7:33 μ.μ.

O KATHΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Είναι πραγματικά άξιο απορίας  πως οι ομάδες των νέων και παίδων της ΕΠΣ Φλώρινας, ομάδες που υποτίθεται απαρτίζονται από τα ταλέντα των ομάδων του Νομού Φλώρινας,έκαναν τόσο άσχημη πορεία…. (Νέων: στους 8 αγώνες, 3 ισοπαλίες, 1 νίκη και 13 γκολ κατά, τερμάτισε προτελευταία) με αποκορύφωμα την ομάδα των παίδων ( Παίδων: στους 8 αγώνες, 0 ισοπαλίες, 0 νίκες, 8 ήττες και 40 γκολ κατά, φυσικά τερμάτισε με 0 βαθμούς) .

Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτές τις ομάδες; Δε βλέπει ότι τίποτα δε λειτουργεί σωστά; Δε βλέπει για να παίξει σήμερα ένα παιδί στην ΕΠΣ πρέπει να βάλει μέσον;  Ότι τα 15 από τα 18 παιδιά που αποτελούν την αποστολή είναι από μια συγκεκριμένη  ομάδα; 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας, πέρα των υποχρεώσεων του σε ΕΠΟ (βγάλανε και νέο πρόεδρο πρόσφατα), με τι άλλο ασχολείται; Αν θεωρούν οι διοικούντες ότι η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν  οι νέοι και οι παίδες, αρμόζει σε μία περιοχή παραδοσιακά ποδοσφαιρική, ας συνεχίσουν την κατηφόρα. Απορώ όμως  με τη στάση που κρατούν  ορισμένοι γονείς και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου…Μήπως τελικά  βολευόμαστε επειδή  παίζει το παιδί μας και ας μην έχει καμία βελτίωση;

Κανένας  δεν ενδιαφέρεται, εκτός από έναν ,που φυσικά ο άνθρωπος έχει τους λόγους του και μάλιστα σοβαρούς. Είναι στη διοίκηση της ΕΠΣ, βοηθάει στην ακαδημία συγγενή του, που ανήκει στο δίκτυο του ΠΑΟΚ και  είναι και περιφερειακός στην ΕΠΟ. Δε γνωρίζω αν είναι νομότυπα όλα αυτά. Περιφερειακού και υπεύθυνου ακαδημίας. 
Πως να υπάρξει αξιοκρατία; Το  συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης  ήταν εξαφανισμένο για τρία χρόνια ,που  προπονητές ήταν άλλοι. Με τους τωρινούς προπονητές, έκανε την εμφάνισή του. Και συνδυάστηκε με την πορεία των ομάδων.
Και είναι άδικο αυτό. Αν η πορεία ήταν διαφορετική θα μπορούσε ο περιφερειακός προπονητής  να επιλέξει περισσότερα παιδιά από το νομό μας για την ομάδα της περιφέρειας. Τώρα δυσκολεύεται. Ίσως και να βολεύει.
Η μόνη ελπίδα των παιδιών αυτών είναι να ξυπνήσουν οι γονείς. Ίσως σε λίγο καιρό να μην υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Όταν καταλάβουν το τι συμβαίνει, θα είναι αργά.

Ένας από αυτούς  που δεν χαίρονται όταν το παιδί τους παίζει για να παίζει….


1 comments :

Ανώνυμος είπε...

oloi einai asxetoi ekei me to antikimeno pou legete podosfero.exoun kanei ta somateia na kanoun 160 xiliometra gia na peksoun mpala les k i benzini einai tzampa

Δημοσίευση σχολίου