9:23 π.μ.

ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Η Δημοτική Αρχή βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό για το βόλεμα των ημετέρων, με την ίδρυση των ΚΔΑΠ

Ενώ το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων εργασίας, προσλήψεων δηλαδή, έστω και ορισμένου χρόνου, εν κρυπτώ, χωρίς να δημοσιοποιηθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε πτυχιούχους ανέργους του Δήμου μας.

Σκοπός και αποτέλεσμα;

Οι προσληφθέντες είναι παιδιά και συγγενείς δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του κ. Βοσκόπουλου, οποίος βέβαια αρκεί να  γίνει το δικό του, αδιαφόρησε ακόμα και για το πως θα πληρωθούν αφού η δαπάνη δεν είναι επιλέξιμη εξαιτίας της διαδικασίας.

Ανάμεσά τους η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡ. ΕΛΕΝΗ (υπ. Δημοτική Σύμβουλος), η ΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΥΛ. ΣΤΥΛΙΑΝΗ (υπ. Σύμβουλος ΤΚ Δροσοπηγής), και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ (ανηψιά του Αντιδημάρχου Α.Αριστίδου). Επιχειρήθηκε να προσληφθεί και η ΣΙΠΚΑ ΑΝΤ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ (κόρη του Δημοτικού Συμβούλου Α.Σίπτκα) αλλά προέκυψε κώλυμα.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%96%CE%93%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A5%CE%974?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A84%CE%A96%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%92%CE%A5%CE%A4?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/753%CE%94%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A1%CE%A3%CE%A1?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7%CE%98%CE%976%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%9C%CE%A3%CE%97 

Αυτά και άλλα, καταγγέλει η αντιπολίτευση που διαδραματίζονται στα δημοτικά συμβούλια . Ιδού τι καταγγέλει η αντιπολίτευση ΕΝΟΤΗΤΑ 0 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Στάθη Κωνσταντινίδη

Το 4ο θέμα του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου αφορούσε την ανάθεση υλοτομίας της συστάδας 5Β στην Τ.Κ. Πολυποτάμου.

Η συστάδα με προηγούμενη απόφαση της πλειοψηφίας του κ. Βοσκόπουλου είχε ανατεθεί σε συγκεκριμένο αρεστό δασικό συνεταιρισμό.
Κατά της απόφασης κατέθεσαν προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 2 άλλοι δασικοί συνεταιρισμοί του Πολυποτάμου και δικαιώθηκαν.

Έτσι ο Δήμαρχος στην εισήγηση του συγκεκριμένου θέματος μας  κάλεσε να ανακαλέσουμε την προηγούμενη απόφαση, να αποφασίσουμε ότι είναι αναγκαία η ανάθεση για υλοτόμηση της συστάδας και ω του θαύματος να τη δώσουμε πάλι στον ίδιο για τον οποίο μας ζητούσε προ ολίγων λεπτών να ανακαλέσουμε την προηγούμενη απόφαση, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους κατοίκους του Πολυποτάμου που συμμετέχουν στους άλλους δασικούς συνεταιρισμούς.

Αυτοί που νομίζουν ότι θα νέμονται την εξουσία κατά το δοκούν, χωρίς να τους αγγίζει και να υπολογίζουν κάθε έννοια  ηθικής και δικαιοσύνης θα μας βρίσκουν απέναντι.

Χωρίς άλλα λόγια, αυτός είναι ο Δήμαρχος Φλώρινας.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου