ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!

Ούτε ένας νεφροπαθής από τους 45 αιμοκαθαρόμενους της Φλώρινας δεν πρέπει να μετακινηθεί εκτός Φλώρινας! 

Οι νεφροπαθείς της Φλώρινας ανησυχούν για την αποδυνάμωση της νεφρολογικής κλινικής Φλώρινας! 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ! 

Το μήνυμα ελήφθη και από το γραφείο του Υπουργού Υγείας και από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκο. 
Θέσαμε υπ όψη τους όλη την έρευνα και είμαστε σε επικοινωνία.

Για τη εφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο"

Η εκδότρια

Ντόρη Κουτουράτσα 

18 comments :

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο ρε κρουά. Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν! Από που ξεκινάει και που σταματάει αυτό το άθλιο σύστημα !

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι πως η Κρουά όταν βάλει κάτι στόχο τον πετυχαίνει.Κι όταν έχει να κάνει με ασθενή και αδύναμο τότε δυό φορές μπράβο της.

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο ότι ο Υπουργός και η ΥΠΕ θα ενδιαφερθούν για τους νεφροπαθείς.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Αγαπητέ - ή 1.25 , όλοι λένε ότι ενδιαφέρονται. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται και πως ενδιαφέρονται. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να ,μη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κοντινή γιορτή , θα φανεί.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι πως υπουργείο και ΥΠΕ θα μεταθέτουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον για να αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες. Αυτά είναι γνωστά και έχουμε χορτάσει. Η μόνη διαφορά είναι πως τώρα έχει επέμβει εισαγγελέας. Και μακάρι να αναλάβει πρωτοβουλίες η εισαγγελεία. Θα δούμε. Κρουά εννοείται πως από σένα περιμένουμε λεπτομερή ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΧΟΣ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ! ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ! ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η η ΥΠΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΝΦ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΝΦ και θα δουλέψει!

Ανώνυμος είπε...

και οι ρουφιάνοι να εξαφανιστούν. για εκείνο το αρχοντογούρουνο με το γκρίζο μαλλί, λέω και τη μυροφόρα που έχει κάνει όλο το τμήμα της ρουφιάνες .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΦ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΠ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΜ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.Η ΧΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ;ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10.49 είμαι πολύ ευτυχής που στη ζωή μου είχα και την δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να προσφέρω χωρίς ανταλλάγματα!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΤΕΝΟΒΑ.ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ.ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως ο κ. Κωτακίδης έχει ιδωτική κλινική στη Βέροια ή έχει σχέση με ιδιωτική κλινική; ; Αν αληθεύει , δεν θα έπρεπε ο κ. Κωτακίδης να μη συμμετέχει σε επιτροπές διαγωνισμών προμήθειας υλικών;

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα δημοσιεύματα σας.Όσα καταγγέλλετε είναι σοβαρά.Αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο δεν έχει γίνει παρέμβαση από την αντίστοιχη ΥΠΕ ή και το Υπουργείο ακόμα στα δημοσιεύματα σας;Φαίνεται πως αρκετά πρόσωπα με θεσμικό ρόλο συμμετέχουν στη διαμόρφωση του προβλήματος.Σαφώς και θα πρέπει εξωτερικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.Έχουν ενημερωθεί οι Επιθεωρητές;Εάν έχουν ενημερωθεί ας μην καθυστερούν.Φιλικά,blogger

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί επίσης η βρώμα ότι ο μικρότερος απ'τους παθολόγους, εκείνος που είναι εκπαιδευμένος σε ΜΕΘ κι επείγοντα, εξωθείται σιγά σιγά σε παραίτηση ή περιμένει να βρει άλλη θέση, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Να γίνει κι αυτό, και να μείνουμε με τον διευθυντή και την άλλη. Θα καλοπεράσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Μια καταγγελία που έγινε για νοσοκόμα από ασθενείς το Φεβρουάριο ξεχάστηκε γιατί τα βάλαν με τη γιατρό.Αυτός ήταν ο σκοπός,να βγουν λάδι οι νοσοκόμες και να τα βάλουν με τη γιατρό.Σου λέει γιατρό βρίσκουμε νοσοκόμες δικές μας που θα βρούμε;Όμως οι ασθενείς ξύπνησαν και δεν τρώνε κουτόχορτο από κανένα σας.Φίλος ασθενούς.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράματα καθαρά είναι.Θέλουν να διώξουν τη γιατρό.Το γιατί το ξέρουν μόνο αυτοί.Ασθενείς θέλουν να διώξουν;Κάποιο δικό τους ενόχλησε;Κρύβουν κάτι και θέλουν να ρίξουν αλλού ευθύνες;Πάντως καθαροί δεν είναι.Και μόνο που τα κάνουν όλα αυτά οι νοσοκόμες και δεν τις έχουν μαζέψει φτάνει είναι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αν η διοίκηση δεν ήταν απασχολημένη με κουτσομπολιά και ίντριγκες κι έψαχνε γιατρούς πραγματικά όχι για τα μάτια του κόσμου και πρόσεχε τους καλούς κι όχι μόνο αυτούς που την κάνουν τα χατήρια και τη μάζευε τη διευθύντρια των νοσοκόμων από την αρχή , θα υπήρχε ελπίδα.Τώρα λυπάμαι αυτόν που θα έρθει μετά από αυτήν.Να δω ποιούς θα βρει στο τέλος εκεί.

Δημοσίευση σχολίου