31 Ιανουαρίου 2011, έγιναν  τα εγκαίνια του νέου τελωνείου της Νίκης και το κτήριο του Τουριστικού περιπτέρου ακόμα παραμένει κλειστό. 
Και απ' ότι φαίνεται θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα, αν αληθεύει το γεγονός ότι το ενοίκιο των χώρων φτάνει τα 600 ευρώ τον μήνα, μιας και δεν είναι ένα και ενιαίο όπως το προηγούμενο (που επίσης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο) αλλά 5 ή 6 καταστήματα, το ένα δίπλα στο άλλο, που θα άνοιγαν αρκετές θέσεις εργασίας και αν λειτουργούσαν θα είχαν πολλά ακόμα οφέλη.


Η ερώτηση λοιπόν, προς όποιον γνωρίζει, είναι πιθανώς αυτονόητη:
Πότε έγιναν οι πλειστηριασμοί για την ενοικίαση των χώρων αυτών; ή με όποιον άλλο τρόπο τέλος πάντως γίνεται δυνατή η παραχώρησή τους . 

Αν το συγκεκριμένο ποσό είναι η αλήθεια ή είναι περισσότερο ή λιγότερο; 

Τέλος, ποιός είναι ο υπεύθυνος φορέας διαχείρισης και κρατά κλειστό το νέο τουριστικό περίπτερο Νίκης; 

Τα παραπάνω ερωτήματα αποτελούν για πολλά άτομα μια εύλογη απορία, και καλό θα ήταν να μάθουμε όλο το χρονικό, από την κλείσιμο του παλαιού τελωνείου Νίκης και τα εγκαίνια του νέου στις αρχές του 2011, μέχρι και σήμερα κάτι παραπάνω από 5 χρόνια όπου η εικόνα είναι ίδια...
Aναδημοσίευση 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Όντως τι συμβαίνει με το θέμα αυτό. Κάθε φορά που περνάς τα σύνορα το βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

TO prosexos neo "NIKI HOTSPOT"

Ανώνυμος είπε...

Μη στεναχωριέστε καθόλου! Σε λίγο καιρό θα φέρειι ο Μάρδας τους Σύριους επενδυτές να ρίξουν από 250.000 ο καθένας και να δείτε ότι θα ξαναλειτουργήσει!

Δημοσίευση σχολίου