Ο Πρόεδρος της τοπικής  κοινότητας Ν. Καύκασου, κ. Κώστας Γιαλαμάς, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μας είπε τα εξής σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης του Ν. Καύκασου, την επικείμενη γεώτρηση και τα μελλοντικά σχέδια.

"Το πρόβλημα υδροδότησης του Ν. Καύκασου είναι όντως διαχρονικό. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο σημείο που πρόκειται να γίνει η νέα γεώτρηση, μας επιτρέπουν να ελπίζουμε πως το νερό θα είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση. Η νέα γεώτρηση αποτελεί μία ενδιάμεση και προσωρινή λύση, μέχρις ότου οι συνθήκες μας επιτρέψουν να μεταφέρουμε νερό από το φράγμα του Παρορίου.

Για το πόσιμο νερό, μας είπε πως πίνεται από υπαίθριες βρύσες και μας προσκάλεσε να το δοκιμάσουμε!

Δεσμευτήκαμε να τον συναντήσουμε στον Ν. Καύκασο με την πρώτη ευκαιρία, και δεσμευόμαστε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις που θα αποκομίσουμε .  

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΒΡΥΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΝΕΡΟ;;;;;;;;; ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ;;;;;;; ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΕΣΤΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;;;;; 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ ;;;;;; ΗΛΙΑΔΗΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΑΛΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ , ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

EMEIΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν την στιγμή οι βρύσες έχουν λασπόνερο. Κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί γιατί σχετικά ασχολούμαστε μ αυτό το θέμα. Πρόεδρε λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν βλάπτει,΄ ,αλλά για να υπάρχει ντροπή πρέπει να υπάρχει και φιλότιμο. Μου προκαλεί θλίψη και οργή το να βλέπω όλα αυτά τα χρόνια ηλικιωμένους να ξεροσταλιάζουν στο κρύο , σχετικά μακριά από το σπίτι τους, να γεμίσουν ένα παγούρι νερό. Δεν αναφέρομαι σε συνθήκες καθαριότητας, μπάνιο- πλύσιμο πιάτων - κ.λ.π Πρόεδρε έχεις μεγάλο θράσος ,τολμάς και μιλάς, Αλεξιάδη - Καραγκιοζίδη κοιμάστε ήσυχοι;

Ανώνυμος είπε...

Οι κάτοικοι του Καυκάσου αν δεν κινηθούν νομικά δεν θα πετύχουν τίποτα. Ανάξιοι τοπικοί άρχοντες θα τους παραμυθιάζουν και θα τους εξοργίζουν. Πληροφορήθηκα πως και άλλα χωριά του δήμου έχουν προβλήματα. Επιτέλους οι υπεύθυνοι του δήμου ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. . ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ .ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ,ΦΙΛΙΕΣ,ΣΥΜΦΕΡΟΝ .

Ούστ ρε! είπε...

Μην φωνάζετε ρε .....!!!! Εσείς τους ψηφίσατε! Και τώρα τσιρίζετε. Καλά σας κάνουν. Ζήτω ο βοσκός, ζήτω η Ζέτα, ζήτω όλοι οι λαοπρόβλητοι ηγέτες. Και όσο περισσότερο τσιρίζετε τόσο περισσότερο τους ψηφίζετε. Πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙΣΑΡ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΥΛΑΡΧΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ --ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΘΗΚΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Την τρύπα θα κάνει ο Μπίρος (Περιφέρεια).
Μετά άλλα λεφτά για εξοπλισμούς δίκτυα κλπ
Ολοκληρωμένα έργα από την Περιφέρεια
Νεα Ηθη

Ανώνυμος είπε...

Όχι και πραιτωρειανοί οι Γιαλαμάς, Καραγκιοζίδης και Αλεξιάδης. Πολύ τους είναι. Βαστάζοι είναι και πολύ τους πέφτει.

Ανώνυμος είπε...

7:23 άσε τα κομπλεξικά σου. Βοσκόπουλος και Κων/νίδης στο ίδιο καζάνι βράζουν. Είναι και οι δύο άχρηστοι . Για αυτό πάψε να πουλάς κάτι που δεν διαθέτεις . ΕΞΥΠΝΑΔΑ. Και οι δύο έχουν πρόβατα στα μαντριά τους. Εσύ είσαι πρόβατο του στάθη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλεξιάδης από αντιδήμαρχος της καρδιάς όπως αυτοαποκαλείται έγινε αντιδήμαρχος καρυδιάς.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχος της καρυδιάς??? Μ αρέσει . Νικολάκη άρχισε το κράξιμο. Εσύ δεν έχεις άποψη για τίποτα;;;;;; Ούτε για το χωριό σου;;;

Ανώνυμος είπε...

κ. Πρόεδρε σήμερα είναι Κυριακή ελάτε μια βόλτα στο χωριό, να σας κεράσουμε ένα καφέ και ένα δροσερό ποτήρι νερό από τα βρομόνερα της βρύσης μας. Φιλοξενούμενος είστε. Μην παραλείψετε να πάρετε μαζί σας τον Καραγκιοζίδη και τον Αλεξιάδη

Ανώνυμος είπε...

11:19 kάνεις λάθος, έχει άποψη την άποψη του δημάρχου. Αυτός ορίζει τους αντιδημάρχους και ο Νικολάκης ο αντιδήμαρχος της καρυδιάς ξέρει καλά το παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου