9:07 π.μ.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ:

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Στην πιό δύσκολη στιγμή, στις πιο κρίσιμες εκλογές, όλα εκείνα τα καλόπαιδα της πολιτικής ζωής της Φλώρινας που ξέσκιζαν τα ιμάτιά τους πως πρόσφεραν στον τόπο και στα κόμματά τους, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!

Βαygon τους κάνανε , η περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή να ξαναεμφανιστούν:

Που είναι ο Λιάνης: Μήπως τον παρέσυρε κανένα ΠΟΤΑΜΙ! Ο κλώνος του πρωτοπαλίκαρου που είχε , βλέπεις βούτηξε στα νερά του Ποταμιού και αυτό γεννάει όσο νάναι υποψίες!

Η Όλγα Μούσιου που δεν έχει αφήσει εκλογές για εκλογές, έστειλε τον αντ αυτού σύζυγό της Μιχάλη Μυλωνά να στηρίξει το κίνημα του Γιωργάκη.

Ο Μιχάλης Τσότσκος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ τι απέγινε: Ξεπέρασε τελικά τις πολιτικές του φιλοδοξίες;

Ευτυχώς για το "ορφανό Πρόεδρου" τη Τάνια Γραμματικού που βρήκε επιτέλους πολιτική στέγη!

Στη ΝΔ , τα πράγματα είναι λίγο πιό σταθερά. Ο Κορτσάρης ζει μέσα από τη παρουσία των δικών του. που στηρίζουν βολτάροντας Αντωνιάδη!!!
Ο Σωτήρης Βόσδου επιμένει ελληνικά. Αν δεν του βγει και τώρα, το μόνο που του μένει είναι να βάλει για Πρόεδρος στο σύλλογο των Κηπουρών!

Πολλές και νέες υποψηφιότητες κάνουν το πολιτικό του ντεμπούτο σ αυτές τις εκλογές.

 Στον Σύριζα το κοριτσάκι με τα σπίρτα - η Άννα Σπύρτου- μπορεί να ανάψει καμιά μεγάλη φωτιά ή θα αυτοπυρποληθεί:  Το άρωμα  κρεβατοκάμαρας βέβαια είναι έντονο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να αποδειχθεί "μεθυστικό " για τους ψηφοφόρους! Άλλωστε και ο Λιάνης το ίδιο άρωμα λανσάρισε κάποτε - του το είχε δανείσει η ξαδέλφη - και πέτυχε. Εκτός και αν το φιλολαικό προφίλ του Σάββα Σαπαλίδη αποδειχθεί ισχυρότερο όλων!

Τα πολλά κόμματα και τα πολλά χρώματα βεβαίως, είναι 100 000 φορές καλύτερα από τον δικοματισμό που φάγαμε στη μάπα χρόοοονια τώρα. Και μέσα από αυτό, ξεπροβάλλουν νέοι άνθρωποι που για πρώτη φορά δοκιμάζουν και δοκιμάζονται.

Ο  Ηλίας Ευαγγέλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Γιάννης Καμακάρης έμπορος- PINK WOMAN στη ΤΕΛΕΙΑ του Απόστολου Γκλέτσου,  χωρίς κομματικό παρελθόν αλλά με πολιτικό μέλλον  που το φάντάζονται πολύ διαφορετικά, φρέσκες υποψηφιότητες, δίνουν άλλον αέρα στο τελευταίο 15νθήμερο των εκλογών!

Το ΚΚΕ σταθερό, με αξιόλογες υποψηφιότητες, ο ΛΑΟΣ παρ όλο που "πτώχευσε" πολιτικά ετόλμησε και έσκασε μύτη και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναμένει ψήφους από τη δεξιά! Δεν είναι και λίγοι οι νεοδημοκράτες που κρύβουν μέσα τους τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αυτά, σε μία πρώτη ανάγνωση των 43 υποψηφίων! Ας με συγχωρήσουν, όσοι δεν τους "έπιασα" στο στόμα μου, αλλά πολλοί είναι και εντελώς άγνωστοι!

Ντόρη Κουτουράτσα



3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Με συγκινουν ιδιαιτερα τα περι κρεβατοκαμαρας.Κατι γνωριζουν οι φυλακες.Ντορη σε συγχαιρω εισαι σαίνι.

Ανώνυμος είπε...

βρε, ξέχασες τον Σουμπάση! Τον Πρόεδρο της ΔΕΘ! Που χάθηκε αυτό το παλικάρι που κάθε τρις και μία έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις εξ αποστάσεως; Αυτό κι αν δεν ευνοήθηκε από τα πάσης φύσεως ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Να είμαστε δίκαιοι και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ είχε στελέχη.
Ο Λιάνης με τα καλά και τα κακά του ψηφιζόταν 20 χρόνια και πάτησε τα 70+. Τι να κάνει άλλο τώρα; Να είμαστε σοβαροί. Πρόσφερε ο,τι πρόσφερε (μπορούσε περισσότερα) αλλά τώρα πια τι νόημα έχει να τον βρίζουν στα blogs, οι διάφοροι πρώην ψηφοφόροι του και βολεμένοι από αυτόν;
Ο Σουμπάσης που αναφέρθηκε ίσως ήταν ο μόνος που μπορούσε να βοηθήσει τη Φλώρινα μετά το Λιάνη και αυτό φάνηκε και στη θητεία του στη Δεθ για όσους την παρακολούθησαν. Ποιος από αυτούς που είναι σήμερα υποψήφιοι θα μπορούσε να σταθεί σαν πρόεδρος Δεθ; Αλλά κι αυτός ποτέ δεν θα μπορούσε να εκλεγεί στη Φλώρινα. Κάτι λείπει. Πάλι καλά δεν μας πρήζει σαν υποψήφιος με κανά ΚΙΔΗΣΟ ή χειρότερα με ΣΥΡΙΖΑ.
Και τώρα ακόμα το ΠΑΣΟΚ έχει τον Μαυρίδη που φαίνεται σοβαρός και με συγκρότηση αν και δεν το ξέρω καλά το παιδί. Θα φάει το κεφάλι του με το Βενιζέλο.
Γενικά θέλει ψυχραιμία παιδιά και όχι εύκολη ισοπέδωση. Πόσο μάλλον όταν τις επιλογές τις κάνουμε οι ίδιοι με τα γνωστά κριτήρια του βολέματος και του ρουσφετιού. Πόσο μάλλον όταν έχουμε μπροστά μας κάποιες υποψηφιότητες - σούργελα και αποδεδειγμένα ανίκανες για κάτι σοβαρό...

Δημοσίευση σχολίου