Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ, ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ! - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Ο κ. Γιώργος Χιωτίδης, είναι ο προσωρινός διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας και όχι μόνον! Προφανώς λόγω ιδιαιτέρων ικανοτήτων ή λόγω της αδυναμίας του Υπουργείου Υγείας για  στελέχωση , ασκεί παράλληλα καθήκοντα διοικητή στα νοσοκομεία Πτολεμαίδας και Κοζάνης.

Τον Γιώργο Χιωτίδη τον γνωρίσαμε μέσα από συνεντεύξεις. Με την ανάληψη των καθηκόντων του στο νοσοκομείο Φλώρινας, έδωσε μία συνέντευξη στην κ. Κατερίνα Μαρκοπούλου στην Κοζάνη και τον ακούσαμε να μας λέει πως  για το νοσοκομείο Φλώρινας αφιερώνει περίπου μία με μιάμισυ ημέρα την εβδομάδα και πως έχει αναλάβει ο κ. Κωτακίδης να συνδράμει τον κ. Χιωτίδη.
Έχω ακούσει για distance learning δηλ εκμάθηση εξ αποστάσεως , τώρα μαθαίνω πως μάλλον θα υπάρχει και όρος distance management δηλ. διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικών εξ αποστάσεως!

Στην τελευταία του συνέντευξη στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Φλώρινας, εμφανίζει μία εικόνα για το νοσοκομείο Φλώρινας, που λες, μπράβο του, αυτός είναι ο Μεσσίας για το νοσοκομείο Φλώρινας! Τα πάντα μέλι γάλα! Ο ίδιος δηλώνει μια αισιοδοξία, μα μιά αισιοδοξία !!! πως θα έρθει δηλ ένας ορθοπαιδικός , ένας παιδίατρος  ένας χειρουργός, και όλα τα προβλήματα θα λυθούν!

Την ίδια αισιοδοξία εκφράζει και για το νοσοκομείο Κοζάνης με αφορμή τις δηλώσεις του Διευθυντή της Καρδιολογικής Στυλιανού Λαμπρόπουλου για "επισφαλή λειτουργία της κλινικής" λόγω υποστελέχωσης! 

Εν τω μεταξύ , για την Καρδιολογική Κλινική Κοζάνης, έχουν γίνει παρεμβάσεις πολιτών. Συγκεκριμένα του Συλλόγου Συνταξιούχων. οι οποίοι μέχρι και στο δημοτικό συμβούλιο  έφθασαν για να εκφράσουν την ανησυχία τους για τον κίνδυνο που διατρέχουν και συμφώνησε μαζί τους όλο το δημοτικό συμβούλιο!

Ο κ. Χιωτίδης όμως, ως απάντηση στα ανωτέρω, επιμένει να κάνει απολογισμό του Υπουργείου Υγείας τα 2 προηγούμενα χρόνια. 
Και  να σκεφτεί κανείς, πως όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που δίνει συνεντεύξεις ο κ. Χιωτίδης περιχαρής και την ίδια στιγμή έρχονται βροχή οι καταγγελίες από γιατρούς και πολίτες για την λειτουργία των νοσοκομείων εμβέλειάς του! 

Το δελτίο τύπου που λάβαμε από τον Σύλλογο Νεφροπαθών Φλώρινας,  αποστομώνει τον κ. Χιωτίδη ως προς την αισιοδοξία του και θα το δημοσιεύσουμε ευθύς αμέσως για να πάρετε μία γεύση. 


Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε τις ικανότητες του κ. Χιωτίδη και τις καλές του προθέσεις να παρέχει έργο! 

Αλλά τον θέλουμε ρεαλιστή! Τον θέλουμε τολμηρό και γενναίο να  πει τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να μας χαιδεύει τα αυτιά. 
Θα μου πείτε αυτό κόστισε στον προηγούμενο διοικητή κ. Κοτοπούλη την θέση του και έναν άνευ προηγουμένου επαγγελματικό διασυρμό. 

Αγαπητέ κ. Χιωτίδη, 

Όπως λέει και ο λαός, "με πορδές, αυγά δεν βάφονται" Καλή η αισιοδοξία σας, αλλά δεν μας πείθει . 


2 σχόλια:

  1. Υπάρχουν δημοσιεύματα και από την ογκολογική κλινική στην πτολεμαίδα και την παθολογική στην πτολεμαίδα.Δεν τα έχει δει ο Χιωτίδης;Δεν τα βλέπει αλλά τα λύνει;τι λε ρε παιδί; ποιός είσαι;η πυθία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πολύ πρεσπιώτικα φασόλια πρέπει να μας περνάνε αδελφέ για να ακούμε τέτοιες παπαριές και να μην αντιδράμε Θα έρθει ο Σούρδος τώρα το βλαχαδερό να μας σώσει.Βρε άειντε από κει ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή