Τα μεγάλα λόγια για να τα λες είναι εύκολο.                                                                                          
Για να τα καταπίνεις είναι δύσκολο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που το στομάχι των ψηφοφόρων που "έκλεισε" και επιλέγει τι μασάει!

Δεν τον αδικώ όμως τον Γιάννη Αντωνιάδη. Τόσα χρόνια πείσθηκε πως " τα αυγά τα αλωνίζουν" και πως στη Φλώρινα τρώνε κουτόχορτο! Αυτό κοινώς λέγεται αλαζονία της εξουσίας!
Πέταξε λοιπόν εκεί "ένα δωρεάν ρεύμα" με μεγάλη ευκολία και σου λέει θα τσιμπήσουν, όπως τσίμπησαν με τη τηλεθέρμανση!

Παρ ολίγο να πάθουμε ηλεκτροπληξία! Μας φύλαξε όμως το ένστικτο της επιβίωσης και κρατήσαμε αποστάσεις από την "ενέργεια της πολιτικής Αντωνιάδη!

Ο Γιάννης Αντωνιάδης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Φλώρινα, τέως αντινομάρχης και νυν πολυθεσίτης συνεχώς πέφτει στις ξόβεργες που στήνει! Ανέλαβε Πρόεδρος της Παμποντιακής και τον κυνηγάνε για τις δηλώσεις που έκανε για τους Αρμένιους! Τι τι θέλεις την ανώτερη πολιτική  Γιαννάκη;

Άλλαξε κλίμακα και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη που εδώ πίστευε πως όλα είναι γνώριμα και άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις! Στη Φλώρινα όμως δεν κοιμούνται από το κρύο!

Τη Τετάρτη λοιπόν, που βγήκε στο παζάρι σε δύο καταστήματα που πήγε να μπεί για να αρχίσει τις χειραψίες, "έφαγε πόρτα"! Στο ένα δεν του επέτρεψε την είσοδο ο καταστηματάρχης επειδή του λέει λές ανοησίες για δωρεάν ρεύμα και στο δεύτερο κατάστημα του την "έπεσε" πελάτης . Εσύ είσαι αυτός που μας δουλεύεις και μας λες για δωρεάν ρεύμα;

Γύρνα Γιαννάκη στα θρανία! Και ξεκίνησε από την αρχή1


5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται το σύστημα και τα κυκλώματα. Αυτού του βεληνεκούς. Για νατους κάνουν ό,τι θέλουν. Και τα πρόβατα οι ψηφοφόροι τους ψηφίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε τους βουλευτές που είχαμε τόσα χρόνια. Βλέπουμε και σας που έχετε μάθει να κατηγορείτε όπιοιον θέλει να πρασπαθήσει να πάει την Φλώρινα 2 βήματα μπροστά. Η μιζέρια σας δεν έχει όριο...ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Αντωνιάδη για να σας δώσει τζάμπα ηλεκτρικό ρεύμα!!!!!!! Και ο 12.16 έχει μούτρα και μιλάει
για Αντωνιάδη. Ή είναι βλάκας ή πουλημένος!!!!! Ή και τα δύο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πω Πω τραγικό Doris μου!!! από τα 53 καταστήματα που επισκέφτηκε εκείνη τη μέρα
.άκουσον άκουσον ...στα 2 δεν τον ηθέλαν......και στα υπόλοιπα που ο κόσμος τον αγκάλιαζε......τέσπα..
ρίξε όση λάσπη θέλεις...επειδή πάντα αυτή την τακτική ακολουθείς...αλλά εάν σου έδινε και καμία,
διαφημισούλα τότε ...όλα μέλι γάλα......

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Γιατί δεν δοκιμάζεις εσύ να μου δώσεις μία διαφημισούλα 7.49 που πιστεύεις αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα που σου δημιουργώ; Για δοκίμασε να σε δω πόσο μάγκας είσαι!

Δημοσίευση σχολίου