2:47 μ.μ.

ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Δύο άντρες και δύο γυναίκες, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα .
Οι υποψήφιοι είναι οι:
Πέρκα Πέτη
Σαπαλίδης Σάββας
Σέλτσας Κωνσταντίνος
Σπύρτου Άννα

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ , ΔΥΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΔΥΟ, ΔΥΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ισορροπία φύλου, διότι άλλο ειδικό βάρος έχει έκαστος εξ αυτών .

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω Σπύρτου με κλειστά μάτια,μια ξένη που αγάπησε την Φλώρινα περισσότερο από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Άντε να πάμε γερά στη κάλπη!!! Ψηφίζουμε Κώστα ΣΕΛΤΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ραμμένο στα μέτρα της Πέρκα. Καλωσορίζουμε την επόμενη Υπουργό που θα εκλεγεί στη Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Η Πέρκα ποιά είναι; Από πού μας προέκυψε; Τι έχει προσφέρει σε αυτόν τον τόπο; Τι ξέρει γι αυτόν τον νομό; 'Οσα είδε, άκουσε ή διάβασε κατά καιρούς από δω κι από 'κεί; Τι δεν καταλαβαίνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουμε ανθρώπους από τον τόπο μας και που ζουν στο τόπο μας. Που κρυώνουν όταν κρυώνουμε κι εμείς, που βλέπουν την αγορά μας να ψυχορραγεί, που τα παιδιά τους είναι στα ίδια σχολεία με τα δικά μας παιδιά, που δουλεύουν δίπλα μας, ψωνίζουν δίπλα μας, αναπνέουν τον ίδιο άθλιο, γεμάτο αιθαλομίχλη αέρα με εμάς. Θέλατε να κάνετε την διαφορά; Σκ@τ@ πάλι!

Δημήτρης Κατραντζης είπε...

Με το συμπαθειο τι εστί "Πέρκα" & τι σχέση μπορεί να έχει το "άτομο" με τη Φλώρινα?

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω για Άννα Σπύρτου. Και έχει αποδείξει την αγάπη της με έργα! Το ότι έχουμε τρένο πάλι και δεν χάσαμε το Πανεπιστήμιο, αλλά αντιθέτως έγινε και Αυτοδιοίκητο το Πανεπιστήμιο, έχει να κάνει με τους αγώνες της.
Καλή Επιτυχία Άννα !! Οι Φίλοι του τρένου και του Πανεπιστημίου! Σε γνωρίζουμε και ξέρουμε οτι θα κάνεις ότι περνάει απο το χέρι σου για το καλό αυτού του τόπου!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε Σπύρτου γιατί είναι αρκετά τρελή για να κάνει τα αδύνατα δυνατά και αρκετά λογική για να μπορεί να συνεννοείται με όλους!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....παντος η φλωρινα δεν θα πρεπει να πεσει στην ιδια παγιδα ,,,!!!!επιτελους ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΑΝΗΔΕΣ ,,, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΤΣΑΡΙΔΕΣ ,,,,,, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ,,,,απο οπου καταγετε η κ ΣΠΥΡΤΟΥ τι θα επερνε ::::;;;;;;;; απο τη αλλη η Κ...ΠΕΡΚΑ ....δεν γνωριζει καν στον χαρτη που ειναι η φλωρινα ,, δεν εχει ζησει ποτε και ουτε μπορει να ποναει εναν τοπο που δεν γνωριζει ..... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,,,, Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ,,,,

ΠρομΥθευς Αδεσμευτος είπε...

Ο ΣΕΛΤΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ;;;;;;; ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!!!! ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτοί που γράφουν για την κ Πέρκα δεν είναι από την Φλώρινα? Γιατί αλλιώς θα γνώριζαν ότι πέρασε τα μαθητικά της χρόνια εδώ και ότι η οικογένεια της βρίσκεται εδώ? Όσο για τα προβλήματα της πόλης μας και τα έχει ζήσει και τα γνωρίζει πολύ καλά! Δεν γινεσαι Φλωρινιώτης με το να ζεις λίγα χρόνια στην πόλη εξαιτίας της δουλειάς σου...


Δημοσίευση σχολίου