνυμος είπε...

η ΔΕΥΑΦ κατά τον Βοσκόπουλο θα ρίξει 14.000.000. Τώρα που θα τα βρεί η ΔΕΥΑΦ δεν ξέρω. Το 80% που θα καλυφθεί από την Ευρωπαική Ένωση και το Ελληνικό κράτος είναι 56.000.000 . δηλ. το 80% στο ποσόν των 70.000.000 ευρώ που είναι ο προυπολογισμός της Τ/Θ. Τα υπόλοιπα- το λέει ξεκάθαρα ο Βοσκός τα ρίχνει η ΔΕΥΑΦ ! Βέβαια ο ανάδοχος έδωσε έκπτωση 37% . Τώρα τι έργο θα βγεί. Θα δούμε. Από τάξιμο, σπίτι δε χαλάει. Και ο Βοσκόοπουλος έταξε.

Ανώνυμος είπε...

Καλή μπίζνα να πουλάς νερό! Η ΔΕΥΑΦ έχει 14.000.000 ευρώ να διαθέσει; Μήπως θα πάρει κανένα δάνειο και θα μας το δώσει να το πίνουμε γουλιά - γουλιά και να το χρυσοπληρώνουμε; Μήπως τα 14.000.000 ευρώ θα τα πληρώσουμε εμείς οι Φλωρινιώτες;Αν είναι έτσι να τη κάνουμε μόνοι μας τη τηλεθέρμανση.

Ανώνυμος είπε...

η μπίγκεστ μπιζνα στην φλώρινα είναι η "τηλεθέρμανση ενημέρωσης" αφού σταξει ο Γουόκερ το...10.000κι στους άπιστους ...... Μετά;;;; όλαααααααα ζεσταίνοντε.... τα πάντα ακόμη και οι ..πινέζεςςςςς. Στο σπίτι των κρεμασμένων μιλούν για σχοινί.....

Ντόρις που ζείς ; στον βαρδάρη; η στο...μπακινγχαμ; Αυτά ΠΑΝΤΑ συμβαίναν Ακόμη και τα ψίχουλα και οι πολύχρωμες δεκάρες γίνοντε καρβέλια και μαργαριτάρια ....Το σχοινί τριχια ...άκου τι σου λεω...

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα δημοσιογραφικα φερέφωνα πανηγύριζαν το 2013 με υπέρτιτλους για την τηλεθέρμανση που δήθεν θα άρχιζε το καλοκαίρι του 2013 και θα τελείωνε το 2015. Αυτά είχε πει στη συνέντευξη του ο "μεγαλόψυχος" δήμαρχος Βοσκόπουλος.
Το 2015 ήρθε, τηλεθέρμανση γιοκ, τσάμπα ρεύμα γιοκ, μεγάλα έργα γιοκ αλλά αναθεσούλες των 12.000 στο φουλ.
Τα φερέφωνα όμως τσιμουδιά.
Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΡΟΥΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΥΛΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.
ΑΕΡΑΣ ΤΑ 14.000.000.
ΨΑΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΗΡΕ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ: ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ ΕΡΓΟ..

Ανώνυμος είπε...

Τη λυση γιατην τηλεθερμανση θα δωσει στον γουοκερ για να βγει απο τα δυσκολα το διδυμο - φωτια. Απιδοπουλος και Καραγκιοζιδης!

Ανώνυμος είπε...

ρε τον JOHNY WALKER! λες να τα είχε πιει και τότε και να "έκανε πάλι λάθος"; Λες να μας λέει άλλα αντ άλλων; Και στο τέλος κανένας τοπο- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ να του δώσει λίγο από το μεγαλείο της δικής του ψυχής και να μας πει πως η Ε.Ε .απένταξε το έργο της τηλεθέρμανσης ;

Ανώνυμος είπε...

μπήκα σήμερα και είδα ότι έχουν ακόμη την αφίσα τζόνι στο μαγαζί. Εκεί μαλώνουν , εκεί αερίζονται εκεί όλοι αναμεταξύ τους γ....ιουνται και ζεσταίνοντε....Ποιοι είναι ;;;;;


Η ντόρις τους ξέρει από "πρώτο χέρι" τι σ...τα είναι όλοι τους.Κάτι σαν άτυπη συγκυβέρνηση που μπροστά κρυώνουν και τα βράδια ζεσταίντε....Ποιο φυσικό αέριο μιλάμε;;; Οσπρια Πατάτες Δενδρολιβάνια και Καρότα είναι όλοι τους μέσα στο μπλέντερ θέρμανσης.... Εκεί μαλώνουν εκεί γ...ντε εκεί τα βρήσκουν.....και το ζουμί που βγαίνει από το μπλέντερ έχει μία δυσωσμία λές και ανοιξε ο βόθρος και βρωμάει όλη η Φλώρινα....σκτα και δυσωδία

Δημοσίευση σχολίου