7:59 π.μ.

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Περίμενε υπομονετικά ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος για να δει που θα κάτσει η μπίλια για τον υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ. Και όταν είδε πως τα ποσοστά του Μειμαράκη ξεπερνούν το 60 %, ε τότε τα έδωσε όλα!

Και δεν μιλάμε για εκδήλωση απλής συμπαράστασης, μιλάμε για κινητοποίηση του σύμπαντος. Οργάνωσε ολόκληρη εκδήλωση με προσωπική πρωτοβουλία! Μέχρι και σ εμένα έστειλε μηνυμα στο κινητό !

Αν δείτε δε σχετικά βίντεο, τρέχει σαν ουρίτσα πίσω από τον Μειμαράκη και τον προλογεί με ένα πάθος, μα τι πάθος!

Επισκίασε ακόμα και εκ των δεξιών του Μειμαράκη , Σωτήρη Βόσδου!

Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα: Γιατί τα κάνει αυτά ο Βοσκόπουλος;

Φαίνεται πως αντιλήφθηκε πιά πως τελειώνουν τα ψωμιά στο δήμο, και πως είναι καιρός να κυνηγήσει βουλευτική έδρα.

Τελικά αυτό είναι ή δεν είναι τρικλοποδιά, για το alter ego  του τον Γιάννη Αντωνιάδη; νυν βουλευτή Φλώρινας;
Του ροκανίζει ή δεν του ροκανίζει τα ποδάρια;

Θα μου πείτε, στον έρωτα, στον πόλεμο και στη πολιτική, όλα επιτρέπονται.





10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνιάδης έχει τελειώσει. Ο Βοσκόπουλος δουλεύει όπως πάντα για τον εαυτό του. Το ξέρει καλά το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡAKH ,ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ‘’ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ’’ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ''ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ'' ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ‘’ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ’’,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ‘’ΑΦΙΛΟΣ ΦΙΛΟΣ’’ (Η’ ΑΛΛΙΩΣ ‘’ Η ΦΙΛΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ’’!!) ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ‘’ΚΑΡΕΚΛΕΣ’’…ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάθης πάντως δείχνει να έχει παραιτηθεί από τα βουλευτικά. Μάλλον έχει στο μυαλό του τον δήμο. Οι θέσεις βλέπεις είναι σαν τα λεφτά. Χέρια αλλάζουν τακτικά. Βουλευτής ο Βοσκόπουλος και δήμαρχος ο Στάθης. Τι είχαμε τι χάσαμε;

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό! Τον Μίμη Ηλιάδη, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής. Κατ αρχήν είναι ο παντός καιρού πολιτικός ή καλύτερα ο παντός αρχηγού την ΝΔ. Υποχώρησε για τι καλό της ενότητας του κόμματος, υπέρ του Σωτήρη Βόσδου κι ας χάθηκε και η Περιφέρεια και ο δήμος Φλώρινας. Προέχει η ενότητα του κόμματος διότι πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι η ΝΔ θα βασιλεύσει. Αλλά θα είναι άδικο ένας άνδρας του πολιτικού διαμετρήματος του Μίμη Ηλιάδη να μην δικαιωθεί και να μην αναγνωρισθεί η προσφορά του στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

10.42 δεν χάθηκε απλά και η Περιφέρεια και ο δήμος Φλώρινας . ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ! Μήπως τελικά πέσανε πολύ πόντιοι; Η ιδέα για διαχείριση από την Εύξεινο λέσχη Λέτε να είναι του Φωτιάδη του καθηγητή;

Ανώνυμος είπε...

Καμία τρικλοποδιά Βοσκόπουλου στον Αντωνιάδη.
Ο Αντωνιάδης ξέρει ότι τον έκανε βουλευτή ο δήμαρχος και ξέρει ότι όποτε θέλει μπορεί να του πάρει πίσω για τον εαυτό του την εκλογή που του έδωσε. Άρα ο Αντωνιάδης όσο κάτσει βουλευτής είναι κέρδος από το τίποτα αφού δε θα βγαινε ποτέ αν δεν ήταν ο βοσκός.
Στο κατω-κατω ο βοσκός έχει τον Αντωνιάδη στο τσεπάκι του και θα το δείτε τωρα στις εκλογές για αρχηγό της Ν.Δ γιατί πολύ φόρα πήρε ο Αντωνιάδης με τον Τζιτζικώστα.

Ανώνυμος είπε...

12.52 θέλεις να μας πεις πως ο Αντωνιάδης είναι η κότα που τον έβαλε ο Βοσκόπουλος να του κρατάει ζεστή τη βουλευτική θέση; Με τη δική σου λογική, μπορεί ο Βοσκόπουλος να τον αμόλυσε επίτηδες τον Αντωνιάδη προς Τζιτζικώστα μεριά, για να το έχουν δίπορτο. Τόσο πιόνι όμως ο πόντιος; Εγώ ξέρω πως οι πόντιοι είναι έξυπνοι .

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Μίμης αγαπητέ 10:42?Ο τυχοδιώκτης?Ο ''διορισμένος'' αντιπεριφερειάρχης?Άμα θέλεις να μιλήσουμε για πρόσωπα που περάσανε από τον πολιτικό στίβο της ΝΔ αλλά και γενικά μόνον ο Στέφανος ο Παπαναστασίου άξιζε και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και καθαρός,νοικοκύρης σε ότι έκανε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/838956/article/epikairothta/politikh/sthri3h-voyleytwn-ston-tzitzikwsta


http://fimotro.blogspot.gr/2015/11/blog-post_181.html

Δημοσίευση σχολίου