Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ!
Για τις  9 νοσηλεύτριες της Νεφρολογικής Κλινικής, όπως και για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Φ. είναι υπεύθυνη η δ/νση νοσηλευτικού προσωπικού και διευθύνουσα η κ. Χρυσούλα Τόιτου. Αυτή αποφασίζει για τις τοποθετήσεις των νοσηλευτριών. 
Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας στις 31-3-2015 , αρ. πρωτ. 1358, που λέει « Το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας ανήκει στη Νοσηλευτική και όχι στην Ιατρική και Διοικητική υπηρεσία. 
Για τον λόγο αυτό η μόνη αρμόδια στη τοποθέτηση του προσωπικού είναι η Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας…». Δηλαδή, ενώ οι νοσοκόμες πρέπει να εκτελούν τις εντολές της ιατρού-νεφρολόγου, το εάν εκτελούν αυτές τις εντολές θα το κρίνει μία νοσηλεύτρια (και όχι ιατρός), η οποία νοσηλεύτρια δεν ασχολείται με την νεφρολογική κλινική αλλά ασκεί διοικητικά καθήκοντα «διευθύντριας». Κάπως έτσι δούλευε και το σοβιετικό σύστημα….., με τα γνωστά αποτελέσματα……
Τώρα το κατά πόσον αποφασίζει μόνη της η κ. δ/νουσα και το πως αποφασίζει η κ. Τόιτου συνιστά ένα ερώτημα. Τίθενται τα παρακάτω θέματα: 
1.    Παρατηρούμε πως το Σωματείο Εργαζομένων έχει λόγο διότι, στην παραπάνω επιστολή,  προτείνει ποιές νοσηλεύτριες πρέπει να φύγουν και ποιες πρέπει να πάνε στην νεφρολογική κλινική.
2.    Φημολογείται  ο δ/ντής διοικητικού προσωπικού κ. Μπάτσκος έχει προσωπικές διαφορές με τον νοσηλευτή κ. Κίμωνα Τσαρσιταλίδη και ως εκ τούτου ο κ. Τσαρσιταλίδης αντί να ενισχύσει με τη παρουσία του τη νεφρολογική κλινική – γνωρίζει την οn line αιμοκάθαρση – έχει αναλάβει χρέη ρεσεψιόν!!! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν αληθεύουν τα περί προσωπικών διαφορών ή όχι. Όμως, είναι βέβαιο όμως ότι ο κ. Τσαρτσιταλίδης είναι απαραίτητος στην νεφρολογική κλινική. Είναι επίσης βέβαιο ότι του έχουν αναθέσει καθήκοντα τηλεφωνητή. Γιατί συμβαίνει αυτό;;;; Αυτή η φήμη μειώνει το κύρος του νοσοκομείου,  της δ/ντριας της νοσηλευτικής αλλά και του  κ. Μπάτσκου, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλείται κανένας.
3.    Λέγεται πως ακόμα και οι σύζυγοι των νοσηλευτριών επεμβαίνουν στα των τοποθετήσεων.
4.   Αληθεύει πως στο φαρμακείο εκτελεί χρέη φαρμακοποιού νοσηλεύτρια η οποία είναι σύζυγος φαρμακοποιού;
5.    Ακόμα λένε πως οι νοσηλεύτριες ρωτούνται: Θα θέλατε να πάτε στη νεφρολογική : Και αν δεν θέλουν, δεν πηγαίνουν! Και όσες θέλουν να φύγουν, φεύγουν!
Κατά συνέπειαν, διερωτώμεθα: Η κ. Τόιτου αποφασίζει, συναποφασίζει ή προσπαθώντας «να μην ταράξει τα νερά» εξυπηρετεί καταστάσειςΠοιος ξέρει!!!
Τελικά όλοι έχουν λόγο, εκτός από την υπεύθυνη νεφρολόγο για τη στελέχωση του τμήματός της. Και η μεγάλη πλάκα είναι πως η κα Βασιλείου θα βαθμολογηθεί για τις ικανότητες της οργάνωσης μιας κλινικής, το προσωπικό της οποίας δεν λογοδοτεί στην ίδια αλλά στην κα Τόιτου!!! Και οι νεφροπαθείς αιμοκαθαρόμενοι δεν πρέπει να έχουν λόγο!!!

