9:37 μ.μ.

Η Ελλάδα δεν σου ανήκει....

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Αγαπητοί φίλες και φίλοι κρουά,

Διαβάζοντας το άρθρο της  Αγγελικής Γραφάκου, σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας, οι πολίτες να αφουγκράζονται, να  παρακολουθούν τις εξελίξεις , να παρεμβαίνουν και το κυριότερο και να εκφράζουν άποψη.                
Σ αυτήν την ύποπτη εποχή που οι ειδήσεις είναι κατασκευασμένες και παραπλανητικές, ο προσδιορισμός των γεγονότων μέσα από τις προσωπικές μας απόψεις σε έναν δημόσιο διάλογο, θέλω να πιστεύω πως θα μας βοηθήσει να αναζητήσουμε την αλήθεια σε βάθος και από κει και πέρα είναι επιλογή του καθενός αν θα την υπομείνει ή αν θα αντιδράσει. 

 Άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας,  ανώνυμα ή επώνυμα, σε άρθρο ή σε σχόλιο, εκφράστε το σήμερα, τους φόβους , τις ελπίδες ή τις ανησυχίες σας για το αύριο. 
Αν μη τι άλλο, κατ αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε καλύτερα τον τόπο αλλά και τον χρόνο.                                                                                                                                Τα γεγονότα - άγνωστο τι μας περιμένει - θα είναι καθοριστικά για τον τόπο.                                  Πριν προλάβουν να μας καθορίσουν, ας προσδιορίσουμε τις θέσεις μας.                                           Για να μην πάμε "αδιάβαστοι" που λέει και ο λόγος.  

Από την εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο"

..........................................................................................

Η Ελλάδα δεν σου ανήκει................Φλώρινα 5-11-2017
-------------------------------------------------------------------------





