Η ΤΣΟΥΣΚΑ καλωσορίζει το 2015, γιορτάζει για τους έρωτες και τους εραστές!                         Όταν βέβαια μιλάμε για τσούσκα δεν εννοούμε τη μεταλλαγμένη τσούσκα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο γνωστή και ως τσούφκα, αλλά την originale, με ονομασία προέλευσης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που μόνο ένα  γνήσιο τοπικό προϊόν Φλωρίνης μπορεί να έχει! 

Η Τσούσκα λοιπόν η γνήσια, το τονίζω -  είναι ένας άτυπος σύλλογος με ισόβιο Πρόεδρο τον Θόδωρο Τσάπανο και μέλη τους απόφοιτους του 1975 αλλά και πολλούς - ές 1 χρόνο πάνω , 1 χρόνο κάτω που ζουν στη Θεσσαλονίκη.
Κάθε χρόνο, στο κόψιμο της καθιερωμένης βασιλόπιτας, η ατμόσφαιρα ζωντανεύει από τις αναμνήσεις των μαθητικών μας χρόνων και όλα δείχνουν πως τη γενιά μας δεν την αγγίζει ο χρόνος! Χορός και τραγούδι, πειράγματα, ανέκδοτα, λες και δεν πέρασε μία μέρα!  



Φέτος δεν είχαμε βασιλόπιτα αλλά ερωτότουρτα! Γιορτάσαμε βλέπετε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Ο Πρόεδρός μας είχε έμπνευση! Κέφια έχει κάθε στιγμή και φέτος μας αποκάλυψε και το μυστικό της  αιώνιας νεότητάς του! Ως καθηγητής - λέει - της σεισμολογίας στο ΑΠΘ, ο Θόδωρος Τσάπανος ,  απευθύνεται σε νέους 18-22 ετών  και γι αυτό παραμένει νέος!  


Δηλώνει και αιώνιος εραστής ο Θόδωρος Τσάπανος. Αιώνιος εραστής της ζωής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Του έπεσε και ο παράς!

Σταύρος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Στεφανίδης και Νίκος Γάκης! Παιδιά για υιοθεσία και οι τρείς τους! Ο Νίκος ο Γάκης μάλλον πάει για μανεκέν! Έχει χτίσει κορμί 25άχρονου, παρ ολίγο να μη τον γνωρίσω! Τον είδα σε φωτο να συνοδεύει τη κόρη του νύφη και νόμισα πως είναι η φωτογραφία του γάμου του!

Κωστάκης Μπέλλης και Πέτρος Λούκρης διαχρονικές αξίες στη παρέα. ευγενικοί και πολύ καλοί φίλοι πάντα!



Κωστάκης Παρίσης, Λάκης Κοκκινίδης και Θόδωρος Τσάπανος


Τι σας έλεγα για το κορμί το θανατηφόρο του Γάκη; Το διαπιστώνετε και μόνοι σας!


Το ζεύγος Λάκη Κοκκινίδη  και στη μέση η Αγγελική Καλύβα!

Και μετά, ανάψανε τα τέλια και όλα τα μωρά ανέβηκαν στη πίστα!                                               Άνοιξε τον χορό η Ντόρη Κουτουράτσα και  τη συνόδευσε ο Πρόεδρος. Είναι αυτό που λέμε, όπου γάμος και χαρά η κρουά πρώτη!


Έριξε όμως  και ο Πρόεδρος τις ζεμπεκιές του...

Αλλά τη παράσταση την έκλεψε η σύζυγος του Προέδρου, Λίλα, που ομολογώ ότι έχει την ίδια ζωντάνια με τον Θόδωρο. Θα μου πεις αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.


QUEST STAR της βραδιάς η Δέσποινα Καστανά, φίλη της Ντόρη Κουτουράτσα και κατ επέκταση φίλη όλων των φίλων!

Η οικογενειακή φωτογραφία στο τέλος κάθε συνάντησης , είναι πλέον θεσμός.

Και του χρόνου αγαπητοί μου συμμαθητές! 

Ντόρη Κουτουράτσα 

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη σε ευχαριστούμε για την προβολή της εκδήλωσης. Ευχομαι σε όλους να βρισκόμαστε πάντα σε χαρούμενα τραπέζια.

για τον σύλλογο
ο πρόεδρος

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Θόδωρε πιστεύω πως η τάξη μας, από το δημοτικό μέχρι και σήμερα, είναι ένα καλό παράδειγμα για τους επόμενους. Κρατάμε τη φιλία μας χρόνια τώρα, ένα κομμάτι της αθωότητας εκείνων των χρόνων και φυσικά το κέφι μας για τη ζωή. Είμαι υπερήφανη για όλους σας και χαίρομαι που έχω το μέσον να το μοιράζομαι και με νέους φίλους από αυτό εδώ το βήμα

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς του συμμαθητού μας Γιώργου Μπασιακούλη, τον οποίον στερηθήκαμε και μας στερήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Κύπρο ως Αρχηγός της Εθνοφρουράς.
Πρόεδρε μήπως πρέπει να οργανώσεις καμία εκδρομή για Κύπρο μεριά;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου έβαλες ιδέες. Θα συνδύασουμε το τερπνόν με το ωφέλιμον. Το τερπνόν φυσικά είναι η εκδρομή στη Κύπρο. Το ωφέλιμον είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Πως??? Με το που φτάνουμε στην Κύπρο κάνουμε παρέλαση με τσούσκες κρεμασμένες στο λαιμό (όπως οι χαβανέζοι που έχουν λουλούδια) . Έτσι μπορεί να τους αρέσει η τσουσκα αφου φυσικά την δοκιμάσουν και να κάνουν εισαγωγές από Φλώρινα.

Ο πρόεδρος

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Γειά σου Πρόεδρε με τις δημιουργικές σου ιδέες! Να ένας ακόμα λόγος για να είσαι ισόβιος Πρόεδρος! Νομίζω πως κανένας δεν θα έχει αντίρρηση. Ξεκίνα την οργάνωση!

Δημοσίευση σχολίου