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Οι νοσηλεύτριες έχουν κάνει τη τελευταία τους εκπαίδευση για το τμήμα νεφρού, πριν από 12 χρόνια, από  τότε που ξεκίνησε η λειτουργία της νεφρολογικής κλινικής. . Ότι μάθανε, μάθανε! Δεν διστάζουν μάλιστα με περίσσιο θράσος, να λένε στη γιατρό «το έκανα επειδή αυτό θεωρώ σωστό» σύμφωνα με μαρτυρία εξωτερικού ασθενή!!! ο οποίος εξεπλάγη από το σκηνικό που διαδραματίστηκε μπροστά του! Προφανώς αυτά, θα υπάρχουν σε σχετικές αναφορές και όποιος είναι αρμόδιος ας τα ψάξει.
Έχουνε γίνει γραπτές προτάσεις για την εκπαίδευση των νοσηλευτριών από την ίδια τη κ. Βασιλείου καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων της, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο των νοσηλευτριών στον τομέα του νεφρού, αλλά δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον!
Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ
Ο ψυχίατρος του νοσοκομείου πάντως δεν μένει χωρίς δουλειά! Οι αναρρωτικές δίνουν και παίρνουν! Όλες οι νοσηλεύτριες έχουν ψυχολογικά προβλήματα! Μόλις τους δώσει οδηγίες η γιατρός τρελαίνονται (!!!) και τρέχουν στον ψυχίατρο. Δεν είναι κακό πάντως να ελεγχθούν αυτές οι αναρρωτικές και να γίνει ένας συσχετισμός με τις αναφορές της κ. Βασιλείου. Επίσης, θα είναι χρήσιμο να ερευνηθεί εάν κάποιος που χρειάζεται ψυχίατρο μπορεί να είναι νοσηλευτής!!! Δεν θα θέλαμε κανέναν ψυχικά άρρωστο να κάνει λάθος ενέσεις και να σκοτώνει ασθενείς!!!!
Η κ. Βασιλείου – επειδή μας ρωτήσατε – έχει επισκεφθεί τον ψυχίατρο μία φορά πρίν από 3 χρόνια, με σύνδρομο εξουθένωσης. Τρελή πάντως δεν είναι!!! Πόσο θα βόλευε ορισμένους αν ήταν!!!!
Από την  άλλη, σε αναφορά του Συλλόγου Νεφροπαθών ΑΜ 45/3-4-2015, οι νοσηλεύτριες δεν φαίνεται να έχουν τίποτα. Χορεύουν με ασθενείς στην αίθουσα αιμοκάθαρσης, κάνουν πασαρέλα και τραγουδάνε λαϊκά άσματα! Οι φωνές τους ακούγονται μέχρι τα τα διπλανά γραφεία της διοίκησης και τους έχει γίνει και παρατήρηση!  Ως εκεί! Αυτό βέβαια εκνευρίζει τους ασθενείς, διότι νοιώθουν πως οι νοσηλεύτριες δεν συμμερίζονται το πρόβλημά τους και εντέλει δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά, όπως και να το κάνουμε! Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται στην νεφρολογική κλινική σαν σε σκυλάδικο!
Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Συλλόγου Νεφροπαθών Φλώρινας (αρ. πρωτ. 843 / 9-2-2015), νοσηλεύτρια παίζει με το κινητό της!
Νοσηλεύτρια σε επιστολή της (αρ. πρωτ. 1014/ 17-2-2015), χαρακτηρίζει  τη βάρδια 3 ασθενών «ατίθαση», επειδή συγκεκριμένοι ασθενείς  ελέγχουν τις νοσηλεύτριες στη εφαρμογή του πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης. Να υποθέσουμε πως  χρειάζονται και θηριοδαμαστές κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης; 
Όταν η νεφρολογική μονάδα ήταν κλειστή για  6 μήνες,  και ενώ όλες οι γειτονικές μονάδες ήταν πολύ επιβαρυμένες για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς της Φλώρινας και κόβαν ρεπό και άδειες και μάλιστα κατακαλόκαιρο, οι δικές μας νοσηλεύτριες πήγαν όλες στο Σωματείο και στην Διοίκηση και ζήτησαν να απορροφηθούν σε άλλες κλινικές και να μην κουράζονται να μετακινούνται !!!!! Ξένες νοσηλεύτριες θυσίαζαν ρεπό και άδειες !!!
Υπάρχουν νοσηλεύτριες που βρίσκουν και χρόνο για παράλληλες σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ειλικρινά, μπράβο τους!!!! Αυτό δεν είναι κατακριτέο, κάθε άλλο!!!! Αλλά είναι ενδεικτικό, πως και καλή ψυχολογία έχουν για παράλληλες αναζητήσεις, αλλά και χρόνο!
Να σημειωθεί πως οι νοσηλεύτριες βάσει του ΠΔ 1987 και 2000 είναι  1 ανά 3 ασθενείς στην βάρδια. Δεν μπορούν να επικαλεστούν εξουθένωση.
Tο τελευταίο διάστημα,                                                          
 1. η 5η βάρδια προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι νεφροπαθείς – 45 συνολικά- για να μην αναγκασθεί κανένας να υποστεί την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο της μετακίνησης , 
2. ο σχεδιασμός ακόμα και 6ης βάρδιας που μπορεί να είναι αναγκαία,  
3. η αναφορά του Συλλόγου Νεφροπαθών κατά νοσηλεύτριας για τις αποστειρώσεις και την ακριβή εφαρμογή του πρωτοκόλλου θεραπείας, 
4. η παρέμβαση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών για την αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου, 
5. οι αναφορές της ιατρού νεφρολόγου και τα απανωτά πρωτόκολλα για κάθε έναν ασθενή ξεχωριστά, 
6. η παλαιότητα των μηχανημάτων που δημιουργεί επιβαρύνσεις στο ωράριο και αναγκάζουν τις νοσηλεύτριες να φεύγουν στις 2 τα μεσάνυχτα, καταλαβαίνετε πως έχει δημιουργήσει θορύβους και ανησυχίες στο νοσηλευτικό τμήμα της νεφρολογικής κλινικής. 
   
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να απαξιώσουμε τον ρόλο της νοσηλεύτριας. Αναγνωρίζουμε πως η δουλειά τους είναι δύσκολη. Αυτά που σας μεταφέρουμε, είναι όλα γραμμένα σε επίσημα έγγραφα, πρωτοκολλημένα κλπ. και μάλιστα τα παράπονα τα κάνουν οι νεφροπαθείς.
ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
Η  φωνή των νεφροπαθών θέλουμε να ακουστεί. Είναι άνθρωποι που η ζωή τους είναι εκτεθειμένη σε πολλούς κινδύνους και εξαρτάται από ένα μηχάνημα. Η ψυχολογία τους,  από τη σωματική καταπόνηση, από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της κρίσης είναι βεβαρημένη και πολλές φορές η αγωνία γίνεται απελπισία!
Η λειτουργία της νεφρολογικής κλινικής με ποιοτικούς όρους, είναι επιβεβλημένη. Όλοι οι νεφροπαθείς  ανησυχούν τώρα για τη στοιχειώδη εξυπηρέτησή τους. Φοβούνται  μήπως ο θόρυβος και η αναστάτωση στοχεύουν στο να μειωθούν και οι νεφροπαθείς και οι βάρδιες. Ένα τέτοιο μοντέλο λειτουργίας με λιγότερες βάρδιες και λιγότερους ασθενείς προφανώς να εξυπηρετεί το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά έρχεται  σε ευθεία αντίθεση με το μοντέλο λειτουργίας που προσπαθεί να οργανώσει η νεφρολόγος για την εξυπηρέτηση όλων των νεφροπαθών!

Και εδώ αρχίζει να ξεμπερδεύεται το μπέρδεμα; ή μήπως γίνεται νέο μπέρδεμα; 

  ΟΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ! 
 Να σκύψουμε εν τέλει,  όλοι μας με σεβασμό απέναντι σ αυτούς τους ανθρώπους, να τους κατανοήσουμε και να τους νοιώσουμε. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δυνατότητες για υπερβάσεις.  Δημιουργικά άλματα, να κάνει η διοίκηση του Γ.Ν.Φ. στη πράξη και να βρει τρόπους λειτουργικούς για τη φροντίδα τους. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούν να βρεθούν άλλοι 2-3 νοσηλευτές που απεγνωσμένα ζητούν οι νεφροπαθείς από την κ. Τόιτου για να ενισχύσουν την  μονάδα και να διευκολύνουν το υπάρχον νοσηλευτικό προσωπικό!
Ντόρη Κουτουράτσα

Η συνέχεια στο επόμενο
Μέρος 7ο – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ, κ. Ρένα Βασιλείου;

   

26 comments :

Ανώνυμος είπε...

Κα Κουτουράτσα επισκεφτήκατε το νοσοκομείο για να μιλήσετε με τους υπεύθυνους;Αυτοί τι γνώμη έχουν για όσα γράφετε;

Ανώνυμος είπε...

ο ήλιος δύει καλοκαίρι.......παιδιατρική ορθοπεδικη μαιευτικη τεχνητός νεφρός κινδυνεύουν .....

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


9.57 Εμείς από που να γνωρίζουμε τι γνώμη έχουν οι υπεύθυνοι γι αυτά που γράφουμε, αν δεν μας την πούνε; Σημασία έχει να μας τη πούνε δημοσίως. Το νοσοκομείο το επισκεφθήκαμε πολλές φορές. Ήρθαμε σε επαφή και με τη κ. Κετζετζή, με τον κ. Κωτακίδη, την κ. Τόιτου, τον κ. Κοσκωσά ανεπίσημα όμως , διότι έχουν δεν θέλουν οι ίδιοι να πάρουν θέση λόγω και της εισαγγελικής έρευνας και των ΕΔΕ. Με την κ. Βασιλείου επίσης. Συναντηθήκαμε πο και με το Συμβούλιο των Νεφροπαθών Φλώρινας, είμαστε σε επαφή και με πολλούς Συλλόγους Νεφροπαθών και καταξιωμένους νεφρολόγους.

Ανώνυμος είπε...

Να αλλάξει η διοίκηση και θα αλλάξουν όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες ρε σύ οι αδελφές! Μάλλον γουστάρουν να δουλεύουν ως τις 3.30 το μεσημέρι! σαν δημόσιοι υπάλληλοι. Διότι λειτούργημα δεν βλέπω να αντιλαμβάνονται πως υπηρετούν! Να τις ρωτήσουμε και πόσους νεφροπαθείς θέλουν να μείνουν στην κλινική! ε ρε σανίδα βρεγμένη που θέλουν! Και συνδικαλίζονται και όλο γκρίνια και απαιτήσεις. Υποχρεώσεις όμως δενέχουν!

Ανώνυμος είπε...

Να μην ανησυχούν οι νεφροπαθείς. Αιμοκάθαρση χωρίς νοσηλεύτριες μπορεί να γίνει. Χωρίς γιατρό αιμοκάθαρση δεν γίνεται. Η γιατρός είναι βράχος και άσε τις άλλες να πάνε για κούρεμα!

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και 3.30! 7 με 3.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να ψάξει η κ. εισαγγελέας να δει τι ωραία διοικεί η κ. Τόιτου το νοσηλευτικό προσωπικό! Ας ψάξει να δει πως βάζει δυό - δυό νοσοκόμες σε πρωινές βάρδιες για να καταλάβει την άνιση και επιλεκτική μεταχείριση!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά δεν τις φτάνουν 80 νοσοκόμοι της κ. Τόιτου!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πραγματικά άρρωστοι νοσηλευτές εκεί μέσα που κάνουν συνέχεια βράδι βάρδια όπως στα επείγοντα ιατρεία και υπάρχουν και πολλές σταρ της εκκλησίας που τις προτιμάει η διευθύντρια των νοσηλευτριών που είναι προνομιούχες και τακτοποιούνται μια χαρά.Ότι θέλουν κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Ή θα αλλάξουν κεφάλι (μυαλά) αυτοί που ρυθμίζουν τα πράγματα στο νοσοκομείο ή θα πρέπει να αλλάξουν τα κεφάλια οι προϊσταμένοι τους( να φέρουν άλλους).Για ποιά κεφάλια λέμε;Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι νοσοκόμες πρέπει να ακούνε το γιατρό.Αυτός ξέρει καλύτερα γιατί έχει σπουδάσει πιο πολλά.Να μη κάνουν τον έξυπνο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΕΚ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΝ;ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,Ε, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΣΙΓΑ.ΤΟ ΟΧΤΑΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΚΟΥΩ.ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΙ.ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΡΧΙΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ;ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τα άλλα blogs στο Λέριν γιατί δεν κάνουν έρευνα για τη νεφρολογική;τους το απαγόρευσε η διοίκηση;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Το αδελφάτο δεν περιλαμβάνει μόνο τις καλές τις αδελφές αλλά και την καλή την θείτσα που λιβανίζει στο διάδρομο,με το καπελάκι,το καλό το παιδί που θέλει να γίνει βολευτής πρώτη φορά αριστερά αλλά @@@,μια κυριούλα που ξέμεινε από τα Πρέσπεια και ψάχνει αντικείμενο,ένα άλλο καλόπαιδο που δάγκωσε το χέρι που τον τάιζε-Λιάνης- και την κα Βούλα μας!Αυτή κουνά τη κουρτίνα με το ένα χέρι και με το άλλο μουντζώνεται που πήγε στο νοσοκομείο.Δεν ήξερες,δε ρώταγες Βούλα;

14 Ιουνίου 2015 - 1:07 π.μ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπηυοί αναγνώστες, σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για τα σχόλιά σας. Δεν λογοκρίνουμε τα σχόλιά σας. Μερικά είναι πολύ σοβαρά, δεν τα δημοσιεύουμε αλλά θα τα προωθήσουμε και στο Υπουργείο και στην ΥΠΕ και στην εισαγγελεία αν χρειαστεί. Σας ενημερώνουμε ακόμα πως είμαστε σε επαφή και με το γραφείο του Υπουργού Υγείας αλλά και με την ΥΠΕ. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τις πρωτοβουλίες τους. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως έχουν δείξει ενδιαφέρον . Θα δούμε. Εσεις να συνεχίσετε να στέλνετε τα σχόλιά σας. Επαναλαμβάνω πως το ότι δεν τα δημοσιεύουμε , δεν σημαίνει πως τα λογοκρίνουμε αλλά τα κρατάμε και τα προωθούμε σε αρμοδίους για να ελέγξουν τα σημεία που τονίζετε.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, αν έχετε γνώση του τι έχει συμβεί με την γυναικολόγο κ. Τένοβα στην μαιευτική κλινική του Γ.Ν.Φ να μας στείλετε τα σχόλιά σας. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει από εσάς αρκετά γι αυτό το θέμα τα οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σαφώς χρήζουν έρευνα από αρμοδίους. Σας ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΦ : το νοσοκομείο με τους εργαζόμενους με βιογραφικά λευκά σαν όνειρο...Ωστόσο παντογνώστες...

Ανώνυμος είπε...

πιαστε και το Κεντρο υγειας λιγο..εκει να δειτε τι γινετε!!!ΥΕ καθαριστρια βρεθηκε στο δοιικητικο και οχι μονο!!!!

Δημοσίευση σχολίου