Γράφει η Αγγελική Γραφάκου 

Καθόλου δεν γνωρίζω πόσοι πρόσφυγες,μετανάστες,λαθρό,ήρθαν στην Ελλάδα,τα νούμερα ούτε οι ιθύνοντες τα γνωρίζουν,πόσοι έφυγαν προς την Ευρώπη κλπ..Εκείνο που είναι βέβαιο και καταγεγραμμένο (google),είναι πως ήρθαν από 77 χώρες της Ασίας και της Αφρικής..
Από τότε που είπες και μάλιστα γελώντας..<< Τι;; υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα;;>>,η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι και φυσικά Πόλος Έλξης για Όλους..
Καμιά διάθεση δεν έχω να σου εξηγήσω,πως εφ' όσον υπάρχουν σύνορα στο αέρα ( εξ' ου και οι παραβιάσεις από τους αιώνιους εχθρούς μας τους Τούρκους),είναι δυνατόν να μην έχει σύνορα η θάλασσα;; Ποιά χώρα στην υφήλιο υπάρχει χωρίς σύνορα;;
Ούτε θα σου πω για τα έργα και τις ημέρες σου εδώ και 2,5 χρόνια..Είναι γνωστά τοις πάσι άλλωστε..
Εσύ πάντοτε είχες αδιάπτωτο το ενδιαφέρον σου για τους καταφρονεμένους..!! Όπως και της Τασίας που επέμενε από την πρώτη στιγμή να δώσουμε σε όλους την Ελλ.ιθαγένεια..**
Και του Μπαλάφα επίσης,που όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ,-ανήσυχη κι αυτή η αλήθεια είναι!!!-,τι θα γίνει που αυξήθηκαν τόσο πολύ οι μεταναστευτικές ροές χειμωνιάτικα κιόλας,της απάντησε σαν γνήσιος αριστερός.
<<Να μην στεναχωριούνται οι Έλληνες,να τους πω,πως θα τους ταχτοποιήσουμε εν ευθέτω χρόνω,σε διαμερίσματα στην ενδοχώρα...>>
Μήτε κι εκείνου του γραφικού Μουζάλα που είπε πως η Ευρώπη γερνάει και πρέπει να της δώσουμε ζωή...Είναι δε,τόσο εξαιρετικός στην δουλειά του που ο Σόρος θα τον ταχτοποιήσει Επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής στην Ε.Ε..
*
Εντάξει,κατακριτέο από όλους μας η ανάλγητη συμπεριφορά κάποιων αλητηρίων που φέρθηκαν έτσι στην οικογένεια του Αμίρ..Έως εδώ όμως.Από το σημείο αυτό και μετά,για να μην πάθουν τίποτε τα ψυχολογικά του επειδή δεν κράτησε την Ελλ. σημαία [ από πού κι ως πού;;],μέχρι να τον καλέσεις στου Μαξίμου,απέχει μιας προδοσίας για την χώρα μας δρόμος..
Κάπου διάβασα,πως η μητέρα του Αμίρ,ζήτησε σε μια εκπομπή του STAR,να δοθεί στο παιδί της να κρατήσει την σημαία αυτήν της 25ης Μαρτίου..Οποία κατάντια...Να κρατήσει δηλαδή την σημαία της επανάστασής μας και τα ελευθέριά μας από τον μουσουλμανικό Τούρκικο ζυγό μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς..Να την κρατήσει ο μουσουλμάνος Αμίρ...
Να μην έχουν δλδ τα ψυχολογικά τους οι αριστεύσαντες Έλλ.μαθητές, αλλά ούτε καν παράπονο που δεν κράτησαν καν την ταμπέλα του σχολείου τους..[ σπουδαίο μήνυμα αυτό για τους νέους μας..δεν χρειάζεται να μαθαίνεις,να ανοίγει το μυαλό σου στο Φως της Γνώσης,..αλλά αν είσαι τυχερός στην ζωή σου θα βολευτείς κι εσύ...                          Διαφορετικά ν α φ ύ γ ε ι ς στο εξωτερικό να δείξεις τα φώτα σου..Εκεί δλδ,που σε αναγνωρίζουν...!! ] Αρκεί να μην έχουν τα ψυχολογικά τους οι άλλοδαποί ..καταληψίες..
Τότε τι σημασία έχουν οι σημαίες μας και τα φλάμπουρά μας αφού δεν είναι πλέον τα σύμβολα του Έθνους μας και παραδίδονται άνευ όρων σε ξένους εισβολείς;; Έπαψαν κατά σε,Αλέξη Τσίπρα να σηματοδοτούν το λαμπρό ιστορικό γίγνεσθαι της Ελλάδας μας εκατοντάδων ετών πριν;; 
Τι;; καταργείς το παρελθόν μας;; 
Τι θέλεις επιτέλους;;; 
*
Η ΧΩΡΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΙ ΕΣΥ,''ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ'' ** ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΣ ΤΗΣ ( ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ) ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ..
.
Είμαι υπερβολική;; Ναι είμαι. Γιατί πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο..Γιατί δεν πρόκειται για τον Αμίρ,..αλλά για χιλιάδες ξένους που θα αλλοιώσουν το DNA του Έθνους μας.[ Στην Αθήνα άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι γάμοι..]
Στο τίποτα οδηγείστε όλοι.Στην ματαιότητα.Οι ιστορικοί του μέλλοντος,θα γράψουν για σένα με τα μελανότερα χρώματα.
Όχι κύριε Τσίπρα.Η χώρα δεν σου ανήκει.Δεν έμεινε στο ντουλάπι η ιστορία μας.Δεν είναι εδώ το τέρμα του δρόμου για τον τόπο μας που προέρχεται η ιστορία της από τα βάθη των αιώνων.Όσο για την υστεροφημία σου ουδόλως με απασχολεί..Έτσι κι αλλιώς θα περάσεις στην ιστορία,σαν προδότης,εθελόδουλος οσφυοκάμπτης και άπατρις πολιτικός..
.
.
ΣΣ.1 **Ιθαγένεια=Ιθύς +γένος [ιθύς=ευθύς,κατ' ευθείαν,γένος=καταγωγή εξ αίματος]
.
ΣΣ, 2 << Πράττω κατά τον δαίμονα εαυτού>> Κατά τους Στωϊκούς φιλοσόφους,πράττω σύμφωνα με αυτό που η συνείδησή μου θεωρεί σωστό,αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι.
.
ΣΣ.3 Το 1/3 των Ελλήνων ζει με την ελεημοσύνη των δήμων,της εκκλησίας και του Σκάι..




2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Άχρηστοι όσο δεν γίνεται. Ικανοί μόνον να εκτελούν τις διαταγές των τοκογλύφων.

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο .... Αντενοκούμπο στην αρχή ήταν ένας λάθρο που όταν αρίστευσε όλοι σήμερα τον δοξάζουν στην΅Ελλάδα. Αν δείτε ποιοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό λχ ποδοσφαιρικές ομάδες στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη μόνο Έλληνες δεν είναι. Κι όμως αυτούς χειροκροτούν οι νεοέλληνες. Όσο για τους πούστηδες πολιτικούς στην Ελλάδα αυτοί είναι χειρότεροι από όλους του λάθρο .Οπότε στο ωραίο μπορντέλο της χώρας μας το θέμα βρομάει από ψηλά και καταλήγει κάτω και οι από κάτω τους ψηφίζουν. Σε ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΕΙ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΥΤΕ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ... ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΣΑΠΙΖΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου