Ανοικτή επιστολή στους κατοίκους του Νομού Φλώρινας






Φιλε και φιλη
Η προεκλογικη περιοδος τελειωνει σε λιγες ωρες. Εμεις σαν ΤΕΛΕΙΑ, ειχαμε την ευκαιρια να "απολαυσουμε" πραγματικα αυτη την περιοδο για πολλους λογους. 
Να την απολαυσουμε γιατι μας δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισουμε περιοχες και κοσμο τους οποιους δεν ειχαμε γνωρισει πριν (ΝΑΙ, εμεις δεν τα ξερουμε ολα και ολον τον κοσμο οπως ισχυριζονται καποιοι ξερολες), να δουμε κοσμο και χωρια τα οποια δεν μας δινεται συχνα η ευκαιρια να τα βλεπουμε συχνα (επειδη ειμαστε στους χωρους εργασιας μας και καθε χαμενη ωρα σημαινει και απωλεια εισοδηματος-καθοτι δεν ειμαστε "επαγγελματιες" πολιτικοι και δεν ζουμε απο την πολιτικη).
Να την απολαυσουμε γιατι δεν ειχαμε το αγχος της νικης, ή της ηττας. Για εμας η συμμετοχη ηταν μια πρωτη νικη και η δευτερη ερχεται με την αναγνωριση της δουλειας μας.
Να την απολαυσουμε γιατι την ωρα που καποιοι σφαζονταν για εναν ψηφο, εμεις επεξεργαζομασταν λυσεις για τα προβληματα της Φλωρινας.
Να την απολαυσουμε γιατι την ωρα που καποιοι υποσχονταν λαγους και πετραχηλια, εμεις καταγραφαμε τα προβληματα του Αμυνταιου.
Να την απολαυσουμε γιατι την ωρα που ταζονταν χρηματα, θεσεις εργασιας και βολεματα, εμεις ειχαμε στο μυαλο μας το μελλον των χωριων των Πρεσπων.
Θα θελαμε να ευχαριστησουμε τα περισσοτερα κομματα για τον σωστο και τιμιο αγωνα (ανισο βεβαια) που εκαναν.
Θα θελαμε να ευχαριστησουμε πανω απο ολα, τους απλους πολιτες, κατοικους αυτης της ξεχασμενης και ακριτικης γης, που μεσα στην απογνωση και απελπισια τους, μας δεχτηκαν και δεν μας αντιμετωπισαν ειρωνικα και αρνητικα (πλην μετρημενων στα δαχτυλα περιπτωσεων). Για αυτους θα συνεχισουμε την προσπαθεια μας, απο την επομενη των εκλογων.
Τελος, να θυμισουμε οτι η ψηφος ειναι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ αλλα οχι τιμωρια. Η τιμωρια για αυτους που βιαζουν και ασελγουν πανω στον φτωχο και ανυπερασπιστο Ελληνα, στον απελπισμενο και απογοητευμενο Φλωρινιωτη πρεπει να ερχεται με πραγματικη τιμωρια και αποδοση δικαιου. Και η ψηφος στην ΤΕΛΕΙΑ θα βοηθησει να καθαρισει το τοπιο απο τα ατομα που εχουν καταστρεψει τον τοπο.
Σας ευχαριστουμε πολυ απο καρδιας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου