9:52 μ.μ.

TI ΛΕΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ BONUS ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Οι επικείμενες εκλογές, ανασύρουν μνήμες. Και προκαλούν την νοημοσύνη μας. Εξαιρείται βεβαίως. βεβαίως η νοημοσύνη των ανοήτων. Αυτή δεν προκαλείται με τίποτα. Μάλλον χειραγωγείται..

Διαβάζουνε λοιπόν οι νοήμονες, περί υποψηφιότητας Γιάννη Αντωνιάδη.
"Η υποψηφιότητα του ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ δίνει πολλά μπόνους στην ΝΔ".

Και διερωτώνται οι νοήμονες.
Ο Αντωνιάδης, πόσα bonus έδωσε κατά καιρούς στη ΝΔ: 

Και θυμούνται οι νοήμονες, όταν ο Αντωνιάδης συνέβαλλε τα μέγιστα στην εκλογή Στρατάκη ως νομάρχη  Φλώρινας, δίνοντας bonus στο ΠΑΣΟΚ.
Δεν ξεχνούν οι νοήμονες πως ο Αντωνιάδης, έγινε Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου επίσης με ψήφους Στρατάκη για να φεύγει από τη μέση ο Κώστας Μωυσιάδης της Ν.Δ., δίνοντας bonus στον εαυτό του; 
Για τις πρόσφατες δηλώσεις Αντωνιάδη κατά της κυβέρνησης Ν.Δ , δεν τίθεται θέμα μνήμης, αλλά επιβεβαιώνεται πως ο Γιαννάκης ξέρει να δουλεύει καλά μόνο για τον ευατό του. Κοινώς επιδοτεί ή δίνει  bonus μόνο στον εαυτό του. 

Η μεγάλη στιγμή μπορεί να  ήρθε για τον δάσκαλο Γιάννη Αντωνιάδη. Αυτή που περίμενε, ονειρεύονταν και προετοίμαζε με κάθε τρόπο για να δίνει bonus  στο πολιτικό του προφίλ.. 
Αυτό δεν χρειάζεται να το θυμάται κανείς. Το ξέρουν όλοι οι της ΝΔ, και γελάνε. 
Ο Γιάννης Αντωνιάδης ενδιαφέρεται για τη πάρτη του και για μία ακόμα θέση στην εξουσία.

Εκτός αν το bonus για τη ΝΔ, είναι να την κάνουν όλοι της ΝΔ. που στήριζαν τη παράταξη απαρέγκλιτα , χωρίς παρενθέσεις και αλά καρτ όπως ο Αντωνιάδης και να την κάνουν γι αλλού. απογοητευμένοι, και θυμωμένοι με την υποψηφιότητα Αντωνιάδη.  

  

15 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

O Aντωνιάδης δεν είναι το τσιράκι του Βοσκόπουλου; Οι δυό τους δεν κάνανε τον προυπολογισμό της νομαρχίας κομματάκια για να δώσουν απ ευθείας αναθέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους και ο δάσκαλος μας έλεγε πως δίνανε έργα στους εργολάβους για να πληρώσουν το ΤΕΒΕ;

Ανώνυμος είπε...

Για τη Ν.Δ. δε με νοιάζει καθόλου, για τον τόπο μου με νοιάζει.
Τόσα χρόνια στην εξουσία τι έκανε για τον τόπο μας; Τίποτα απολύτως. Για τον εαυτούλη δούλευε ο παρτάκιας και για να μην παέι στη δουλειά του.
Τώρα όμως που έμεινε ξέμπαργκος από καρέκλα αντε να βγει βουλευτής γιατί στη δουλειά του δύσκολα τα πραγματα. Πήγε στο δημοτικό σχολείο στην παλιά ακαδημία και δεν το άντεξε. Τρεις μήνες έμεινε και μετά έφυγε και πηγε στο σχολείο στις Κλεινές για να δώσει τα φώτα του και σε κείνα τα παιδάκια.
'Ελεος πια με τους καρεκλοκένταυρους.

Ανώνυμος είπε...

Για τη πάρτη του δουλεύει ο Αντωνιάδης. Και το κάνει μεθοδικά εδώ και είκοσι χρόνια. Και επειδή ο Γιάννης με τα λόγια χτίζει αλώνια, όλα τα κάνει για τον τόπο. Και βρίσκει και κάτι συγκινητικές ιστορίες σαν αυτή με το ΤΕΒΕ για να δικαιολογήσει τη θέση του.

Ανώνυμος είπε...

i efimerida pion stirizei

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τα προεκλογικά τηλέφωνα που κάνει ο Αντωνιάδης από τη Λέσχη ποιος τα πληρώνει; Η λέσχη δηλαδή ολοι εμείς.
Τι είναι ρε Αντωνιάδη η Λέσχη του μπαμπα σου μαγαζί; Σίγουρα όχι, αλλά εσύ το έκανες μαγαζάκι σου. Παραμάγαζο για την ακρίβεια.
Αλλά είπαμε μπρος στο συμφέρον του ισοπεδώνει τα παντα ο παρτάκιας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.
ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ.

5 Ιανουαρίου 2015 - 9:35 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ "Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

859 δεν χρειάζεται ο βαφοταμαλλιάς τα τηλ της Λέσχης. Εχει τον γνωστό Ταξιθέτη που παίρνει τηλεφωνα και τον προωθεί παντοιοτρόπως. Ο ταξιθέτης αλλα και ο Μέγας μάεστρος της τράπουλας ( η βιολιστής) κάνουν τηλ για να τον προωθούν μια σε παγκόσμες μια σε τοπικής εμβέλειας Λέσχες! Οπότε μην στεναχωριέσαι για τους λογαριασμούς της Λέσχης ποντιών στην Φλώρινα. Ντόρις Ντόρις το...σινεμά με τις π..... άνοιξε. Ούτε μία γυναίκα δεν τίμησαν να βάλουν υποψήφια. Αυτό άς το έχουν στα υπόψη τους όλες οι γυναίκες της ΄Φλώρινας γιατί εκπροσώπηση ΔΕΝ θα έχουν.Κρίμα γιατί το έτερο βήμα του Ταξιθέτη ναι εκείνος με το φαναράκι στο χέρι χαιδεύει πολύ τα αυτια του γυναικείου πληθυσμού. Συμπέρασμα ...Η ΝΔ έβγαλε από το μπαούλο ότι Χειρότερο στις υποψηφιότητες της . Καλό ΤΕΛΟΣ να έχει...¨Οσο για εμάς τους πολίτες ξέρουμε που θα χώσουμε τις ψήφους μας. Ας κάνουν όσα τηλ όσες κάπλικες δημοσκοπήσεις όσες παλιομπαχαντέλες είναι υποψήφιοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ....

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνιάδης τα έκανε σαλάτα :

1. στην Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων. Δείτε τι γράφουν τα site των ποντίων :
Α. Την καθαίρεση του προέδρου της ΠΟΕ, ζητά ο Γιάννης Αποστολίδης

http://epontos.blogspot.gr/2014/12/Pontos-POE_13.html

Β. Σκληρή δήλωση Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος κατά του προέδρου της ΠΟΕ

http://www.pontos-news.gr/article/128144/skliri-dilosi-armenikis-ethnikis-epitropis-ellados-kata-toy-proedroy-tis-poe

2. Στην πρόσφατη υπόθεση Βοσκόπουλου ενώπιον του δικαστή αναίρεσε ότι είχε πει ως μάρτυρας πριν.

3. Άκουσα ότι έφυγε από το Δημοτικό που ήταν μετά από παράπονα των γονέων της τάξης που δίδασκε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΟΦΘΑΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΑΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ είπε...

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ! ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ". ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΟΥΤΕ Ο ΓΕΡΟ-ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΚΕΜΠΑΠΤΖΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ; ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗ ΔΕΗ, κλπ......ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Δημοσίευση σχολίου